Anna Wiśniewska 06.10.2006 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 No i jest kraina elfów Napatrzę się troszeczkę i idę spać. Dziś w nocy znów może być ciężko Zęby to kłopotliwa sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 06.10.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Jajcek bardzo fajna chatka Czesc Agus dzieki, ale twoja przecie nie gorsza Moim wnętrzą do Twoich jeszcze dużo brakuje o tym co na zew. już nie wspomnę I tak Ci szybciutko wyrosła ty za to mkasz wiecej wspomnien i przezyc Mam i nawet mi tęskno do nich. Szególnie jak patrzę za okno jak rośnie domek sąsiada Może chora jestem Nie przejmój się Aga, ja swoją chałupkę już 6-ty rok dudlę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 06.10.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Nio witam Kochanych RW No witaj Kochana no cześć Jacuś i co tam u Ciebie słychać nowego ????? A nic specjalnego, troszku zdrowie szwankuje i siedze na zwolnieniu i od lekarza do lekarza a oni laske robia ze zyja Znak, że jesień przyszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.10.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Przychodzi baba do lekarza a Lekarz ? w Irlandi ................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 06.10.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 A ja już prawie nie oglądam Tv dlaszego Bo raz że nigdy nie byłam fanem a dwa mam ostatnio strasznie mało czasu. Drugi rok mam spokój z telewizją, wiesz, że bez niej można żyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 06.10.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Przychodzi baba do lekarza a Lekarz ? w Irlandi ................. a ja myślałem, że też baba teraz będziemy mieć lekarzy ze wschodu i tajlandki jako pielęgniarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.10.2006 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Jajcek bardzo fajna chatka Czesc Agus dzieki, ale twoja przecie nie gorsza Moim wnętrzą do Twoich jeszcze dużo brakuje o tym co na zew. już nie wspomnę I tak Ci szybciutko wyrosła ty za to mkasz wiecej wspomnien i przezyc Mam i nawet mi tęskno do nich. Szególnie jak patrzę za okno jak rośnie domek sąsiada Może chora jestem Nie przejmój się Aga, ja swoją chałupkę już 6-ty rok dudlę Ja się nie przejmuje, raczej się cieszę że ją mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 06.10.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Łeee, nie daję rady DOBRANOC wszystkim! Ew-ka Cudniastego weekendu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.10.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 No i jest kraina elfów Napatrzę się troszeczkę i idę spać. Dziś w nocy znów może być ciężko Zęby to kłopotliwa sprawa Nie śa miłe te zęby ale mimo że teraz mam przespane noce czasami wolałabym żeby moje dziewczyny były znów malutkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.10.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 A ja już prawie nie oglądam Tv dlaszego Bo raz że nigdy nie byłam fanem a dwa mam ostatnio strasznie mało czasu. Drugi rok mam spokój z telewizją, wiesz, że bez niej można żyć? Wiem wiem bo nadal żyję i wcale za nią nie tęsknię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 06.10.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Nio witam Kochanych RW No witaj Kochana no cześć Jacuś i co tam u Ciebie słychać nowego ????? A nic specjalnego, troszku zdrowie szwankuje i siedze na zwolnieniu i od lekarza do lekarza a oni laske robia ze zyja oj to fatalnie szybkiego powrotu do zdrówka życzę a co do lekarzy to szkoda gadać , ostatnio jak byłam to stwierdził że jestem ,, nerwowy chipohondryk,, normalnie burak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.10.2006 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Łeee, nie daję rady DOBRANOC wszystkim! Ew-ka Cudniastego weekendu! Spokojnej nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 06.10.2006 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Jajcek bardzo fajna chatka Czesc Agus dzieki, ale twoja przecie nie gorsza Moim wnętrzą do Twoich jeszcze dużo brakuje o tym co na zew. już nie wspomnę I tak Ci szybciutko wyrosła ty za to mkasz wiecej wspomnien i przezyc Mam i nawet mi tęskno do nich. Szególnie jak patrzę za okno jak rośnie domek sąsiada Może chora jestem Nie przejmój się Aga, ja swoją chałupkę już 6-ty rok dudlę Ja się nie przejmuje, raczej się cieszę że ją mam a ja się cieszę, że żaden bank nie będzie nade mną wisiał. powoli do celu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.10.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Ja też zmykam praca mnie wzywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.10.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Anulka -spokojnej nocki Aga -Brawko Jacuś -zdrówka Karolka - buraków na polu andre - full kaski bez kredytu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.10.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Ja się nie przejmuje, raczej się cieszę że ją mam a ja się cieszę, że żaden bank nie będzie nade mną wisiał. powoli do celu. a mnie mój H. okazał niedawno ile jeszcze kredytu mamy do spłacenia normalnie oczom nie wierzyłam chyba ktoś nasz kredyt spłaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 06.10.2006 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Przychodzi baba do lekarza a Lekarz ? w Irlandi ................. nie wiadomo czy smiac sie czy plakac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.10.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Przychodzi baba do lekarza a Lekarz ? w Irlandi ................. nie wiadomo czy smiac sie czy plakac płakać ...Jacuś ...płakać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 06.10.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Przychodzi baba do lekarza a Lekarz ? w Irlandi ................. nie wiadomo czy smiac sie czy plakac zostali ci których nigdzie nie chcieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 06.10.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 a ja się cieszę, że żaden bank nie będzie nade mną wisiał. powoli do celu. a mnie mój H. okazał niedawno ile jeszcze kredytu mamy do spłacenia normalnie oczom nie wierzyłam chyba ktoś nasz kredyt spłaca good news Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts