Jajcek 06.10.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Przychodzi baba do lekarza a Lekarz ? w Irlandi ................. nie wiadomo czy smiac sie czy plakac płakać ...Jacuś ...płakać chyba tak, bo z tymi co dzis mialem kontakt to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 06.10.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 mnie od tygodnia "korzonki" trzymają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.10.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 jakiś m-c temu Henio poszedł sobie książeczkę RUM-owską wyrobic ,bo mu sie bloczki skończyły .... Pani w odpowiednim biurze -niezadowolona okrutnie - bo mąż jej zwrócił uwagę ,że ma poprawić mu pesel w dokumentach bo jest nieprawidłowy ...na co kobiecina ze złością " że nie będzie mu peselu zmieniać " ...na co H. - ależ Pani nie ma prawa do zmiany mojego peselu -pani ma GO prawidłowo wpisać Potem z dziką satysfakcją zażądała odcinków Zus - na co mój -jak zwykle przygotowany małż - podał pani odpowiedni dokument .......miała nadzieję ,że odprawi go z kwitkiem - po czym zaczęła wpisywać pesel z dowodu - kiedy już miała nacisnąć przycisk drukuj - Henio spokojnie do Pani ....a poprwawiła pani adres ? bo w dowodzie jest też inny adres .....mało co piana nie ulała sie z jej ust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.10.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 jutro rano pojedziemy do Jurka zapalić urodzinową świeczkę skończyłby 47 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 06.10.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 mnie od tygodnia "korzonki" trzymają i co jest najlepsze żeby szybko przeszło ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 06.10.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Niedawno zmieniałem adres zamieszkania, istny koszmar ta cała papierkologia... w przychodni trzeba było nowe deklaracje wyboru lekarza, wyboru pielegniarki i wyboru położnej złożyć ... a doktora i tak nie można było zmienić bo wszyscy inni zajęci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 06.10.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 jakiś m-c temu Henio poszedł sobie książeczkę RUM-owską wyrobic ,bo mu sie bloczki skończyły .... Pani w odpowiednim biurze -niezadowolona okrutnie - bo mąż jej zwrócił uwagę ,że ma poprawić mu pesel w dokumentach bo jest nieprawidłowy ...na co kobiecina ze złością " że nie będzie mu peselu zmieniać " ...na co H. - ależ Pani nie ma prawa do zmiany mojego peselu -pani ma GO prawidłowo wpisać Potem z dziką satysfakcją zażądała odcinków Zus - na co mój -jak zwykle przygotowany małż - podał pani odpowiedni dokument .......miała nadzieję ,że odprawi go z kwitkiem - po czym zaczęła wpisywać pesel z dowodu - kiedy już miała nacisnąć przycisk drukuj - Henio spokojnie do Pani ....a poprwawiła pani adres ? bo w dowodzie jest też inny adres .....mało co piana nie ulała sie z jej ust no tak a u nas nadal Rosja wszystko muszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 06.10.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 mnie od tygodnia "korzonki" trzymają i co jest najlepsze żeby szybko przeszło ????? masaż ero..... pomaga na jakieś dwie godziny dzisiaj byłem u lekarza i dostałem jakieś piguły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 06.10.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 mnie od tygodnia "korzonki" trzymają i co jest najlepsze żeby szybko przeszło ????? masaż ero..... pomaga na jakieś dwie godziny dzisiaj byłem u lekarza i dostałem jakieś piguły... no tak ale tak żeby szybko przeszło , jakie piguły?????? bo ja już do buraka nie pójdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 06.10.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Niedawno zmieniałem adres zamieszkania, istny koszmar ta cała papierkologia... w przychodni trzeba było nowe deklaracje wyboru lekarza, wyboru pielegniarki i wyboru położnej złożyć ... a doktora i tak nie można było zmienić bo wszyscy inni zajęci niezla jazda a swoja droga nie wiedzialem ze jeszcze to musze zalatwic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 06.10.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Niedawno zmieniałem adres zamieszkania, istny koszmar ta cała papierkologia... w przychodni trzeba było nowe deklaracje wyboru lekarza, wyboru pielegniarki i wyboru położnej złożyć ... a doktora i tak nie można było zmienić bo wszyscy inni zajęci Co ty? w naszej nowiótkiej przychodni w nadarzynie zapisalem sie w 10 min. Powód byl taki że kot sąsiadki mnie ugryzł w rękę a poniewaz było popołudnie piatkowe wiec sie zapisalem (bo nie chcialem jechac do w-wy) i nikt nie pytal mnie o ubezpieczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 06.10.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 jutro rano pojedziemy do Jurka zapalić urodzinową świeczkę skończyłby 47 lat pamiętajcie o nim, niech żyje w Waszych wspomnieniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 06.10.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Niedawno zmieniałem adres zamieszkania, istny koszmar ta cała papierkologia... w przychodni trzeba było nowe deklaracje wyboru lekarza, wyboru pielegniarki i wyboru położnej złożyć ... a doktora i tak nie można było zmienić bo wszyscy inni zajęci Co ty? w naszej nowiótkiej przychodni w nadarzynie zapisalem sie w 10 min. Powód byl taki że kot sąsiadki mnie ugryzł w rękę a poniewaz było popołudnie piatkowe wiec sie zapisalem (bo nie chcialem jechac do w-wy) i nikt nie pytal mnie o ubezpieczenie miałeś farta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 06.10.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Jacek mam pytanie na marginesieczy ja siemusze wypisac z poprzedniej przychodni (first contact) czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 06.10.2006 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Niedawno zmieniałem adres zamieszkania, istny koszmar ta cała papierkologia... w przychodni trzeba było nowe deklaracje wyboru lekarza, wyboru pielegniarki i wyboru położnej złożyć ... a doktora i tak nie można było zmienić bo wszyscy inni zajęci niezla jazda a swoja droga nie wiedzialem ze jeszcze to musze zalatwic dzisiaj byłem u lekarza jakiś miesiąc po zgłoszeniu zmiany adresu, a na mojej karcie i tak wszystko po staremu było to po kiego grzyba te papiery wypełniałem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 06.10.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Karolka co ty dużo ludzi olało przychodnie w warszawie ja mialem w pracy w tym samym budynku pietro niżej w czasie pracy mozna bylo isc ale lekarze do ... niewazne. A w naszej dzwoniż nawet po południu i wracając z pracy masz wizyte i nie czekasz wieki ... jak w warszawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 06.10.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 zmykam, miłej nocki wszystkim życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 06.10.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Dobranoc Andre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 06.10.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 zmykam, miłej nocki wszystkim życzę dobranoc Andre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 06.10.2006 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Niedawno zmieniałem adres zamieszkania, istny koszmar ta cała papierkologia... w przychodni trzeba było nowe deklaracje wyboru lekarza, wyboru pielegniarki i wyboru położnej złożyć ... a doktora i tak nie można było zmienić bo wszyscy inni zajęci Co ty? w naszej nowiótkiej przychodni w nadarzynie zapisalem sie w 10 min. Powód byl taki że kot sąsiadki mnie ugryzł w rękę a poniewaz było popołudnie piatkowe wiec sie zapisalem (bo nie chcialem jechac do w-wy) i nikt nie pytal mnie o ubezpieczenie niesamowite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts