Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

Karolka co ty dużo ludzi olało przychodnie w warszawie ja mialem w pracy w tym samym budynku pietro niżej w czasie pracy mozna bylo isc ale lekarze do ... niewazne. A w naszej dzwoniż nawet po południu i wracając z pracy masz wizyte i nie czekasz wieki ... jak w warszawie

fajnie masz, u nas choć mała mieścina i tak trzeba swoje odczekać pomimo zapisany jesteś na godz. a jak jest epidemia to dopiero zaczyna się jazda :(

ale mam swoją kuzynkę super :lol: :lol: i jeżdżę z dziewczynkami :lol: :lol: i jedno mam z głowy

Karolka co ty dużo ludzi olało przychodnie w warszawie ja mialem w pracy w tym samym budynku pietro niżej w czasie pracy mozna bylo isc ale lekarze do ... niewazne. A w naszej dzwoniż nawet po południu i wracając z pracy masz wizyte i nie czekasz wieki ... jak w warszawie

fajnie masz, u nas choć mała mieścina i tak trzeba swoje odczekać pomimo zapisany jesteś na godz. a jak jest epidemia to dopiero zaczyna się jazda :(

ale mam swoją kuzynkę super :lol: :lol: i jeżdżę z dziewczynkami :lol: :lol: i jedno mam z głowy

Co ty Nadarzyn to wieś :D

Co ty Nadarzyn to wieś :D

to lepsze warunki jak na Sieradz

RANKINGUM RECORDUM:

1. Jajcek - 296

2. inż. Mamoń - 248

3. SławekD-żonka - 187

4. Joanna i Janusz - 135

5. kze - 133

6. verunia - 130

7. Whisper -119

8. fizyk - 99

9. Olkalybowa - 95

10. kasztanka - 92

11. Majka - 85

12. maksiu - 80

13. Teska - 63

14. Sonika - 51

15. badi - 42

16. monka- 41

17. andrzejka- 38

18. Ania Wiśniewska, Aga J.G - 37

20. Moniś - 36

21. facio - 35

22. zaba_gonia - 30

23. markus_gdynia - 29

24. Jezier - 28

25. Nefer - 25

26. andre59 - 24

27. marcel2000 Ew-ka - 23

29. Trini, Witos - 20

31. Funia - 18

32. Tola, Sylvia1 - 16

34. Agniesia - 14

35. joola - 13

36. Karolka -12

37, Láska nebeská- 11

38. Jane, Wojty -10

40. kasia64, prymasek - 9

42. duende - 8

43. kolia, Zielonooka, Maxtorka- 7

46. Januszz, tabaluga1 - 6

48. ania, lafcadio, edzia, Paty, jamles, gawel- 5

54. Ewuś, Pawson - 4

56. damiangajda, Jańcek69, Daria, Agacka - 3

60. Baba_budowniczy, DARIO 2, Gryfpc, pp - 2

64. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, Mychalina, Maluszek, Sloneczko - 1, ave!-1

Na jakim etapie budowy jesteś jesli mozna spytac?

oj to bardzo długa historia

ale pokrótce 12 lat temu mieliśmy obiecaną działkę od babci męża i jej syna. ale moja teściowa należy do 1/6 i wymyśliła sobie że ta jej część to właśnie ta działka. W zeszłych roku wszyscy wiedzieli że mamy zapisaną działkę i że się budujemy :evil: teraz podobno czekamy za notariuszem , bo się zdecydowała że nam zapisze i co narazie nic :evil: :evil: :evil:

a my szukamy coś gotowego by kupić i się wyprowadzić :lol:

ale nie ma nic ciekawego , a jak jest to cena kosmiczna :evil:

i to mam by odpowiadało to strasznie daleko :( a ze względu na naszą działalność to to musimy tu być :evil: :evil: :evil: :evil:

No nie zostalem sam. :D

A czyli jestes na etapie finalizowania decyzi. Wszystko ma swoje plusy i minusy. Na pewno w sieradzu cos fajnego kupisz bo np w wawie to ceny takie ze sie w d poprzewracało mieszkanie 0,5mln a dom 2 razy tyle mieszkanie w warszawie a dom to z 30 km od centrum. Jestes na etapie takim ze wszystko jeszcze jest mozliwe można sie gdzies przeniesc albo cos? Ale w takie niejasne dzialkowospadowe sytuacje sie nie baw po ile sa u was dzialki?