Teska 07.10.2006 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 ale u nas sensacja sąsiadce zapaliły się sadze w kominie i wezwała straż , nawet policja przyjechała i chyba cała wieś zjechała Karolka...tym sposobem chata moze pojsc z dymem...w zeszlym roku u nas sasiad sam gasil toto w kominie..bal sie wezwac straz bo oni zaleja wsio...i kare by mu wlepili... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 07.10.2006 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 Czesc jak tam minela sobota? Cześć Gawel sobota minęła mi pracowicie, ale teraz czas na odpoczynek a potem grill u sąsiada Ale masz fajnie,ja ledwo żyje woziłem ziemię taczką , nie cierpie tego nio imprezka to Ty też się napracowałeś to browarek i leżanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.10.2006 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 Czesc jak tam minela sobota? Cześć Gawel sobota minęła mi pracowicie, ale teraz czas na odpoczynek a potem grill u sąsiada Ale masz fajnie,ja ledwo żyje woziłem ziemię taczką , nie cierpie tego tez nie cierpialam w zeszlym roku...a teraz to ogrod nawet lubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 07.10.2006 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 ale u nas sensacja sąsiadce zapaliły się sadze w kominie i wezwała straż , nawet policja przyjechała i chyba cała wieś zjechała Karolka...tym sposobem chata moze pojsc z dymem...w zeszlym roku u nas sasiad sam gasil toto w kominie..bal sie wezwac straz bo oni zaleja wsio...i kare by mu wlepili... Od czego tyle sadzy chyba nie od kominka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 07.10.2006 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 ale u nas sensacja sąsiadce zapaliły się sadze w kominie i wezwała straż , nawet policja przyjechała i chyba cała wieś zjechała Karolka...tym sposobem chata moze pojsc z dymem...w zeszlym roku u nas sasiad sam gasil toto w kominie..bal sie wezwac straz bo oni zaleja wsio...i kare by mu wlepili... tak wiem tym bardziej że to drewniany i stary dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 07.10.2006 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 ale u nas sensacja sąsiadce zapaliły się sadze w kominie i wezwała straż , nawet policja przyjechała i chyba cała wieś zjechała Karolka...tym sposobem chata moze pojsc z dymem...w zeszlym roku u nas sasiad sam gasil toto w kominie..bal sie wezwac straz bo oni zaleja wsio...i kare by mu wlepili... Od czego tyle sadzy chyba nie od kominka?? nie skąd od kuchni węglowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 07.10.2006 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 czesc rekordzistom oraz byłym, potencjalnym i anty rekordzistom cześć! wreszcie mam więźbę cudnej urody - http://images2.fotosik.pl/193/cf453d373bdfa90c.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 07.10.2006 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 czesc rekordzistom oraz byłym, potencjalnym i anty rekordzistom cześć! wreszcie mam więźbę cudnej urody - http://images2.fotosik.pl/193/cf453d373bdfa90c.jpg moje gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 07.10.2006 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 oki Kochani zbieram się na imprezkę miłego wieczorku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 07.10.2006 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 dzięki! mponad miesiąc spóźniona - więc - można powiedzieć - wyjatkowo wyczekana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 07.10.2006 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 oki Kochani zbieram się na imprezkę miłego wieczorku miłej zabawy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 07.10.2006 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 Baża tawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 07.10.2006 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 oki Kochani zbieram się na imprezkę miłego wieczorku miłej zabawy! nie dziękuję aby nie zapeszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 07.10.2006 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 został ktoś jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 07.10.2006 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 Baża tawi ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 07.10.2006 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 A może to Żaba wita, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 07.10.2006 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 No nie Wszystkich wywiało czyżby zmierzch RW??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 07.10.2006 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 07.10.2006 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 07.10.2006 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts