Karolka 08.10.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 Karolka, Ty budujesz czy się przymierzasz do budowy? Przymierzam się do budowy (czekamy za zapis działki) ale chciałabym kupić gotowe( ale nie ma nic co by mi się podobało ) chociaż nie mam jak budowa te wszystkie smutki i radości a co ważne robisz jak chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 08.10.2006 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 Karolka, Ty budujesz czy się przymierzasz do budowy? Przymierzam się do budowy (czekamy za zapis działki) ale chciałabym kupić gotowe( ale nie ma nic co by mi się podobało ) chociaż nie mam jak budowa te wszystkie smutki i radości a co ważne robisz jak chcesz To mam jedną radę, przygotuj się bardzo solidnie, zapłanuj dosłownie wszystko ze szczegółami, improwizacja na budowie nie przynosi dobrych efektów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 08.10.2006 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 Karolka, Ty budujesz czy się przymierzasz do budowy? Przymierzam się do budowy (czekamy za zapis działki) ale chciałabym kupić gotowe( ale nie ma nic co by mi się podobało ) chociaż nie mam jak budowa te wszystkie smutki i radości a co ważne robisz jak chcesz To mam jedną radę, przygotuj się bardzo solidnie, zapłanuj dosłownie wszystko ze szczegółami, improwizacja na budowie nie przynosi dobrych efektów. wiem, wiem i to usiłuję wytłumaczyć mężowi pomimo dobrego planowania zawsze coś wyskoczy prawda ale mówi mi że co wybudowane przez siebie to lepsze niż kupienie gotowego i przerabiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 08.10.2006 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 zdecydowanie tak,przynajmniej masz kontrolę nad procesem budowy i wiesz z czego chałupka powstała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 08.10.2006 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 oki życzę dobrej i spokojnej nocy kładę się już , jutro jest nowy dzień i to poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 08.10.2006 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 Ja też zmykam, Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.10.2006 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Dzień dobry I dobranoc :) Miłego poniedziałku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.10.2006 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 dzien doberek dobranoc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.10.2006 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 hop hop !!!!! ja sem już doma witam wieczorowo jak bylo w Krakowie? pewnie extra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 09.10.2006 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Witam w nowym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.10.2006 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 to ja tez podpisuje liste piękne słoneczko u mnie za oknem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.10.2006 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 u mnie tez sloneczko,ale niezbyt grzejace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.10.2006 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 mam pytanko czy mozna jeszcze sadzic krzewy lisciaste?? chodzi mi o hortensje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 09.10.2006 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 ja również witam wszystkich stukaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.10.2006 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 dzis cos malo narodu jest spią, albo pracują.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 09.10.2006 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Melduję się . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 09.10.2006 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Hejka poniedziałkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.10.2006 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 mam pytanko czy mozna jeszcze sadzic krzewy lisciaste?? chodzi mi o hortensje... teska,u was jest ogolnie cieplejszy klimat,sadze wiec ,ze jeszcze mozesz zaryzykowac do polowy tego miesiaca (ale musi byc z pojemnika) no i solidnie musisz ja zabezpieczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 09.10.2006 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 mam pytanko czy mozna jeszcze sadzic krzewy lisciaste?? chodzi mi o hortensje... ja nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.10.2006 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 olunia , jak samopoczucie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts