frosch 09.10.2006 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 witaj andre co sie stalo Piotrusiowi? Piter był w zeszłym tygodniu na biwaku. Teraz boli go gardło, pewnie znowu infekcja wirusowa. Na biwaku? W namiotach spali? A jak się dogrzewali? Spali w domkach campingowych, a co w międzyczasie robili.... nic takiego nie robili andre conajwyzej spiewali , stad ten bol gardla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 09.10.2006 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 witaj andre co sie stalo Piotrusiowi? Piter był w zeszłym tygodniu na biwaku. Teraz boli go gardło, pewnie znowu infekcja wirusowa. a ma sklonnosci do chorowania? moze nie jest tak zle?moze to zwykle przeziebienie? Praktycznie raz na rok, dwa przydarza mu się infekcja gardła, na szczęscie przebiega łagodnie i Piotrek szybko z niej wychodzi. to dobrze zycz mu szybkiego powrotu do zdrowia Ty z Wiesia zazyjcie jakas wit C profilaktycznie,bo nie wiadomo co to moze byc Dziękuję, przekażę życzenia Piotrkowi A nas to raczej ciężko złamać chociaż "lumbago" nadal mi dokucza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 09.10.2006 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Zmykam dziewczyny, Trzymajcie się ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.10.2006 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 ja tez spadam obiad gotowac , zaraz wroca moje glodomory ze szkol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 09.10.2006 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Aa z innej beczki młody(a) niedoceniony(a) prawnik szuka dobrze płatnej pracy. Oferuje: zdolnosć do tytańskiej pracy, ponad ludzkie siły, zalety: nieprzegrana sprawa od 5 lat i znajomość sądowych sztuczek od srodka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.10.2006 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Gratulacje Kasia, gratulacje!! Sezon grzewczy rozpoczęty? O kurcze... PS Wir pracy mnie wciągnął, ale na chwilę wyrwałem się.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 09.10.2006 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 To do juterka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 09.10.2006 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Aa z innej beczki młody(a) niedoceniony(a) prawnik szuka dobrze płatnej pracy. Oferuje: zdolnosć do tytańskiej pracy, ponad ludzkie siły, zalety: nieprzegrana sprawa od 5 lat i znajomość sądowych sztuczek od srodka Sorry Funia, ale mam nadzieję nigdy z żadną sprawą do sądu nie trafić jednak w razie czego będę pamiętał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 09.10.2006 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Aa z innej beczki młody(a) niedoceniony(a) prawnik szuka dobrze płatnej pracy. Oferuje: zdolnosć do tytańskiej pracy, ponad ludzkie siły, zalety: nieprzegrana sprawa od 5 lat i znajomość sądowych sztuczek od srodka W Szczecinie może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 09.10.2006 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Aa z innej beczki młody(a) niedoceniony(a) prawnik szuka dobrze płatnej pracy. Oferuje: zdolnosć do tytańskiej pracy, ponad ludzkie siły, zalety: nieprzegrana sprawa od 5 lat i znajomość sądowych sztuczek od srodka W Szczecinie może być? może ale chyba posta szef przeczytał bo premię dostałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.10.2006 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Aa z innej beczki młody(a) niedoceniony(a) prawnik szuka dobrze płatnej pracy. Oferuje: zdolnosć do tytańskiej pracy, ponad ludzkie siły, zalety: nieprzegrana sprawa od 5 lat i znajomość sądowych sztuczek od srodka W Szczecinie może być? A w Warszawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.10.2006 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 niestety z przykroście stwierdzam ,że RW rozprowadza wirusy od wczoraj nie mówie boli mnie gardło i czuje sie fatalnie kto tu zaraża ?????? gdzie jest Moderator ?????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.10.2006 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 niestety z przykroście stwierdzam ,że RW rozprowadza wirusy od wczoraj nie mówie boli mnie gardło i czuje sie fatalnie kto tu zaraża ?????? gdzie jest Moderator ?????????????????????? bieganie boso po Podlasiu wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.10.2006 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 niestety z przykroście stwierdzam ,że RW rozprowadza wirusy od wczoraj nie mówie boli mnie gardło i czuje sie fatalnie kto tu zaraża ?????? gdzie jest Moderator ?????????????????????? bieganie boso po Podlasiu wychodzi o własnie...a zaraz tam rw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 09.10.2006 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 niestety z przykroście stwierdzam ,że RW rozprowadza wirusy od wczoraj nie mówie boli mnie gardło i czuje sie fatalnie kto tu zaraża ?????? gdzie jest Moderator ?????????????????????? Ewcia , spokojnie Daj się położyć do łóżeczka , poproś o gorącą herbatkę z malinkami albo miodzikiem , koniecznie z prundem , łyknij witaminki i aspirynkę . Weź laptopika z sobą i pogadaj z nami , przecież paluszki masz zdrowe Jeszcze raz obejrzyj zdjątka z Krakowa , przytul sunię , daj się potrzymać za rękę Heniowi i od razu Ci będzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 09.10.2006 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 aa z innej beczki młody(a) niedoceniony(a) prawnik szuka dobrze płatnej pracy. Oferuje: Zdolnosć do tytańskiej pracy, ponad ludzkie siły, zalety: Nieprzegrana sprawa od 5 lat i znajomość sądowych sztuczek od srodka w szczecinie może być? może ale chyba posta szef przeczytał bo premię dostałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 09.10.2006 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Aa z innej beczki młody(a) niedoceniony(a) prawnik szuka dobrze płatnej pracy. Oferuje: zdolnosć do tytańskiej pracy, ponad ludzkie siły, zalety: nieprzegrana sprawa od 5 lat i znajomość sądowych sztuczek od srodka W Szczecinie może być? może ale chyba posta szef przeczytał bo premię dostałam Jeszcze dosyć młody projektant sanitarny z uprawnieniami i dużym doświadczeniem zawodowym szuka dobrze płatnej pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.10.2006 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 niestety z przykroście stwierdzam ,że RW rozprowadza wirusy od wczoraj nie mówie boli mnie gardło i czuje sie fatalnie kto tu zaraża ?????? gdzie jest Moderator ?????????????????????? Ewcia , spokojnie Daj się położyć do łóżeczka , poproś o gorącą herbatkę z malinkami albo miodzikiem , koniecznie z prundem , łyknij witaminki i aspirynkę . Weź laptopika z sobą i pogadaj z nami , przecież paluszki masz zdrowe Jeszcze raz obejrzyj zdjątka z Krakowa , przytul sunię , daj się potrzymać za rękę Heniowi i od razu Ci będzie lepiej Maxi -jak ja Cię lubię leżę już w łóżku ( po zebraniu-nasiadówka w Opolu -podsumowanie III kw...) ...wypiłam chyba z 5 gorących herbat .....do tego aspirynki ,tran ,rutinoskorbin, wapno zdjęcia właśnie oglądam ......zrobiliśmy ( Kaska najwiecej -artystka jedna ) straaasznie dużo zdjęć -niektóre cudniaste .....Henia trzymam na dystans .....coby się też nie rozłożył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.10.2006 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 niestety z przykroście stwierdzam ,że RW rozprowadza wirusy od wczoraj nie mówie boli mnie gardło i czuje sie fatalnie kto tu zaraża ?????? gdzie jest Moderator ?????????????????????? bieganie boso po Podlasiu wychodzi i tu chyba Tola się zemściła czarownica urok rzuciła na mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.10.2006 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 niestety z przykroście stwierdzam ,że RW rozprowadza wirusy od wczoraj nie mówie boli mnie gardło i czuje sie fatalnie kto tu zaraża ?????? gdzie jest Moderator ?????????????????????? bieganie boso po Podlasiu wychodzi i tu chyba Tola się zemściła czarownica urok rzuciła na mnie a cóś myślała, że Ci się upiecze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts