andre59 09.10.2006 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 http://seksownabielizna.pl/admin/pic/p154_small.jpgfroschka gaciorki miały być gacie, a tu jakieś miseczki widać Gratki Froshka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 09.10.2006 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Dzięki serdeczne! Uciekam spać, bo nie mam na dzisiaj więcej siły. Miłego wieczoru papatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.10.2006 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 ide sie pokazac w nowym ciuszku dobranocki zycze wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.10.2006 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Dzięki serdeczne! Uciekam spać, bo nie mam na dzisiaj więcej siły. Miłego wieczoru no teraz to musisz dbać o zdrówko, żadne tam chodzenie po kawiarniach GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 09.10.2006 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 ide sie pokazac w nowym ciuszku dobranocki zycze wszystkim bardzo miłej nocki życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 09.10.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 PP - Moje gratulacje Czy juz wszyscy śpicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.10.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 oglądamy Szymka Majwskiego i płaczemy ze śmiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 09.10.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Wiecie co mi się zdarzyło na Zjeździe? Wchodze do przydzielonej nam klasy, spotykam znajome gęby, buzi , buzi, jednego takiego to 17 lat nie widziałam a on zaraz w pierwszych słowach do mnie- A wiesz że moja żona to też się na forum udziela? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 09.10.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 oglądamy Szymka Majwskiego i płaczemy ze śmiechu Hmm, to muszę wybrać - albo forum albo Majewski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 09.10.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 frosch, Ty mnie trzymaj za rękę.... Mówię: Będę mamą Dowiedziałam się godzinę temu, jak zobaczyłam dwie kreseczki na teście. Ale hajna wiadomość Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.10.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 A wiesz że moja żona to też się na forum udziela? a która to ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 09.10.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Wiecie co mi się zdarzyło na Zjeździe? Wchodze do przydzielonej nam klasy, spotykam znajome gęby, buzi , buzi, jednego takiego to 17 lat nie widziałam a on zaraz w pierwszych słowach do mnie- A wiesz że moja żona to też się na forum udziela? Zostałaś zdemaskowana A tak wogóle to cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 09.10.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 A wiesz że moja żona to też się na forum udziela? a która to ???? Tłumaczył się że nie zna jej nicka- tere fere Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.10.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 oglądamy Szymka Majwskiego i płaczemy ze śmiechu Hmm, to muszę wybrać - albo forum albo Majewski właź z "kochankiem "*** do łóżka i oglądaj Szymka *** -laptop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 09.10.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 oglądamy Szymka Majwskiego i płaczemy ze śmiechu Hmm, to muszę wybrać - albo forum albo Majewski właź z "kochankiem "*** do łóżka i oglądaj Szymka *** -laptop ten moj "kochanek" nieruchawy i w sypialni nie bywa , telewizor też nie Muszę corce podprowadzić laptopa, tylko jak rozgryść jej hasło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 09.10.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Wiecie co mi się zdarzyło na Zjeździe? Wchodze do przydzielonej nam klasy, spotykam znajome gęby, buzi , buzi, jednego takiego to 17 lat nie widziałam a on zaraz w pierwszych słowach do mnie- A wiesz że moja żona to też się na forum udziela? Zostałaś zdemaskowana A tak wogóle to cześć cześć mam nadzieję że to nie ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 09.10.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Wiecie co mi się zdarzyło na Zjeździe? Wchodze do przydzielonej nam klasy, spotykam znajome gęby, buzi , buzi, jednego takiego to 17 lat nie widziałam a on zaraz w pierwszych słowach do mnie- A wiesz że moja żona to też się na forum udziela? Zostałaś zdemaskowana A tak wogóle to cześć cześć mam nadzieję że to nie ty Nie wydaje mi sie by moj mąż był na jakimś zjeżdzie ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 09.10.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Cześć dziweczyny! Ktoś zaciążył???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.10.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 uwielbiam te jesienno-zimowe wieczory w sypialni z laptopikiem ...herbatką ....gazetami i telewizorem mążuś obok mnie drzema ( jak gaszę tv zaraz się budzi ) czyż to nie słodki obrazek ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.10.2006 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Cześć dziweczyny! Ktoś zaciążył???? ano .....dzieci nam sie sypią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts