gawel 10.10.2006 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Jak tam u was pogoda??? U mnie cisnienie 1007 temp na sloncu 23 wilgotnosc 38%. tak cobie mysle ze rok temu od 5 wrzesnia ju chodzilo ogrzewanie a tu taka niespodzianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.10.2006 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Witam wszystkich słonecznie Co prawda w cieniu jest tylko 12`C ale w słońcu na pewno więcej . Wymarzona pogoda na spacer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.10.2006 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Jak tam u was pogoda??? U mnie cisnienie 1007 temp na sloncu 23 wilgotnosc 38%. tak cobie mysle ze rok temu od 5 wrzesnia ju chodzilo ogrzewanie a tu taka niespodzianka własnie doczytalam ze gaz ma zdrozec...a nasi w rzadzie maja to w dupie...wazne sa stoleczki...jeden stwierdzil ze nie ma sie o co martwic bo mamay zapasy gazu no i w koncu jest cieplo mysle ze im ruskie pokaza miejsce w szeregu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 10.10.2006 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Jak tam u was pogoda??? U mnie cisnienie 1007 temp na sloncu 23 wilgotnosc 38%. tak cobie mysle ze rok temu od 5 wrzesnia ju chodzilo ogrzewanie a tu taka niespodzianka własnie doczytalam ze gaz ma zdrozec...a nasi w rzadzie maja to w no...wazne sa stoleczki...jeden stwierdzil ze nie ma sie o co martwic bo mamay zapasy gazu no i w koncu jest cieplo mysle ze im ruskie pokaza miejsce w szeregu To niestety jest problem bo gaz uważany jest za luxus ze wzgledu na mozliwosc załozenia a teraz to juz ze wzgledu na cene i ja rozumiem do co i cuw ale do gotowania nigdy tylko prąd bo czysto i wcale nie drogo . jezeli ktos ma na prawde spory dom to chyba pompa ciepla lub wegiel itp pozostaje bo gaz jest drogi ( z tym ze ja mam maly dom igrzeje prądem i kominkiem czasami) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 10.10.2006 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Pozdrówka dla wszystkich, miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 10.10.2006 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Witam słonecznie Przyjęłam gratulacje i bardzo Wam dziękuję za te miłe słowa! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 10.10.2006 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Pozdrówka dla wszystkich, miłego dnia Hi Andy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 10.10.2006 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Witam słonecznie Przyjęłam gratulacje i bardzo Wam dziękuję za te miłe słowa! Pozdrawiam! Witam, BIG GRATKI!!! . ps. czy to pierwszy raz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 10.10.2006 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Witam słonecznie Przyjęłam gratulacje i bardzo Wam dziękuję za te miłe słowa! Pozdrawiam! Witam, BIG GRATKI!!! . ps. czy to pierwszy raz? Tak, pierwszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.10.2006 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 hejka ludziska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 10.10.2006 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Cześć reszta ekipy PP kiedy do lekarza??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.10.2006 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 witam słonecznie przyjęłam gratulacje i bardzo wam dziękuję za te miłe słowa! Pozdrawiam! witam, big gratki!!! . Ps. Czy to pierwszy raz? tak, pierwszy gratulacje!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 10.10.2006 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 no ie na rw zupelna cisz jajestem samotnikiemale przykro mi ze ja sie pojawiee to wsystkich wywoewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.10.2006 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 hej gawel , ja jestem jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 10.10.2006 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Ja też jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.10.2006 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 a gdzie Gawel? Kasiu , co u ciebie? czy wszystko ok? nerw na SZ juz przeszedl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 10.10.2006 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Cześć reszta ekipy PP kiedy do lekarza??? Moze dziś, najpóźniej w czwartek. Gorzej, jak nie potwierdzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 10.10.2006 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 A dziękuję Froschku, wszystko u nas w porządku, nerw minął choć w czwartek idę do gina państwowo i pewno znowu mną będzię trzęsło, ale szczęśliwie chodzę tam tylko po skierowania, więc mi szybko minie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 10.10.2006 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Cześć reszta ekipy PP kiedy do lekarza??? Moze dziś, najpóźniej w czwartek. Gorzej, jak nie potwierdzi Potwierdzi potwierdzi Wyliczyłaś sobie termin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.10.2006 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Cześć reszta ekipy PP kiedy do lekarza??? Moze dziś, najpóźniej w czwartek. Gorzej, jak nie potwierdzi nic straconego za miesiac mozesz isc ponownie trzymam jednak kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts