gawel 10.10.2006 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 o juzmi zdecydowanie lepiej ze jestescie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.10.2006 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 A dziękuję Froschku, wszystko u nas w porządku, nerw minął choć w czwartek idę do gina państwowo i pewno znowu mną będzię trzęsło, ale szczęśliwie chodzę tam tylko po skierowania, więc mi szybko minie bez nerw-a , ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 10.10.2006 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Cześć reszta ekipy PP kiedy do lekarza??? Moze dziś, najpóźniej w czwartek. Gorzej, jak nie potwierdzi Potwierdzi potwierdzi Wyliczyłaś sobie termin? Tak mniej więcej.... Obstawiamy Bliżnięta / Rak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.10.2006 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 gawel , specjalnie dla ciebie kawe zrobilam http://www.dallmayr.pl/images/gastro.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.10.2006 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Cześć reszta ekipy PP kiedy do lekarza??? Moze dziś, najpóźniej w czwartek. Gorzej, jak nie potwierdzi Potwierdzi potwierdzi Wyliczyłaś sobie termin? Tak mniej więcej.... Obstawiamy Bliżnięta / Rak Blizniak moj syn rak............ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 10.10.2006 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 hej gawel , ja jestem jeszcze sorencja diei za pocieszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 10.10.2006 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Cześć reszta ekipy PP kiedy do lekarza??? Moze dziś, najpóźniej w czwartek. Gorzej, jak nie potwierdzi Potwierdzi potwierdzi Wyliczyłaś sobie termin? Tak mniej więcej.... Obstawiamy Bliżnięta / Rak SławekD jest bliźniak a mój brat to rak a mi się byk kroi nie znam ani jednego byka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.10.2006 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Kasiu , pan Frosch jest bykiem (super ludz)( Ew-ka chyba tez jest ,a ja przeciez znasz) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 10.10.2006 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Nasz "juzek" będzie taki silny jak tata (Bliźniak) lub taki szalony jak moja przyjaciółka (Rak) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.10.2006 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Nasz "juzek" będzie taki silny jak tata (Bliźniak) lub taki szalony jak moja przyjaciółka (Rak) cos w tym jest PP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 10.10.2006 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 gawel , specjalnie dla ciebie kawe zrobilam to i ja poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 10.10.2006 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Kasiu , pan Frosch jest bykiem (super ludz) ( Ew-ka chyba tez jest ,a ja przeciez znasz) Czyli jednym słowem byczki to fajne ludziska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 10.10.2006 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Nasz "juzek" będzie taki silny jak tata (Bliźniak) lub taki szalony jak moja przyjaciółka (Rak) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.10.2006 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Kasiu , pan Frosch jest bykiem (super ludz) ( Ew-ka chyba tez jest ,a ja przeciez znasz) Czyli jednym słowem byczki to fajne ludziska? znam paru,bardzo ich wszystkich lubie ,posiadaja tylko jedna wade (doslownie wszyscy):sa pracoholikami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 10.10.2006 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Kasiu , pan Frosch jest bykiem (super ludz) ( Ew-ka chyba tez jest ,a ja przeciez znasz) Czyli jednym słowem byczki to fajne ludziska? znam paru,bardzo ich wszystkich lubie ,posiadaja tylko jedna wade (doslownie wszyscy):sa pracoholikami To dobrze, to gagatek będzie zarabiał/a na rodziców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.10.2006 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Kasiu , pan Frosch jest bykiem (super ludz) ( Ew-ka chyba tez jest ,a ja przeciez znasz) Czyli jednym słowem byczki to fajne ludziska? znam paru,bardzo ich wszystkich lubie ,posiadaja tylko jedna wade (doslownie wszyscy):sa pracoholikami To dobrze, to gagatek będzie zarabiał/a na rodziców dokladnie i zrobi to z rozkosza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 10.10.2006 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Nasz "juzek" będzie taki silny jak tata (Bliźniak) lub taki szalony jak moja przyjaciółka (Rak) Tak, tak, "juzek", nie Józek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 10.10.2006 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Kasiu , pan Frosch jest bykiem (super ludz) ( Ew-ka chyba tez jest ,a ja przeciez znasz) Czyli jednym słowem byczki to fajne ludziska? znam paru,bardzo ich wszystkich lubie ,posiadaja tylko jedna wade (doslownie wszyscy):sa pracoholikami To dobrze, to gagatek będzie zarabiał/a na rodziców dokladnie i zrobi to z rozkosza Tja, ta rozkosz będzie powalająca Nasz "juzek" będzie taki silny jak tata (Bliźniak) lub taki szalony jak moja przyjaciółka (Rak) Tak, tak, "juzek", nie Józek Ale śmiesznie, dlaczego tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.10.2006 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Nasz "juzek" będzie taki silny jak tata (Bliźniak) lub taki szalony jak moja przyjaciółka (Rak) Tak, tak, "juzek", nie Józek A propos juzka . Kiedy byłam w ciąży w kręgu znajomych mówiliśmy na naszego maluszka nie inaczej jak Dzidek . Jedna z koleżanek kiedyś nas spytała jak naprawdę będzie miał nasz synek na imię i usłyszała , no jak to jak , Dzidek No dobra , Dzidek to zdrobniale ale jak na poważnie , na co my bardzo poważnie że Zdzisław . Do dziś pamiętam jej minę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 10.10.2006 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Ale śmiesznie, dlaczego tak? Kiedyś, gdzieś w wolnej chwili rozmawiałam sobie z mężem, który był jeszcze moim narzeczonym, o dzieciach. No i zeszło na temat imion. Zaczęliśmy od dziewczynki i ja od razu sprostowałam, że ja już imię mam i On nie ma nic do gadania Stwierdziłam, ze jeśli chce, to może chłopakowi imię wybrać. I wybrał po kilku sekundach "No jak to? Józek!" :) A wczoraj wieczorem dostałam od męża sms "Kocham Was - Ciebie i juzka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts