Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

piwo, paluszki i TV 8) :wink:

i taka wersja mojemu najbardziej by odpowiadała .... ale bez TV :wink:

a co z meczem :roll:

a mecz .....to co innego :wink: mecz może być :D

To może skrzyknać ekipe i zagrac to jest super. U mnie goscie grali pilka plazowa mojej córci jezu tylki nas bolały bo sie wszyscy wywracali i boki ze smiechu gralismy po ciemku do upadlego bylo bosko. i osiagi lepsze niz nasza reprezentacja a gralismy w klapkach :D :D

andy poszedl na kolacje :-?

na kolację to dopiero teraz się wybieram :D

musiałem oddać komputer Piotrkowi.

Nawet nie pytam co bylo pewno cos odlotowego i na ciepło jak znam zycie :wink: ide po sucha bule i wole nie wiedziec co a z reszta co było ???

a własnie że Ci powiem,

była cukinia z kiełbaską i dodatkami na ciepło, paluszki lizać :D

piwo, paluszki i TV 8) :wink:

i taka wersja mojemu najbardziej by odpowiadała .... ale bez TV :wink:

a co z meczem :roll:

a mecz .....to co innego :wink: mecz może być :D

To może skrzyknać ekipe i zagrac to jest super. U mnie goscie grali pilka plazowa mojej córci jezu tylki nas bolały bo sie wszyscy wywracali i boki ze smiechu gralismy po ciemku do upadlego bylo bosko. i osiagi lepsze niz nasza reprezentacja a gralismy w klapkach :D :D

my za dwa tyg...obchodzimy 15-lecie istnienia grupy piłkarskiej WETERANI ......stworzyliśmy grupę na potrzeby własne gdy dzieciaki były małe na osiedlowym boisku .....jako ,że chłopaki chcieli kopać ....mnie postawili na bramce :D ......moją karierę zakończyłam wybiciem palca :-?

teraz jestem kronikarzem klubu -nie macie pojęcia nawet co to za klub i jakich mieliśmy gości :wink: Teraz na obchody przyjeżdża Robert Mackowiak z Rodziną - zatrzymują sie u nas :D ....dużo by opowiadać :D

O kurcze, Ew_ka, Ty to masz fajnie... :roll:

z klubem ?

to już jest Stowarzyszenie :D zarejestrowane w sądzie ......można wpłacać 1% przy rocznym rozliczeniu ............jak ktoś jest chętny podam namiary :wink: .........z tych pieniędzy chłopaki robią turnieje dla młodzieży :D

z klubem ?

to już jest Stowarzyszenie :D zarejestrowane w sądzie ......można wpłacać 1% przy rocznym rozliczeniu ............jak ktoś jest chętny podam namiary :wink: .........z tych pieniędzy chłopaki robią turnieje dla młodzieży :D

u mnie nie ma takich zapaleńców :( :( :(

ale Śląsk zawsze potrafił się sam zorganizować...

andy poszedl na kolacje :-?

na kolację to dopiero teraz się wybieram :D

musiałem oddać komputer Piotrkowi.

Nawet nie pytam co bylo pewno cos odlotowego i na ciepło jak znam zycie :wink: ide po sucha bule i wole nie wiedziec co a z reszta co było ???

a własnie że Ci powiem,

była cukinia z kiełbaską i dodatkami na ciepło, paluszki lizać :D

wiedzialem ze cos super ty masz szczescie ja w domu gotuje i jak juz zrobie to mi sie odechciewa :cry: chociaz wszyscy sie zajadaja :-?

z klubem ?

u mnie nie ma takich zapaleńców :( :( :(

ale Śląsk zawsze potrafił się sam zorganizować...

to chyba nie jest kwestia geograficzna .....klub skupia sie wokół kilku zapaleńców którzy określili pewne zasady ( np.....do klubu może nowego wprowadzić i zaręczyć za niego Weteran .......i najpierw jest roczny okres próbny ).....są miesięczne składki ....zimą grają na hali a od maja na boisku ( na które też wpłacają szkole pieniądze ,żeby nie było że za darmo) a do klubu należą przedsiębiorcy , lekarze ,prawnik oraz kandydat na przyszłego Burmistrza ( z bardzo dużymi szansami na wygraną ) ......oraz jeden murarz :wink: Niestety zabrakło Pawła ,który tragicznie odszedł w styczniu ... :(