gawel 10.10.2006 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 andy poszedl na kolacje na kolację to dopiero teraz się wybieram musiałem oddać komputer Piotrkowi. Nawet nie pytam co bylo pewno cos odlotowego i na ciepło jak znam zycie ide po sucha bule i wole nie wiedziec co a z reszta co było ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.10.2006 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 piwo, paluszki i TV i taka wersja mojemu najbardziej by odpowiadała .... ale bez TV a co z meczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.10.2006 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 piwo, paluszki i TV i taka wersja mojemu najbardziej by odpowiadała .... ale bez TV a co z meczem a mecz .....to co innego mecz może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 10.10.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 piwo, paluszki i TV i taka wersja mojemu najbardziej by odpowiadała .... ale bez TV a co z meczem a mecz .....to co innego mecz może być To może skrzyknać ekipe i zagrac to jest super. U mnie goscie grali pilka plazowa mojej córci jezu tylki nas bolały bo sie wszyscy wywracali i boki ze smiechu gralismy po ciemku do upadlego bylo bosko. i osiagi lepsze niz nasza reprezentacja a gralismy w klapkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 10.10.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 andy poszedl na kolacje na kolację to dopiero teraz się wybieram musiałem oddać komputer Piotrkowi. Nawet nie pytam co bylo pewno cos odlotowego i na ciepło jak znam zycie ide po sucha bule i wole nie wiedziec co a z reszta co było ??? a własnie że Ci powiem, była cukinia z kiełbaską i dodatkami na ciepło, paluszki lizać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.10.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 piwo, paluszki i TV i taka wersja mojemu najbardziej by odpowiadała .... ale bez TV a co z meczem a mecz .....to co innego mecz może być To może skrzyknać ekipe i zagrac to jest super. U mnie goscie grali pilka plazowa mojej córci jezu tylki nas bolały bo sie wszyscy wywracali i boki ze smiechu gralismy po ciemku do upadlego bylo bosko. i osiagi lepsze niz nasza reprezentacja a gralismy w klapkach my za dwa tyg...obchodzimy 15-lecie istnienia grupy piłkarskiej WETERANI ......stworzyliśmy grupę na potrzeby własne gdy dzieciaki były małe na osiedlowym boisku .....jako ,że chłopaki chcieli kopać ....mnie postawili na bramce ......moją karierę zakończyłam wybiciem palca teraz jestem kronikarzem klubu -nie macie pojęcia nawet co to za klub i jakich mieliśmy gości Teraz na obchody przyjeżdża Robert Mackowiak z Rodziną - zatrzymują sie u nas ....dużo by opowiadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 10.10.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 O kurcze, Ew_ka, Ty to masz fajnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.10.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 O kurcze, Ew_ka, Ty to masz fajnie... z klubem ? to już jest Stowarzyszenie zarejestrowane w sądzie ......można wpłacać 1% przy rocznym rozliczeniu ............jak ktoś jest chętny podam namiary .........z tych pieniędzy chłopaki robią turnieje dla młodzieży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 10.10.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 O kurcze, Ew_ka, Ty to masz fajnie... z klubem ? to już jest Stowarzyszenie zarejestrowane w sądzie ......można wpłacać 1% przy rocznym rozliczeniu ............jak ktoś jest chętny podam namiary .........z tych pieniędzy chłopaki robią turnieje dla młodzieży u mnie nie ma takich zapaleńców ale Śląsk zawsze potrafił się sam zorganizować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 10.10.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 andy poszedl na kolacje na kolację to dopiero teraz się wybieram musiałem oddać komputer Piotrkowi. Nawet nie pytam co bylo pewno cos odlotowego i na ciepło jak znam zycie ide po sucha bule i wole nie wiedziec co a z reszta co było ??? a własnie że Ci powiem, była cukinia z kiełbaską i dodatkami na ciepło, paluszki lizać wiedzialem ze cos super ty masz szczescie ja w domu gotuje i jak juz zrobie to mi sie odechciewa chociaz wszyscy sie zajadaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 10.10.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Gawełku, ja na szczęście nie umiem gotować no może poza kilkoma rzeczami... jak nie ma innego wyjścia, po szczegółowym instruktażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.10.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 O kurcze, Ew_ka, Ty to masz fajnie... z klubem ? to już jest Stowarzyszenie zarejestrowane w sądzie ......można wpłacać 1% przy rocznym rozliczeniu ............jak ktoś jest chętny podam namiary .........z tych pieniędzy chłopaki robią turnieje dla młodzieży u mnie nie ma takich zapaleńców ale Śląsk zawsze potrafił się sam zorganizować... to chyba nie jest kwestia geograficzna .....klub skupia sie wokół kilku zapaleńców którzy określili pewne zasady ( np.....do klubu może nowego wprowadzić i zaręczyć za niego Weteran .......i najpierw jest roczny okres próbny ).....są miesięczne składki ....zimą grają na hali a od maja na boisku ( na które też wpłacają szkole pieniądze ,żeby nie było że za darmo) a do klubu należą przedsiębiorcy , lekarze ,prawnik oraz kandydat na przyszłego Burmistrza ( z bardzo dużymi szansami na wygraną ) ......oraz jeden murarz Niestety zabrakło Pawła ,który tragicznie odszedł w styczniu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 10.10.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Wiesz, ze mam rodzinę koło Lublińca.Zawsze miałem wrażenie, że ludzie w Waszych stronach łatwiej się organizują, są sobie bardziej życzliwi.... te przygotowania do uroczystości rodzinnych.... niemal cała ulica ciasta piecze aby gospodyni ulżyć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.10.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 szkoda ,że na mojej ulicy nie ma takiego zwyczaju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 10.10.2006 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 szkoda ,że na mojej ulicy nie ma takiego zwyczaju hmmm.... może dlatego, że w mieście mieszkasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.10.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 szkoda ,że na mojej ulicy nie ma takiego zwyczaju hmmm.... może dlatego, że w mieście mieszkasz... wielkie mi miasto ....10 tyś .... ale to fakt ....społeczność wiejska bardziej sie integruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 10.10.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Zgłaszam się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.10.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Zgłaszam się. cześć Olka ...zgłaszasz się do pieczenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 10.10.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Zgłaszam się. cześć Olka ...zgłaszasz się do pieczenia ? mogę zaryzykować, swietnie wychodzą mi zakalce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.10.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Zgłaszam się. cześć Olka ...zgłaszasz się do pieczenia ? mogę zaryzykować, swietnie wychodzą mi zakalce mnie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts