Anna Wiśniewska 11.10.2006 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 A co miałaś dobrego ? paprykę zapiekaną, pychotka znowu mamy kosmitę na grupie Mniam mniam A jak ją zapiekasz ? No i oczywiście gaciorki dzięki bardzo prosto, starty żółty ser mieszam z jajkiem do tego sól, pieprz. Wypełniasz tą masą paprykę (najlepiej taką podłużną zielono - żóltą, krajową) i kładziesz na patelnię na rozgrzany tłuszcz. Powinna się tak delikatnie podsmażyć i poddusić pod przykryciem na lekkim ogniu. Mniam! Jutro wypróbuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 11.10.2006 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Ola Patrz co kupiłam na allegro http://www.allegro.pl/item131150980__album_dziecka_anne_geddes_hit_na_prezent_.html Bartek mówi, że mam bańkę mleka zamiast mózgu A co tam, dam Pawłowi jak się będzie żenił, hihi Taki album to super sprawa , wszystko uporządkowane , w jednym miejscu . I piękna pamiątka dla dzieciątka na całe życie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 11.10.2006 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Monka http://galus.com.pl/images/damskie/bielizna/komplety/axa_8.jpg JAK TO 2:0? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 11.10.2006 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 A co miałaś dobrego ? paprykę zapiekaną, pychotka znowu mamy kosmitę na grupie Mniam mniam A jak ją zapiekasz ? No i oczywiście gaciorki dzięki bardzo prosto, starty żółty ser mieszam z jajkiem do tego sól, pieprz. Wypełniasz tą masą paprykę (najlepiej taką podłużną zielono - żóltą, krajową) i kładziesz na patelnię na rozgrzany tłuszcz. Powinna się tak delikatnie podsmażyć i poddusić pod przykryciem na lekkim ogniu. Dzięki monka , szkoda że już jestem sprocentowana bo bym po tą paprykę jeszcze dziś skoczyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 11.10.2006 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Aniu dawno Cie nie widziałam, gdzie byłaś jak Cię nie było? Szczerze mówiąc, to... na allegro wciąga co album przepiękny, chyba też mam bańkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 11.10.2006 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 [JAK TO 2:0? Coś się naszym chłopakom porąbało ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 11.10.2006 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Ola Patrz co kupiłam na allegro http://www.allegro.pl/item131150980__album_dziecka_anne_geddes_hit_na_prezent_.html Bartek mówi, że mam bańkę mleka zamiast mózgu A co tam, dam Pawłowi jak się będzie żenił, hihi Taki album to super sprawa , wszystko uporządkowane , w jednym miejscu . I piękna pamiątka dla dzieciątka na całe życie . I dla mamuni też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 11.10.2006 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 JAK TO 2:0? na pewno dla nas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 11.10.2006 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Ola Patrz co kupiłam na allegro http://www.allegro.pl/item131150980__album_dziecka_anne_geddes_hit_na_prezent_.html Bartek mówi, że mam bańkę mleka zamiast mózgu A co tam, dam Pawłowi jak się będzie żenił, hihi nie zna się album świetny Moja córa też ma taki, to naprawdę super pamiątka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 11.10.2006 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 JAK TO 2:0? na pewno dla nas? ale jaja, co się porobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 11.10.2006 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Mniam! Jutro wypróbuję smacznego a ja zrobiłam wczoraj 20 słoików papryki konserwowej według przepisu Ewki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 11.10.2006 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 JAK TO 2:0? na pewno dla nas? ale jaja, co się porobiło jaje se robią czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 11.10.2006 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Mamonia to chyba zatkało jeśli ogląda mecz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 11.10.2006 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Ja to nigdy słomiany nie byłem no co Ty ??? Nigdy nie byłeś sam w domu??? byłem , przez jeden dzień ale co to za słoma to Ty Andre nie możesz poszaleć hEJ A żonę czasami zostawiasz samą nie zostawiam, bo niby gdzie miałbym pójść do kumpli na piwo na przykład nie łażę na piwo do kumpli bo nie mam takich kumpli od piwa ja samotnik jestem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 11.10.2006 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Monka http://galus.com.pl/images/damskie/bielizna/komplety/axa_8.jpg WOW dzięki Jak myślicie, jakbym w takim stroju paradawała teraz przed telewizorem to czy mój mąż zrezygnowałby z ogladania meczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 11.10.2006 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Mamonia to chyba zatkało jeśli ogląda mecz . dobrze mu tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 11.10.2006 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Mamonia to chyba zatkało jeśli ogląda mecz . albo się drze przed telewizorem jak mój małż aż podskoczyłam na krześle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 11.10.2006 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 JAK TO 2:0? na pewno dla nas? ale jaja, co się porobiło Ciekawe, czy to chociaż ważny mecz jest, czy tak tylko sobie pykają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 11.10.2006 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Monka http://galus.com.pl/images/damskie/bielizna/komplety/axa_8.jpg WOW dzięki Jak myślicie, jakbym w takim stroju paradawała teraz przed telewizorem to czy mój mąż zrezygnowałby z ogladania meczu Monka, lepiej nie ryzykuj konfrontacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 11.10.2006 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Jak myślicie, jakbym w takim stroju paradawała teraz przed telewizorem to czy mój mąż zrezygnowałby z ogladania meczu ja bym sie bała zaryzykować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts