andre59 11.10.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 czemu niektórzy faceci chodzą do kolegów oglądać mecze?.... dziwne.... żeby nie słuchac pytań typu co to jest spalony , albo ktorzy to nasi na to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 11.10.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 czemu niektórzy faceci chodzą do kolegów oglądać mecze?.... dziwne.... żeby nie słuchac pytań typu co to jest spalony , albo ktorzy to nasi Verunia, osłabiłaś mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 11.10.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Idę trochę pokibicować naszym , nieźle chłopaki kopią Miłego wieczoru i spokojnej nocy Dobranoc Maxi Kurczę, aż nieswojo mi się patrzy na ten mecz Jakoś tak dziwnie nienaturalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 11.10.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 podgląda ktoś?ile jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 11.10.2006 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 czemu niektórzy faceci chodzą do kolegów oglądać mecze?.... dziwne.... bo kolega za dwa tygodnie bierze ślub i meta się już skończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 11.10.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 podgląda ktoś? ile jest? Wciąż 2:0 dla nas. 17 minut do końca. Dobrze grają chłopaki, może się czymś zatruli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 11.10.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 podgląda ktoś? ile jest? 2:0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 11.10.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 podgląda ktoś? ile jest? Wciąż 2:0 dla nas. 17 minut do końca. Dobrze grają chłopaki, może się czymś zatruli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 11.10.2006 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 od kilku dni przerabiam tematy okienne i wciąż nie mogę się zdecydować- pcv czy drewno i białe czy brązowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 11.10.2006 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Ciekawe czy Ewka z Heńkiem wyprosili gości i oglądają. eee.... chyba razem z gośćmi oglądają pewnie już przywdziali stroje narodowe i flagą machają mam nadzieję,ze jakieś zdjecia Ewka zrobi i nam pokaże witam wieczorową porą wszystkich kibiców Biało-Czerwonych gości już pożegnaliśmy i teraz w STROJACH WIECZOROWYCH kibicujemy naszym Sesji zdjęciowej nie oczekujcie .................................................................bo aparat został w Krakowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 11.10.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Mężuś barrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrdzo dziekuje za życzenia najbardziej podobały mu sie torty piłkarskie ...................pewnie zażyczy sobie takie na przysze urodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 11.10.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Sesji zdjęciowej nie oczekujcie .................................................................bo aparat został w Krakowie wielka szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 11.10.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 od kilku dni przerabiam tematy okienne i wciąż nie mogę się zdecydować- pcv czy drewno i białe czy brązowe podobno pcv szybciej się brudzą, ja mam drewniane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 11.10.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 od kilku dni przerabiam tematy okienne i wciąż nie mogę się zdecydować- pcv czy drewno i białe czy brązowe Uffff... to niełatwa decyzja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 11.10.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 acha i kolacja udała się wybornie ....ja to jednak jestem debeściara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 11.10.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Ciekawe czy Ewka z Heńkiem wyprosili gości i oglądają. eee.... chyba razem z gośćmi oglądają pewnie już przywdziali stroje narodowe i flagą machają mam nadzieję,ze jakieś zdjecia Ewka zrobi i nam pokaże witam wieczorową porą wszystkich kibiców Biało-Czerwonych gości już pożegnaliśmy i teraz w STROJACH WIECZOROWYCH kibicujemy naszym Sesji zdjęciowej nie oczekujcie .................................................................bo aparat został w Krakowie taka strata.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 11.10.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 gości już pożegnaliśmy i teraz w STROJACH WIECZOROWYCH kibicujemy naszym Sesji zdjęciowej nie oczekujcie .................................................................bo aparat został w Krakowie Sukienka w grochy jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 11.10.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 acha i kolacja udała się wybornie ....ja to jednak jestem debeściara Gratulki dla gospodyni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 11.10.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 acha i kolacja udała się wybornie ....ja to jednak jestem debeściara no ba, wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 11.10.2006 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 od kilku dni przerabiam tematy okienne i wciąż nie mogę się zdecydować- pcv czy drewno i białe czy brązowe podobno pcv szybciej się brudzą, ja mam drewniane. białe się brudzą -mam tylko od środka .....ale mało pracochłonne są ramy ciemniejsze -u mnie złoty dąb na zewnątrz - prawie wcale nie widać kurzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts