SławekD-żonka 12.10.2006 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Witam w czwarteczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.10.2006 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 tez witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 12.10.2006 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Cześć Teska Słuchajcie, mam 2 pilne pytania 1: czy opłaty na wniosku o wydanie dziennika budowy są w znaczkach skarbowych? 2: nadal nie mamy moskitier, 2 tygodnie temu miały być, ale cwaniacy zaznaczyli sobie w umowie, że możliwe jest opóźnienie, nie jest napisane jakie duże - czy coś wskuram, jakiś większy rabacik, czy tylko mogę faceta objechać - by poczuć się lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.10.2006 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Cześć Teska Słuchajcie, mam 2 pilne pytania 1: czy opłaty na wniosku o wydanie dziennika budowy są w znaczkach skarbowych? 2: nadal nie mamy moskitier, 2 tygodnie temu miały być, ale cwaniacy zaznaczyli sobie w umowie, że możliwe jest opóźnienie, nie jest napisane jakie duże - czy coś wskuram, jakiś większy rabacik, czy tylko mogę faceta objechać - by poczuć się lepiej ja mialam w znaczkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 12.10.2006 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 To u nas też z całą pewnoscią tak będzie a pytam się, bo w 'cenniku' widzę różne opłaty, typu 2,43zł Dzięuję Teska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 12.10.2006 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Dziń dybry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.10.2006 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Witam. Jak tam wrażenia po meczu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 12.10.2006 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Ja wieczorem już leżałam w łóżku, gdy mój mężus właczył komputer, żeby przeczytać wiadomości: I czyta mi: Polska wygrała z Portugalią, samolot uderzył w budynek na Manhattanie. A ja do niego: "Może byś przestał się wygłupiać!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.10.2006 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 witam pomeczowo to ci było widowisko jak za starych -dobrych czasów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 12.10.2006 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Dzień dobry wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 12.10.2006 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 No pięknie! Tak się starałam a swoje 4444 i tak przegapiłam Pierdoła ze mnie, pierdoła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.10.2006 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Ja wieczorem już leżałam w łóżku, gdy mój mężus właczył komputer, żeby przeczytać wiadomości: I czyta mi: Polska wygrała z Portugalią, samolot uderzył w budynek na Manhattanie. A ja do niego: "Może byś przestał się wygłupiać!" To znaczy, że p-stwo wygranej Polski z Portugalią jest takie same jak uderzenia samolotu w Nowym Yorku?? No cuż... Ostatnio nasiliły się akty teroryzmu, a ostatnio kiedy Polska wygrała jakiś mecz z mocną druzyna to chyba w 1982 mecz o 3cie miejsce (z Francją) na MŚ w Hiszpanii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 12.10.2006 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 No pięknie! Tak się starałam a swoje 4444 i tak przegapiłam Pierdoła ze mnie, pierdoła nie wyrzucaj sobie, 5555 będziemy świętować Witam czwartkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.10.2006 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 No pięknie! Tak się starałam a swoje 4444 i tak przegapiłam Pierdoła ze mnie, pierdoła Będziesz miała inne okazje np. 4500 lub 5000 lub 5555... Jeszcze będą okazje do świetowania... A zresztą do świętowania to zawsze można sobie wymyslić powód.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.10.2006 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 witam pomeczowo to ci było widowisko jak za starych -dobrych czasów Cześć Ew-ka! Jak to brzmi.. Prawie jakbyś powiedziała, że "za moich czasów" ... Cześć Andre, Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 12.10.2006 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Jakoś mi się wydały te wiadomości lekko dziwne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.10.2006 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 witam pomeczowo to ci było widowisko jak za starych -dobrych czasów Cześć Ew-ka! Jak to brzmi.. Prawie jakbyś powiedziała, że "za moich czasów" ... bo to prawda ...DZIECI ...... za moich czasów ulice opustoszały kiedy Orły Górskiego grały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.10.2006 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 witam pomeczowo to ci było widowisko jak za starych -dobrych czasów Cześć Ew-ka! Jak to brzmi.. Prawie jakbyś powiedziała, że "za moich czasów" ... bo to prawda ...DZIECI ...... za moich czasów ulice opustoszały kiedy Orły Górskiego grały Ja to znam z opowieści, bo w tych czasach urodziłem się.. Ale może powstabą Orły Leosia?? Bo te Janasa to na orły nie wyglądały.. (nie mówiąc już o tych Engela, choć te Engela to chociaż eliminacje przeszli jak burza..) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 12.10.2006 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 witam pomeczowo to ci było widowisko jak za starych -dobrych czasów Cześć Ew-ka! Jak to brzmi.. Prawie jakbyś powiedziała, że "za moich czasów" ... bo to prawda ...DZIECI ...... za moich czasów ulice opustoszały kiedy Orły Górskiego grały Święta prawda, Ew_ka.... Szołtysik, Lubański, Deyna, Gadocha, Kasperczak, Gorgoń, Oślizło..... to były czasy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.10.2006 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Jakoś mi się wydały te wiadomości lekko dziwne.... Mam nadzieje, że masz na mysli ten samolot.... Ale powiem prawdę, że nie wierzyłem, że nawet zremisujemy.. Takim byłem pesymistą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts