Ew-ka 12.10.2006 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 ooo ....jaki tu ruch i jakieś gatki dla mnie ......fajne -hmmm....takie babcine dzieki babcine, hihihihihh Cześć Ewa! pomarzyć nie wolno?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.10.2006 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Gratki Ewa! Jak tam impreza imieninowa?? urodzinowa super !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 12.10.2006 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 ooo ....jaki tu ruch i jakieś gatki dla mnie ......fajne -hmmm....takie babcine dzieki babcine, hihihihihh Cześć Ewa! pomarzyć nie wolno?? To kwestia umowna . Ja sie czuje jak dziadek jak rano mam wstac do pracki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 12.10.2006 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 ooo ....jaki tu ruch i jakieś gatki dla mnie ......fajne -hmmm....takie babcine dzieki zdrowe, "wiatry" się nie trzymają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.10.2006 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Cześć Ania Cześć Ew_ka , pozwolisz, że od następnego postu będę pisał Ewa. nie lubisz mnie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 12.10.2006 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Cześć Ania Cześć Ew_ka , pozwolisz, że od następnego postu będę pisał Ewa. nie lubisz mnie ??? ależ lubię, bardzo lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.10.2006 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Cześć Ania Cześć Ew_ka , pozwolisz, że od następnego postu będę pisał Ewa. nie lubisz mnie ??? ależ lubię, bardzo lubię to dlaczego nie kcesz do mnie mówić Ewka ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 12.10.2006 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Cześć Ania Cześć Ew_ka , pozwolisz, że od następnego postu będę pisał Ewa. nie lubisz mnie ??? ależ lubię, bardzo lubię to dlaczego nie kcesz do mnie mówić Ewka ?? już wiem, wystarczy pominąć tę kreseczkę (nigdy nie wiem czy przyciskać "shift" czy nie) i będę mówił Ewka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 12.10.2006 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 ooo ....jaki tu ruch i jakieś gatki dla mnie ......fajne -hmmm....takie babcine dzieki babcine, hihihihihh Cześć Ewa! pomarzyć nie wolno?? Chciałabyś już? A tymczasem... Szykuj sałatkę tortelini! Okrąglaczka jak ta lala dziś chyba ustrzelisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 12.10.2006 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Ewka, siedmiotysięcznik się zbliża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.10.2006 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Cześć Ania Cześć Ew_ka , pozwolisz, że od następnego postu będę pisał Ewa. nie lubisz mnie ??? ależ lubię, bardzo lubię to dlaczego nie kcesz do mnie mówić Ewka ?? już wiem, wystarczy pominąć tę kreseczkę (nigdy nie wiem czy przyciskać "shift" czy nie) i będę mówił Ewka no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.10.2006 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Ewka, siedmiotysięcznik się zbliża dzieki za przypomnienie .....pewno znowu bym przegapiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 12.10.2006 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Ewka uciekła, sałatki nie będzie To ja wykąpię delikwenta, nakarmię, uśpię (na noc, nie na zawsze), a potem sobie zrobię na kolację kotleciki z ziemniaków z kiełbaską i popiję redssikiem No to na razie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.10.2006 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 ooo ....jaki tu ruch i jakieś gatki dla mnie ......fajne -hmmm....takie babcine dzieki babcine, hihihihihh Cześć Ewa! pomarzyć nie wolno?? Chciałabyś już? pewnie ,że tak może nie wyglądam a na pewno się nie czuję jak babcia ....ale strzasznie chciałabym już mieć takiego szkraba koło siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 12.10.2006 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Zazdroszczę Wam dziewczyny , że lubicie gotować...i na dodatek możecie to zjeść co upichciłyście... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 12.10.2006 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Chyba się nie doceniasz Żabko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.10.2006 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Zazdroszczę Wam dziewczyny , że lubicie gotować...i na dodatek możecie to zjeść co upichciłyście... a w czym masz problem ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 12.10.2006 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Chyba się nie doceniasz Żabko kucharka ze mnie żadna.. Wolę nie jeść niż gotować Dla mnie to strata czasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 12.10.2006 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Zazdroszczę Wam dziewczyny , że lubicie gotować...i na dodatek możecie to zjeść co upichciłyście... a w czym masz problem ??? nie lubie gotować po prostu ..u nas to rodzinne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 12.10.2006 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Zazdroszczę Wam dziewczyny , że lubicie gotować...i na dodatek możecie to zjeść co upichciłyście... a w czym masz problem ??? nie lubie gotować po prostu ..u nas to rodzinne Ja gotowac lubie ale mało co mi wychodzi perfekt A wzasadzie nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts