Ew-ka 12.10.2006 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 a ja zaraz ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.10.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 zaproszę wszystkich ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 12.10.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Same pyszności Nie odmówię sobie niczego Torcik na sam koniec , do tego małe espresso A mięsko z grzybami to są klopsiki czy mięsko jak na gulasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.10.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 na ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.10.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 ZAPRASZAM NA PZYJĘCIE 7-TYSIĘCZNIKA można rozgościć się na sofach i...... http://www.catering.mazurkas.pl/g/tematy/5.jpg http://www.catering.mazurkas.pl/zdjecia/tematy/rzym.jpg smacznego ............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 12.10.2006 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Dzięki Anuś Jutro popełnię te kotleciki Z jakąś sałatką ( surówką ) też chyba złe nie będą , prawda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.10.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 A mięsko z grzybami to są klopsiki czy mięsko jak na gulasz ? jak na gulasz ....może być karczek a jeszcze lepiej polędwiczki wieprzowe , osobno podsmażam plasterki boczku i grzyby duszone z cebulką ....wszystko razem łączę i duszę przez ok 30min .....Przyprawy to Gyros i słodka papryka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.10.2006 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 widzę ,że nic nie widzę zapchaliście się tym żarełkiem czy co ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.10.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 widzę ,że nic nie widzę zapchaliście się tym żarełkiem czy co ??? polecieli na LLLLLLLLLLLLLuuuuuuuuuuuuuulanie do KK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 12.10.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Dzięki Ewcia Muszę zrobić wg Twojego przepisu . Ja dotychczas grzybki robiłam z kopsikami z mięska mielonego , do tego cebulka i obowiązkowo natka pietruszki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 12.10.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Dzięki Anuś Jutro popełnię te kotleciki Z jakąś sałatką ( surówką ) też chyba złe nie będą , prawda ? Na pewno będą pyszne z surówką. Ja je jeszcze lubię z sosem z suszonych borowików ale to wtedy na obiad Ja muszę tę sałatkę Ew-ki popełnić jak ja jeszcze moge myśleć o jedzeniu? Przecież pękam w szwach (a akurat mam jeden ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 12.10.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 widzę ,że nic nie widzę zapchaliście się tym żarełkiem czy co ??? No się nie dziw jak takimi pysznościami częstujesz Mnie normalnie władzę w palcach odebrało , dopiero teraz tak jednym próbuję ale wolno mi idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.10.2006 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 popełniajcie sałatki do woli ...kiedyś znów Wam coś podrzucę a jutro ....jest 13-go w piątek Mimo iż mamy już koniec dwudziestego wieku, wciąż wiele osób wierzy, że czarny kot przebiegający przez drogę oznacza pecha. Czasami nawet stateczni i poważni obywatele na widok czarnego kota, który właśnie przeciął im drogę, zatrzymują się i czekają, aż ktoś inny pierwszy przekroczy "feralną" linię. Kichanie kota to dobry omen dla osoby, która je usłyszy. - włoski przesąd Kto nocą zobaczy białego kota, powinien mieć się na baczności. - przesąd amerykański Sen o białym kocie to zapowiedź szczęścia. - przesąd amerykański Jeżeli kot myje się za uszami, to znak, że będzie padało. - przesąd angielski Przekraczanie strumienia z kotem na rękach przynosi pecha. - przesąd francuski Obcy czarny kot na werandzie oznacza pomyślność i dobrobyt. - przesąd szkocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 12.10.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Ja widziałam dziś kichającego Rudka Psikał sobie w kuchni pod stołem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 12.10.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 To ja się juz cichutko pożegnam. Dobrej Nocy kochani! I pal licho te piątki 13-go Do jutra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 12.10.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Papatki Aniu , śpij smacznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.10.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 widzę ,że nic nie widzę zapchaliście się tym żarełkiem czy co ??? polecieli na LLLLLLLLLLLLLuuuuuuuuuuuuuulanie do KK nie trzeba lecieć ...tu też poluuuuuuuuuuuuuuulać można \ http://www.strykowski.net/zdjecia_wody_fotografia/haineken_heineken_65.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.10.2006 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Anulka -ulllluuuulllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjj Pawełka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 12.10.2006 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 widzę ,że nic nie widzę zapchaliście się tym żarełkiem czy co ??? polecieli na LLLLLLLLLLLLLuuuuuuuuuuuuuulanie do KK nie trzeba lecieć ...tu też poluuuuuuuuuuuuuuulać można \ http://www.strykowski.net/zdjecia_wody_fotografia/haineken_heineken_65.jpg no, nareszcie sie doczekałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.10.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 jeśli jeszcze ktoś tu jest ........to ja sie po cichutku pożegnam dobrej nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts