Anna Wiśniewska 13.10.2006 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Ja to chyba wódki poproszę ............ Hiejuar http://www.bartenderfoundation.org/graphics/finlandia-can.GIF Na zdrowko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 13.10.2006 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Hej monka, hej gaweł! Za oknem mam mgliście, dopadł mnie nieustający katar alergiczny a młodzież pełza mni pod stołem. Ale raczę się kawcią z przyprawami korzennymi i jest oki A co słychać w wielkim świecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 13.10.2006 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Dzieńdoberek Ja to chętnie się herbatki z cytrynką napiję , jeśly pan pozwoly Lecę dalej , miłego i szczęśliwego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 13.10.2006 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Hej monka, hej gaweł! Za oknem mam mgliście, dopadł mnie nieustający katar alergiczny a młodzież pełza mni pod stołem. Ale raczę się kawcią z przyprawami korzennymi i jest oki A co słychać w wielkim świecie? błogostan oprócz tego kataru wyściskaj słodziaka Pafcia od mnie u nas też mgliście i wilgotno ale mam nadzieję że się rozpogodzi i będzie piknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 13.10.2006 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Dzieńdoberek Ja to chętnie się herbatki z cytrynką napiję , jeśly pan pozwoly Lecę dalej , miłego i szczęśliwego dzionka heloł Maxtorko szczęśliwego dnia...tak na przekór trzynastce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 13.10.2006 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Ja to chyba wódki poproszę ............ Przed 13-tą??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 13.10.2006 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 W wielkim miescie nie wiem pewno cholerne korki, jestem na wolnym mam jutro gosci musze cos upichcic posprzatac poprasowac, pojsc na grzyby i w ogóle. Czesc Maxi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 13.10.2006 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Ja to chyba wódki poproszę ............ Przed 13-tą??? Co ty co bylo to bylo nie udawaj starego . Tez pamietam tamte czasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 13.10.2006 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 To Ty, ten tego, gospodarz domowy jesteś, no, no.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 13.10.2006 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Ja to chyba wódki poproszę ............ Przed 13-tą??? Co ty co bylo to bylo nie udawaj starego . Tez pamietam tamte czasy fajne zarządzenie było, prawda? walka z alkoholizmem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 13.10.2006 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 To Ty, ten tego, gospodarz domowy jesteś, no, no.... Można powiedzieć, że kot domowy. Ale już od poniedzialku do pracy niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 13.10.2006 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Ja to chyba wódki poproszę ............ Przed 13-tą??? Co ty co bylo to bylo nie udawaj starego . Tez pamietam tamte czasy fajne zarządzenie było, prawda? walka z alkoholizmem A ni jedno ani drugie nie stety nie bylo skuteczne w czasach radosnej twórczosci i wesołej prosperity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.10.2006 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 13.10.2006 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 dzien dobry Czesc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.10.2006 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 slyszalam ,ze Religa chce wprowadzic zakaz sprzedazy alkoholu w nocy , nawet piwo ma zniknac ze stacji benzynowych zapomina facet o swietnej samoorganizacji Polakow w takich sytuacjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 13.10.2006 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 W wielkim miescie nie wiem pewno cholerne korki, jestem na wolnym mam jutro gosci musze cos upichcic posprzatac poprasowac, pojsc na grzyby i w ogóle. Tacy faceci jeszcze istnieją???? Witam parę lat temu 13 w piątek mój syn wybił sobie dwie górne jedynki....i nie były to mleczaki ,niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 13.10.2006 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 W wielkim miescie nie wiem pewno cholerne korki, jestem na wolnym mam jutro gosci musze cos upichcic posprzatac poprasowac, pojsc na grzyby i w ogóle. Czesc Maxi! Cześć Kocie , Mrugająca Żyrafko , Mamciu Słodkiego Pafcia , andre Zosiu- Samosiu , moje ulubione Żabcie , zmarznięta Zuzinko i wołająca przed 13-tą Neferko Niech trzynastka będzie dla Was szczęśliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.10.2006 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 13-go maja w piątek urodziła sześć kociątek ................ witam 13-go .....tak mi się skojarzyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.10.2006 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Ja to chyba wódki poproszę ............ Hiejuar http://www.bartenderfoundation.org/graphics/finlandia-can.GIF Na zdrowko! Oooo na Anię zawsze można liczyć - i do tego moja ulubiona :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.10.2006 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 o wpół siódmej miałam już gości kolega Dawida wpadł sobie na śniadanko a potem ..... ...potem przyszedł kominiarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts