Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

W wielkim miescie nie wiem pewno cholerne korki, jestem na wolnym mam jutro gosci musze cos upichcic posprzatac poprasowac, pojsc na grzyby i w ogóle.

:o :o :o

Tacy faceci jeszcze istnieją???? :roll:

Witam :D

parę lat temu 13 w piątek mój syn wybił sobie dwie górne jedynki....i nie były to mleczaki ,niestety... :-? :( :(

miau! :wink: :D

W wielkim miescie nie wiem pewno cholerne korki, jestem na wolnym mam jutro gosci musze cos upichcic posprzatac poprasowac, pojsc na grzyby i w ogóle.

Czesc Maxi!

Cześć Kocie , Mrugająca Żyrafko , Mamciu Słodkiego Pafcia , andre Zosiu- Samosiu , moje ulubione Żabcie , zmarznięta Zuzinko i wołająca przed 13-tą Neferko :D :D :D

Niech trzynastka będzie dla Was szczęśliwa :D

i wzajemnie :D :D :D

Cześć Maxi :D

No dobra Kochani lece robic wszystkie zadeklarowane i wymienione prace :roll: . Ewa jutro mam gosci z nocowaniem przyjeżdzają na wycieczke do stolicy (postac w korkach chyba :D ), ale jak przyjadą w pół do siódmej to mam gdzies strzelbe połoze pod reką na wszelki wypadek. (najwyżej sam sie zastrzelę w razie czego) :D :D :D

kurde , co za data :evil: ( dobrze,ze to nie maj)

13 maja pewnego roku brałam ślub cywilny - ale to była sobota :) Pewnie dlatego mi nie zaszkodziało :)

wiec nie byl to rok 1988

13.05.88 w piatek moja kolezanka urodzila corke.mala miala ciezka zoltaczke . pol roku spedzila w szpitalu :-?

:o :o :o

Tacy faceci jeszcze istnieją???? :roll:

Witam :D

parę lat temu 13 w piątek mój syn wybił sobie dwie górne jedynki....i nie były to mleczaki ,niestety... :-? :( :(

miau! :wink: :D

aaaaa, zapomniałam..Ty jestes kotem :wink: :D

o wpół siódmej miałam już gości :wink:

kolega Dawida wpadł sobie na śniadanko :D

a potem ..... :roll: ...potem przyszedł kominiarz :-?

Wywies kartkę od której czynne :D :D :D a 24h/ dobe to nie cpn :D

u mnie dom otwarty 24/h .....wszyscy wiedzą ,że nie ma fochów niezależnie o której godzinie przyjdą -ja ugoszczę serdecznie -szczególnie kolegów i koleżanki moich dzieciaków :D

a na jajeczniczkę kolega przejechał 100 km :wink: