Zuzza 13.10.2006 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Czuję, że dziś piątek 13-go... Ale stresy paskudne... niech już będzie piątek wieczór.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.10.2006 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Czuję, że dziś piątek 13-go... Ale stresy paskudne... niech już będzie piątek wieczór.... Samospełniająca sie przepowiednia ? Zuzza - to Ty kierujesz swoim losem a nie liczby... COME ON Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 13.10.2006 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Eeee, jakie liczby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.10.2006 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Eeee, jakie liczby... Moim losem kieruje mój szef A humor ma dziś nieciekawy Kopa mu sprzedaj :) Będzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 13.10.2006 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Widzę. że avatarek robi swoje :-) Chyba też muszę zmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 13.10.2006 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Ooooooo jaka ze mnie Pepitka Wczoraj byłam u lekarza, juzek ma 6 tygodni, urodzi się swojemu tacie na urodziny, a dziadkowi (mojemu tacie) na urodziny i imieniny Będzie, tak jak oni, spod znaku Bliźniąt Kwas foliowy biorę i żyję na żółtym serze i nutelli oraz herbacie z cytryną. Nic innego nie podchodzi Wiem już, że juzek nie lubi chińszczyzny i ananasów z puszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 13.10.2006 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Zuza Trzym się! Już prawie południe Pepitka Jeśli juzek zechce się trzymać tabelek to podtrzyma rodzinną tradycję urodzin Ech, fajny czas przed Tobą. jak tak teraz na to patrzę, to w ciąży jednak było świetnie Przynajmniej przez pierwsze pół roku Błogostan, luz i nicnierobienie Nie to, co teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 13.10.2006 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Gorzowski sąd do likwidacji? Piątek, 13 października (07:38) Niewykluczone, że wkrótce dojdzie do likwidacji Sądu Okręgowego w Gorzowie - dowiaduje się nieoficjalnie RMF FM. Prokuratorzy badają kilka wątków korupcyjnych z udziałem tamtejszych sędziów i prawników. Minister sprawiedliwości podjął na razie decyzję o lustracji w gorzowskim sądzie; wszystkie magazyny z aktami sądowymi zostaną prześwietlone. Decyzja ta to pokłosie afery z kradzieżą akt z tamtejszego sądu. Okazało się bowiem, że znany komornik, a wcześniej sędzia ukradł kilka tomów akt, w tym także akta obecnego wiceministra spraw wewnętrznych i administracji Andrzeja Surmacza. - Teraz trzeba więc sprawdzić, co się dzieje z innymi aktami - mówi prokurator krajowy. - Jak są archiwizowane, jak są przetrzymywane, czy nie mamy do czynienie z jakimś większym zjawiskiem - wyjaśnia Janusz Kaczmarek. Prokurator krajowy nie chciał jednak komentować naszych informacji o podejrzeniu o korupcji w tamtejszym sądzie. Może za to na nią wskazywać sprawa komornika, który mimo dużych możliwości matactwa, nie trafił za kratki. Dodajmy, że o niezastosowaniu aresztu orzekali jego koledzy. Jak jednak powiedział naszemu reporterowi wysoki rangą urzędnik Prokuratury Krajowej, są dowody na nieformalną, korupcyjną działalność sędziów, a także prawników w Gorzowie. Dowody są na tyle mocne, że może dojść do całkowitej likwidacji sądu. No niestety tego można sie było spodziewać szkoda tylko, ze przez jednego Komornika znów wszyscy z Gorzowa uchodzą za oszustów i drani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.10.2006 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 hallo , okna juz umyte komu jeszcze? energia mnie rozpiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.10.2006 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Gorzowski sąd do likwidacji? Piątek, 13 października (07:38) Niewykluczone, że wkrótce dojdzie do likwidacji Sądu Okręgowego w Gorzowie - dowiaduje się nieoficjalnie RMF FM. Prokuratorzy badają kilka wątków korupcyjnych z udziałem tamtejszych sędziów i prawników. Minister sprawiedliwości podjął na razie decyzję o lustracji w gorzowskim sądzie; wszystkie magazyny z aktami sądowymi zostaną prześwietlone. Decyzja ta to pokłosie afery z kradzieżą akt z tamtejszego sądu. Okazało się bowiem, że znany komornik, a wcześniej sędzia ukradł kilka tomów akt, w tym także akta obecnego wiceministra spraw wewnętrznych i administracji Andrzeja Surmacza. - Teraz trzeba więc sprawdzić, co się dzieje z innymi aktami - mówi prokurator krajowy. - Jak są archiwizowane, jak są przetrzymywane, czy nie mamy do czynienie z jakimś większym zjawiskiem - wyjaśnia Janusz Kaczmarek. Prokurator krajowy nie chciał jednak komentować naszych informacji o podejrzeniu o korupcji w tamtejszym sądzie. Może za to na nią wskazywać sprawa komornika, który mimo dużych możliwości matactwa, nie trafił za kratki. Dodajmy, że o niezastosowaniu aresztu orzekali jego koledzy. Jak jednak powiedział naszemu reporterowi wysoki rangą urzędnik Prokuratury Krajowej, są dowody na nieformalną, korupcyjną działalność sędziów, a także prawników w Gorzowie. Dowody są na tyle mocne, że może dojść do całkowitej likwidacji sądu. No niestety tego można sie było spodziewać szkoda tylko, ze przez jednego Komornika znów wszyscy z Gorzowa uchodzą za oszustów i drani jak to do likwidacji? a ci ,co nie brali udzialu w aferze? tez straca prace ? a ludzie z Gorzow ai okolic? gdzie sie beda sadzic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 13.10.2006 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 No niestety tego można sie było spodziewać szkoda tylko, ze przez jednego Komornika znów wszyscy z Gorzowa uchodzą za oszustów i drani jak to do likwidacji? a ci ,co nie brali udzialu w aferze? tez straca prace ? a ludzie z Gorzow ai okolic? gdzie sie beda sadzic? rejon pewnie zostanie w G. a okręg w Zielonej lub w Szczecinie Najgorsze jest to, ze w srodowisku nie wyklucza się tego, że cała sprawa moze być sfingowana bo to jest najskuteczniejszy komornik z najlepszym rewirem i chodzą plotki, ze ktoś go próbuje wygryźć stąd cała afera. Miasto huczy od zeszłej środy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 13.10.2006 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 hallo , okna juz umyte komu jeszcze? energia mnie rozpiera Ja mogę chcieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 13.10.2006 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 hallo , okna juz umyte komu jeszcze? energia mnie rozpiera Ja mogę chcieć Mi mi plizzzzzzzzzzzzz wszytskie 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.10.2006 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 a ja chyba pójdę spać do domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.10.2006 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 hallo , okna juz umyte komu jeszcze? energia mnie rozpiera Ja mogę chcieć Piotrkow? hmmm...troche daleko dzieki ,ze bylas juz u lekarza (trzymalam caly czas kciuki za pomyslna wizyte ) dbaj o siebie i malenstwo ( twoje zdrowie to teraz priorytetowa sprawa) moj synek (18) , blizniak (16.06) , jest troche zakrecony , ale ogolnie jest spox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.10.2006 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 hallo , okna juz umyte komu jeszcze? energia mnie rozpiera Ja mogę chcieć Mi mi plizzzzzzzzzzzzz wszytskie 19 zapewniasz posilki i nocleg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.10.2006 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 a ja chyba pójdę spać do domku jak to spac? napij sie kawy http://www.doppio.com.pl/expr.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.10.2006 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 ide prasowac zaslonki (zachcialo sie babie takich z organtyny i musi sie teraz meczyc ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 13.10.2006 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 hallo , okna juz umyte komu jeszcze? energia mnie rozpiera Ja mogę chcieć Mi mi plizzzzzzzzzzzzz wszytskie 19 zapewniasz posilki i nocleg? taak i flaszke ginu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.10.2006 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 hallo , okna juz umyte komu jeszcze? energia mnie rozpiera Ja mogę chcieć Mi mi plizzzzzzzzzzzzz wszytskie 19 zapewniasz posilki i nocleg? taak i flaszke ginu ok , jade ( do ginu potrzebuje sok z owocow egzotycznych) funia , wypowiedz sie jako sedzia , prosze Chce się rozwieść, bo mąż brzydko pachnie Sędziowie nie wzięli "na poważnie" pozwu rozwodowego Aliyi, która wniosła o rozwód z powodu "niezgodności zapachowej" z mężem. Jednak kiedy mąż Aliyi, sprzedawca wody mineralnej, stawił się przed kairskim trybunałem sędziowie szybko zrozumieli dlaczego małżonka tak skarży się na zapach mężczyzny. Sędziowie szybko postanowili rozpocząć rozprawę, by pojednać małżonków, jak nakazuje prawo. Aliya zeznała przed sądem, że jej mąż kąpie się tylko dwa razy w ciągu roku, przez resztę czasu starannie unikając i wody, i mydła. Sąd w Kairze zastanawia się nad wyrokiem w tej nietypowej sprawie rozwodowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts