Anna Wiśniewska 13.10.2006 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 I pyszny sernik mogę załatwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 13.10.2006 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 To jak będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.10.2006 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Aniu , zapal jest ( nie wiem co mnie dzisiaj ta nosi) niestety dzisiaj nie dam rady juz u ciebie (przyjmuje zapisy na przyszly tydzien ) zapalam sie do prasowania ( jak ktos chce , moze cos podrzucic ) jak dam rade wyciagne jeszcze dzisiaj maszyne do szycia i poreperuje cos niecos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 13.10.2006 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 I jak tam Wam mija 13-ty? Mi normalnie.. Mi też. Nie narzekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 13.10.2006 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Aniu, a tą kawę i sernik to za friko też można...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.10.2006 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 gacie aniu http://www.e-bielizna.pl/photo/m_miss_hotpants_short.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 13.10.2006 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Pokażę Wam coś fajnego Niedawno zadałam pytanie w Dziale Porad Życiowych, jaki prezent mogę kupić mamie na 50-te urodziny. Koleżanka Ew-ka napisała: ja mojej mamie na 50-te urodziny ( dokładnie co do dnia ) urodziłam wnuczkę ....... to jest prezent !! ninęło 20 lat a moja mamcia wciąż sie chwali jaki prezent sprawiła córka na 50-kę No i proszę, jak mi się życie ułożyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.10.2006 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 pp , moze tacie sprawisz lub mezowi taki prezent ja mojemu ex tesciowi 19 lat temu powiedzialam , ze zostanie dziadkiem (tez do dzisiaj twierdzi ,ze to najpiekniejszy prezent jaki otrzymal do tej pory ) , a byl to jego pierwszy wnuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 13.10.2006 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Witam wieczornie w piątek 13 jak wam minął dzień ?????? mnie git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 13.10.2006 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Kochani ale się bardzo cieszę udało mi się w końcu wyrwać mleczaka mojej 6 letniej córeczce, po tylu próbach i prośbach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.10.2006 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 witaj Karolka ja niestety przelotnie (cigarettenpause ) , czy to jej 1-szy zab? moje dzieci kieeeeeeeeeeedys dostawaly 5zl odszkodowania , ale corka miala szczescie , bo wylecialy jej naraz dwa.niestety tydzien przed 6-ymi urodzinami i byla wielka tragedia, bo jak ona bedzie wygladac w ladnej sukience , ale bez zebow.za 10-szke chciala sobie wtawic sztuczne nawet pytala juz babcie ,gdzie kupila swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 13.10.2006 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 witaj Karolka ja niestety przelotnie (cigarettenpause ) , czy to jej 1-szy zab? moje dzieci kieeeeeeeeeeedys dostawaly 5zl odszkodowania , ale corka miala szczescie , bo wylecialy jej naraz dwa.niestety tydzien przed 6-ymi urodzinami i byla wielka tragedia, bo jak ona bedzie wygladac w ladnej sukience , ale bez zebow.za 10-szke chciala sobie wtawic sztuczne nawet pytala juz babcie ,gdzie kupila swoje tak to był pierwszy ząbek a co gorsza już go zgubiła urodziny miała 7 września no nie zle fajny pomysł od babci a tak swoją drogą to nie pal tyle szkoda zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.10.2006 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 wiem Karolka , wiem ..... sorki , musze leciec do kuchni......bede pozniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 13.10.2006 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 wiem Karolka , wiem ..... sorki , musze leciec do kuchni......bede pozniej oki to do potem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.10.2006 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 I jak tam Wam mija 13-ty? Mi normalnie.. Mi też. Nie narzekam a mnie do du...y w pracy wszystko sie waliło ....dokumenty chowały ....systemy nie działały prawidłowo .....aż klęłam jak szewc Ten kominiarz co był u mnie rano to .....kurde jakiś przebieraniec chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 13.10.2006 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 I jak tam Wam mija 13-ty? Mi normalnie.. Mi też. Nie narzekam a mnie do du...y w pracy wszystko sie waliło ....dokumenty chowały ....systemy nie działały prawidłowo .....aż klęłam jak szewc Ten kominiarz co był u mnie rano to .....kurde jakiś przebieraniec chyba o rany to nie dobrze nie załamuj się , jutro sobota odpoczniesz i zrelaksujesz się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.10.2006 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 mi mija beznadziejne...takie mnie dopadlo...mam dosc siedzenia samej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.10.2006 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 wieczorowo witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 13.10.2006 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 wieczorowo witam a witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.10.2006 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 I jak tam Wam mija 13-ty? Mi normalnie.. Mi też. Nie narzekam a mnie do du...y w pracy wszystko sie waliło ....dokumenty chowały ....systemy nie działały prawidłowo .....aż klęłam jak szewc Ten kominiarz co był u mnie rano to .....kurde jakiś przebieraniec chyba o rany to nie dobrze nie załamuj się , jutro sobota odpoczniesz i zrelaksujesz się akurat........ ..... jutro idę do pracy bo muszę sobie z papierkami poradzić ale zaraz lecę na babskie wieczór ....to sie odstresuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts