Ew-ka 14.10.2006 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2006 POBUDKA nie spać !!!! ja już w pracy ...kawa , gdzie jest kawa -zaraz padne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 14.10.2006 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2006 http://www.caterweb.pl/e4/img/Artykuly%20obrazy/kawa-rak-jelita.jpg http://www.trip.pl/_files/zdjecie_poziome/kuchnia_kaw_wied_03.jpg Dzieńdoberek Kawusia podana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.10.2006 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2006 Maxi -Ty jak Zawisza Czarny dzieki w pracy jesteś czy w domciu ? obstawiam ,że w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 14.10.2006 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2006 dobranoc Jak to dobranoc A ranking!? Tak dawno nie trafiłam stronki, ze zapomniałam o obowiązku Przepraszam Andre dzięi za wyręczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 14.10.2006 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2006 Moze ktoś z rekordzistów przypomni mi kto miał kłopot z taśma z okien co to schodzc nie chciała Miałam latem ja sciągnąc ale jakoś tak i teraz mam kłopot, mąz zaczał ale powiedział że skoro w czas nie zrobiłam tego to mam sama walczyć a to strasznie marudna praca Ja walczę z nożykiem Julki plasitkowym z jej zastawy dla lalek Macie na to sposób Plisssssssssssssss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 14.10.2006 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2006 Cześć Ewcia Cześć andrzejka Dobrze Ewcia obsawiłaś , jestem w domku Ale nie będzie to leniwa sobota , mam tyle zaległości , sprzątanie , pranie , ogródek się też o mnie dopytuje . Ale nic to dam radę Napalę w kominku , wypiję kawusię i się zabiorę za porządki . Mam nadzieję Ewcia że dziś dokumenty Ci sie nie chowają po kątach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 14.10.2006 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2006 Jak ja bym już chciała mieć kominek I fotel bujany Ale chyba na to u mnie jeszcze nie czas Ale będziesz miała fajny dzień Maxtorko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 14.10.2006 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2006 Idę walczyć dalej z oknami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 14.10.2006 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2006 andrzejko , chodzi Ci zapewne o taśmę która była na framugach . Pewnie teraz sam klej taki zaschnięty został . Chyba najlepiej zeskrobać choć możesz spróbować najpierw odmoczyć . Ja niedawno odlepiałam taką naklejkę z szyby ( po przeszło półtora roku ) . Najpierw ją solidnie rozmoczyłam a potem zeskrobałam , no ale na szybie pewnie łatwiej no i mozliwość zarysowania mniejsza . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 14.10.2006 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2006 Jak ja bym już chciała mieć kominek I fotel bujany Ale chyba na to u mnie jeszcze nie czas Ale będziesz miała fajny dzień Maxtorko Zapomniałam dodać ze zanim zacznę sie ogienkiem delektować muszę kominek wyczyścić - wymieść popiół i wyczyścić 3 szyby ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 14.10.2006 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2006 dobranoc Jak to dobranoc A ranking!? Tak dawno nie trafiłam stronki, ze zapomniałam o obowiązku Przepraszam Andre dzięi za wyręczenie Jak mawiają Amerykanie: My pleasure Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 14.10.2006 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2006 Cześć dziewczyny Miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 14.10.2006 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2006 Hej na koń, na koń, na koń...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 14.10.2006 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2006 Cześć! pp , moze tacie sprawisz lub mezowi taki prezent ja mojemu ex tesciowi 19 lat temu powiedzialam , ze zostanie dziadkiem (tez do dzisiaj twierdzi ,ze to najpiekniejszy prezent jaki otrzymal do tej pory ) , a byl to jego pierwszy wnuk No sprawię niemalże wszystkim taki prezencik Mamie na 50-te - dowiedziała się o dzidziusiu; Mężowi - ma urodziny 29.05; Mojemu tacie - ma urodziny 15, a imieniny 18.06; A ja mam termin 8.06 Ale dzisiaj zimno i nieprzyjemnie... nic tylko pod kocem siedzieć i herbatę z cytrynką popijać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.10.2006 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2006 Cześć Ewcia Cześć andrzejka Dobrze Ewcia obsawiłaś , jestem w domku Ale nie będzie to leniwa sobota , mam tyle zaległości , sprzątanie , pranie , ogródek się też o mnie dopytuje . Ale nic to dam radę Napalę w kominku , wypiję kawusię i się zabiorę za porządki . Mam nadzieję Ewcia że dziś dokumenty Ci sie nie chowają po kątach jak ja bym chciała być w domciu i sprzątać ,sprzątać ....sprzątać dokumenty pokonałam -uległy mojemu czarowi ale i tak wszystkiego nioe zrobie -musuiałabym zostać jeszcze conajmniej ze dwie godziny ...ale mam to w nosie o 13,00 zmykam do domu pewnie będzie napalone w kominku robię dzisiaj szarlotkę ...już mi ślinka cieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 14.10.2006 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2006 Obiad zjedzony - dzień zaliczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.10.2006 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2006 andre !!!!! dzień się dopiero zaczyna ciasto w piecu ...ale zapach się unosi w domciu .... jak to było ??? ...Nie ma jak u mamy, cichy kąt, ciepły piec, nie ma jak u mamy, kto nie wierzy - jego rzecz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 14.10.2006 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2006 "Obiad zjedzony - dzień zaliczony" tak się kiedyś we wojsku mówiło spytaj Henia Cześć Ewka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 14.10.2006 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2006 Idę na strych porządki robić, to tymczasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.10.2006 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2006 acha ..... czesc andre ...idz na strych sprzątać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts