andre59 14.10.2006 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2006 Zachciało mi się samemu komin od kominka tynkować, a że wprawy brak to wokoło tyle samo zaprawy co na kominie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.10.2006 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2006 ciasto w piecu ...ale zapach się unosi w domciu .... :D i gdzie ta szarlotka chyba Heniek nie zjadł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 14.10.2006 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2006 Cześć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 14.10.2006 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2006 Witam wszystkich dawno mnie tu nie było! Ale wixba prawie juz jest (jeszcze jętek nie ma - ale kształt domku już jest widoczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 14.10.2006 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2006 a to moja więźba (dziś było u nas bardzo zimno - stąd ta zimowa czapeczka)http://images3.fotosik.pl/202/7881df02f8382295.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 14.10.2006 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2006 Witam wieczornie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.10.2006 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2006 ciasto w piecu ...ale zapach się unosi w domciu .... :D i gdzie ta szarlotka chyba Heniek nie zjadł gościa miałam( chyba zapach go zwabił ) -pół blachy zniknęło w okamgnieniu zrobiłam pół blachy z jabłkami drugie pół ze śliwkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 14.10.2006 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2006 [zrobiłam pół blachy z jabłkami drugie pół ze śliwkami oooooo to idę zrobić kawkę, lub herbatkę! i coś jeszcze, moze ktoś ma zyczenie? ach, zaraz wstawiam makaron faszerowany (mieskiem z warzywkami) - niezły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 14.10.2006 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2006 cześć wam a ja zrobiłam gołąbki i sałatkę jarzynową ave gratulę więźby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 14.10.2006 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2006 Witam wieczornie Miałam na dziś bardzo ambitne plany ale stwierdziłam że porządki nie zając , nie uciekną więc ograniczyłam się do ogarnięcia z grubsza , wyczyszczenia kominka i i rozpalenia Byłam też na polu golfowym ( pozadrościłam Żabie ) i po raz pierwszy trzymałam kij w ręku . Nie powiem , całkiem fajna zabawa Nawet w piłkę trafiałam W związku z tym że mój synek dorabia sobie w tym centrum rekreacyjnym jutro też tam pojdę Ewcia a które pół zniknęło , z jabłkami czy ze śliwkami ? ave , napisz coś więcej o tym makaronie faszerowanym , brzmi zachęcająco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 14.10.2006 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2006 Maxi u mnie też na ambitnych planach się skoczyło festyn sportowy był u nas to sobie poszłam popatrzeć trochę w nic nie grałam bo pewnie bym tylko sobie obciachu na wiosce zrobiła ale za to zdjęcia robiłam Monice Pyrek i lokalnym sportowcom gratuluję trafień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 14.10.2006 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2006 Dzięki moncia W sumie nawet mi sie to podobało , ale jutro muszę się troszkę cieplej ubrać i pozdejmować z palców klejnoty bo nieco przeszkadzają . A z jakiej okazji był ten festyn ? Fajny przepis na sałatkę podałaś w kulinariach , muszę spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 14.10.2006 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2006 taki bez okazji, poprostu dla dzieci żeby miło spędziły czas organizuje to stowarzyszenie młodych i nie tylko prężnych i chcących zrobić coś dla innych ludzi sałatka pychota odkąd ja zrobiłam pierwszy raz to nie ma imprezki bez tej sałatki znika w mig to smacznego jakby co ale nie zapomnij o papryce bo to ważny składnik jest Ciekawe czy ja bym wogóle trafiła w piłeczkę powodzenia jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 14.10.2006 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2006 Cześć wszystkim! Ale jestem wściekła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 14.10.2006 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2006 cześć Aniu kto ci podpadł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 14.10.2006 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2006 Cześć wszystkim! Ale jestem wściekła! a czymu to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 14.10.2006 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2006 cześć Aniu kto ci podpadł? Tak zwany mąż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 14.10.2006 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2006 cześć Aniu kto ci podpadł? Tak zwany mąż tak czułam aż tak mocno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 14.10.2006 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2006 Cześć wszystkim! Ale jestem wściekła! a czymu to? Szkoda gadać I jeszcze net mi się ślimaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 14.10.2006 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2006 cześć Aniu kto ci podpadł? Tak zwany mąż tak czułam aż tak mocno? Tak, że najchętniej to kopałabym i gryzła tę kanapę na której śpi odkąd przyjechał z pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts