Anna Wiśniewska 14.10.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2006 Tola Możemy z nimi też porozmawiać... o życiu na przykład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 14.10.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2006 no tak....widzę że złość nie mija wpadnij do mnie, pogadamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 14.10.2006 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2006 Zjemy ciasteczko...http://www.googlemodules.com/image/screenshot/D684082F-31A4-F0B2-B83E-02E947E9ACAC.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 14.10.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2006 Cześć dziewczyny Ale trafiłam , imprezka erstaklasa Widzę Aniu że zadbałaś i o ciało i o duszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 14.10.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2006 muszę zmykać, dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 14.10.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2006 Cześć Maxi ... rozbrajający uśmiech ma to ciacho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 14.10.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2006 miłej imprezki Aniu spokojnej nocki, bez nerwów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 14.10.2006 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2006 Cześć Maxi ... rozbrajający uśmiech ma to ciacho Prawie jak Pawełek Myszka mi wariuje, muszę zmykać To ja tak po angielsku, a Wy się dobrze bawcie Ciacho zostawiam, idę po swoje Dzięki wszystkim za dobre słowo Branoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 14.10.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2006 Branoc Aniu, branoc Monka słodkich snów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 14.10.2006 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2006 Cześć Maxi ... rozbrajający uśmiech ma to ciacho Taki chłopak z sąsiedztwa Cześć toluś Dawno Cię tu nie było , mam nadzieję że u Ciebie wszystko w porządku Dobrej nocki monia Aniu , uśmiechnij się , jutro będzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 14.10.2006 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2006 Bry wieczór... widzę, że się spóźniłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 14.10.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2006 Dziś mieliśmy bal pannic, czyli naszej najstarszej 12-latki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 14.10.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2006 Witaj Joasiu Dzięki Maxi, nie zaglądałam, bo czasu brakuje. Jutro są w okolicy ogólnopolskie targi ogrodnicze. Czuję, że przyprawią mnie o zawrót głowy i opróżnią kieszeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 14.10.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2006 dopiero dochodzę do siebie po tym wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 14.10.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2006 Witaj Joasiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 14.10.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2006 a ja przed chwilą też pożegnałam gości -miło było dzięki za gratki z ok. więźby (poprzednia strona - ja jak zwykle spóźniona) a co do makar5onu: powinien być taki duży, rurki, albo muszle gotujemy taki przez chwilkę - zeby był troche sprężysty - i napełniamy farszem: mielone mięsko chinskie warzywka - ja to wszystko mielę ze sobą - doprawiam - tu jak kto co lubi) wkładamy do salaterki posmarowanej śmietaną i polewamy sosem śmietanowym - smietaną z przyprawami i posypujemy serem zapiekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 14.10.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2006 Dziś mieliśmy bal pannic, czyli naszej najstarszej 12-latki... i jak? udało się? moja 17 letnia pannica ma lada moment połowinki, dziś kupiła pantofle na baaaaaardzo wysokim obcasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 14.10.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2006 a ja przed chwilą też pożegnałam gości -miło było dzięki za gratki z ok. więźby (poprzednia strona - ja jak zwykle spóźniona) a co do makar5onu: powinien być taki duży, rurki, albo muszle gotujemy taki przez chwilkę - zeby był troche sprężysty - i napełniamy farszem: mielone mięsko chinskie warzywka - ja to wszystko mielę ze sobą - doprawiam - tu jak kto co lubi) wkładamy do salaterki posmarowanej śmietaną i polewamy sosem śmietanowym - smietaną z przyprawami i posypujemy serem zapiekamy Ave, żebyś nas tak jeszcze na ten makaron zaprosiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 14.10.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2006 Dziś mieliśmy bal pannic, czyli naszej najstarszej 12-latki... i jak? udało się? moja 17 letnia pannica ma lada moment połowinki, dziś kupiła pantofle na baaaaaardzo wysokim obcasie jak poszły koleżanki, to mnie wycałowała, więc chyba dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 14.10.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2006 a ja przed chwilą też pożegnałam gości -miło było dzięki za gratki z ok. więźby (poprzednia strona - ja jak zwykle spóźniona) a co do makar5onu: powinien być taki duży, rurki, albo muszle gotujemy taki przez chwilkę - zeby był troche sprężysty - i napełniamy farszem: mielone mięsko chinskie warzywka - ja to wszystko mielę ze sobą - doprawiam - tu jak kto co lubi) wkładamy do salaterki posmarowanej śmietaną i polewamy sosem śmietanowym - smietaną z przyprawami i posypujemy serem zapiekamy Ave, żebyś nas tak jeszcze na ten makaron zaprosiła fajnie by było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts