Ew-ka 15.10.2006 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 wyscie wszyscy oglupieli ? spedzic w lozku pol niedzieli ? u nas się to nazywa " bąków dzień " cześć wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 15.10.2006 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 wyscie wszyscy oglupieli ? spedzic w lozku pol niedzieli ? tak, bo to miło leniuchować i beztrosko czas marnować, przy kominku pod kocykiem wcinać ciastko, leżąc bykiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 15.10.2006 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Witam w niedzielę czy już po obiadku ????? ja tak a nawet po deserze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 15.10.2006 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Witam w niedzielę czy już po obiadku ????? ja tak a nawet po deserze ja przed obiadkiem a po deserze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 15.10.2006 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 a my po tłuściutkim rosółku ....teraz czekam na ziemniaki ,które podam z zasmażaną kiszoną kapustką i przysmakiem drwala czyli karkówka w miodzie i keczupie ciężkie żarcie ale pyszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 15.10.2006 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Witam w niedzielę czy już po obiadku ????? ja tak a nawet po deserze ja przed obiadkiem a po deserze to odwrotnie też tak można a nawet smaczniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 15.10.2006 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 a my po tłuściutkim rosółku ....teraz czekam na ziemniaki ,które podam z zasmażaną kiszoną kapustką i przysmakiem drwala czyli karkówka w miodzie i keczupie ciężkie żarcie ale pyszne oj Ewcia rzeczywiście strasznie ciężkie ale bardzo smaczne biedna wsza wątroba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 15.10.2006 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Cześć dziewczyny Mój obiadek właśnie dochodzi w piekarniku . Zabawię sie też w Czerwonego Kapturka i zaniosę a właściwie zawiozę obiadek mojemu Maxtorowi , który ma dzisiaj dyżur . A deserek zjem sama bo Maxtor za słodyczami nie przepada a synek w domciu będzie dopiero wieczorem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 15.10.2006 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 a my po tłuściutkim rosółku ....teraz czekam na ziemniaki ,które podam z zasmażaną kiszoną kapustką i przysmakiem drwala czyli karkówka w miodzie i keczupie ciężkie żarcie ale pyszne oj Ewcia rzeczywiście strasznie ciężkie ale bardzo smaczne biedna wsza wątroba oj biedna ,biedna......... ale póki co jeszcze sie nie skarży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 15.10.2006 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Cześć dziewczyny Zabawię sie też w Czerwonego Kapturka . uważaj na wilka coby Ci ....ała nie zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 15.10.2006 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Cześć dziewczyny Mój obiadek właśnie dochodzi w piekarniku . Zabawię sie też w Czerwonego Kapturka i zaniosę a właściwie zawiozę obiadek mojemu Maxtorowi , który ma dzisiaj dyżur . A deserek zjem sama bo Maxtor za słodyczami nie przepada a synek w domciu będzie dopiero wieczorem . Cześć dobrze ma z Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 15.10.2006 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Cześć dziewczyny Zabawię sie też w Czerwonego Kapturka . uważaj na wilka coby Ci ....ała nie zrobił Na szczęście wilk oswojony , od dawna obłaskawiony I dostanie to co lubi Winka tylko w koszyczku zabraknie Nadrobimy to jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 15.10.2006 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Cześć dziewczyny Zabawię sie też w Czerwonego Kapturka . uważaj na wilka coby Ci ....ała nie zrobił albo na stado wygłodniałych wilków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 15.10.2006 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Cześć dziewczyny Mój obiadek właśnie dochodzi w piekarniku . Zabawię sie też w Czerwonego Kapturka i zaniosę a właściwie zawiozę obiadek mojemu Maxtorowi , który ma dzisiaj dyżur . A deserek zjem sama bo Maxtor za słodyczami nie przepada a synek w domciu będzie dopiero wieczorem . Cześć dobrze ma z Tobą Ja z nim też Jak mówi przysłowie - Przez żołądek do serca Coś w tym musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 15.10.2006 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Cześć dziewczyny Zabawię sie też w Czerwonego Kapturka . uważaj na wilka coby Ci ....ała nie zrobił albo na stado wygłodniałych wilków Będą dwa - mój , dawno udomowiony i drugi zaprzyjaźniony , potulny jak baranek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 15.10.2006 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 miłej i spokojnej niedzieli jadę do rodziców to do potem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 15.10.2006 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Dzień dobry!Jest tu kto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 15.10.2006 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 , moze pojade do brata? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 15.10.2006 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Ale mam labę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 15.10.2006 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 witaj aniu kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts