Ew-ka 15.10.2006 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 wow ....Liszowska !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 15.10.2006 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 rumba -taniec miłości .....kiedyś zajęliśmy I miejsce w rumbie w Bielsku -Białej Łał Chciałabym to zobaczyć A tak w ogóle taniec uwielbiam , jestem w stanie przetańczyć całą imprezę ( z małymi przerwami na drineczka ) my też schodzimy z parkietu jako ostatni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 15.10.2006 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 wow ....Liszowska !!!!!! Nooooo , nieźle wyglądała I tańczyła chyba też nie najgorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 15.10.2006 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Czesc! to fakt że Liszowska fajnie tanczy ale w smsach odpadnie , nie jest az tak popularna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 15.10.2006 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 wow ....Liszowska !!!!!! Nooooo , nieźle wyglądała I tańczyła chyba też nie najgorzej nieźle ???? niesamowcie !!! odważnie i sexownie a rumba ? zmysłowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 15.10.2006 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Sadowski dał czadu !!!!!!! cudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 15.10.2006 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 4 x 10 !!! niesamowicie .....Czarna Mamba chyba coś do niego czuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 15.10.2006 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Dobry wieczór ja w tańcach to taki sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 15.10.2006 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 4 x 10 !!! niesamowicie .....Czarna Mamba chyba coś do niego czuje to fakt, ze fajnie tanczy a pawlowiczowa sie rozwiodła to pewno masz racje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 15.10.2006 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 wow ....Liszowska !!!!!! Nooooo , nieźle wyglądała I tańczyła chyba też nie najgorzej nieźle ???? niesamowcie !!! odważnie i sexownie a rumba ? zmysłowa Mnie się też bardzo zarówno taniec jak i jej wygląd podobały A rumba .....cóż ....zatańczyłoby się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 15.10.2006 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 4 x 10 !!! niesamowicie .....Czarna Mamba chyba coś do niego czuje Ciekawe tylko co na to Agnieszka Warchulska ? Czarna Mamba też coś czuje chyba do Petera Lucasa . Chyba dwa czy trzy odcinki temu piała z zachwytu nad jego tańcem , nie pamietam już jakim , choć nam się wydawało że tańczył jakby kij od szczotki połknął Dziś za to oceniła go dużo gorzej ale trafnie , rzeczywiście gubił krok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 15.10.2006 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 4 x 10 !!! niesamowicie .....Czarna Mamba chyba coś do niego czuje Ciekawe tylko co na to Agnieszka Warchulska ? Czarna Mamba też coś czuje chyba do Petera Lucasa . Chyba dwa czy trzy odcinki temu piała z zachwytu nad jego tańcem , nie pamietam już jakim , choć nam się wydawało że tańczył jakby kij od szczotki połknął Dziś za to oceniła go dużo gorzej ale trafnie , rzeczywiście gubił krok piała nad foxtrotem Lukasa ......i miała rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 15.10.2006 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 a my w sobotę poszalejemy na parkiecie a ja nie mam sie w co ubrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 15.10.2006 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 a my w sobotę poszalejemy na parkiecie a ja nie mam sie w co ubrać jak będziesz otwierac stronki to RW Cię ubierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 15.10.2006 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 a my w sobotę poszalejemy na parkiecie a ja nie mam sie w co ubrać Jak to nie masz ? A ta cudna sukienka w grochy , z halką ? Jest wprost stworzona do tańca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 15.10.2006 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Ewa z tymi ciuchami to normalka, fajnie masz ze potańczysz . Jak myslicie kto wyleci?? moze liszowska lub rusin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 15.10.2006 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Liszowska raczej nie , stawiam na Kingę Rusin . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 15.10.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 a my w sobotę poszalejemy na parkiecie a ja nie mam sie w co ubrać Jak to nie masz ? A ta cudna sukienka w grochy , z halką ? Jest wprost stworzona do tańca muszę pomyśleć ....ale chyba za frywolna na takie święto ale ......kto wie ,kto wie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 15.10.2006 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Liszowska raczej nie , stawiam na Kingę Rusin . Ale rusin lepiej stała z smsami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 15.10.2006 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Liszowska raczej nie , stawiam na Kingę Rusin . to jest zawsze najgorszy moment programu .......tak mi szkoda odpadających Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts