gawel 15.10.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Wiesz niby tak ale za darmo nie odpadają busines is busines zrzucenie paru kg gratis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 15.10.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 teraz śpiewa młody Cugowski , a kiedyś wszedł do mnie do salonu jego brat ......okazało sie ,że jest w związku z dziewczyną z mojego miasteczka ....Krysia załatwiała coś przy drugim stanowisku a mnie sie chciały styki spalić " skąd ja znam tego człowieka " ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 15.10.2006 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 a my w sobotę poszalejemy na parkiecie a ja nie mam sie w co ubrać Jak to nie masz ? A ta cudna sukienka w grochy , z halką ? Jest wprost stworzona do tańca muszę pomyśleć ....ale chyba za frywolna na takie święto ale ......kto wie ,kto wie??? Jak to za frywolna ? To co Wy tam będziecie marsza tańczyć ? Zamotaj jakiś woal wokół szyi i już będzie wersja elegancko ubrana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 15.10.2006 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 tego to nikt nie przewidział ..... Aneta odpadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 15.10.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Buuu no Cyprianski wyleciał z piskiem opon, idobrze w sumie ktos go na sile wpycha do TV to niech sie postara, a zreszta mjak m sie skiepsciło to sa i efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 15.10.2006 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 tego to nikt nie przewidział ..... Aneta odpadła Jak to aneta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 15.10.2006 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 tego to nikt nie przewidział ..... Aneta odpadła Telewidzowie jak wyborcy , są nieprzewidywalni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 15.10.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 No dobra lece spac i dziecko udusze papa dobranoc Wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 15.10.2006 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Heloł wieczorne tancerki i tancerze! Kinga tańczyła według mnie najgorzej. A Przemka i Anety żal, bo nietuzinkowy ten ich taniec był. Mnie się podobalo, no ale ja się nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 15.10.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Heloł wieczorne tancerki i tancerze! Kinga tańczyła według mnie najgorzej. A Przemka i Anety żal, bo nietuzinkowy ten ich taniec był. Mnie się podobalo, no ale ja się nie znam heloł Anusia żal ,żal ....to paso było ...hmmm....takie inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 15.10.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Heloł wieczorne tancerki i tancerze! Kinga tańczyła według mnie najgorzej. A Przemka i Anety żal, bo nietuzinkowy ten ich taniec był. Mnie się podobalo, no ale ja się nie znam heloł Anusia żal ,żal ....to paso było ...hmmm....takie inne Bo to masdamer! Ewka, do tańca koniecznie ta w grochy! A jak byś ją kiedyś chciała sprzedać, to daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 15.10.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 [ Ewka, do tańca koniecznie ta w grochy! A jak byś ją kiedyś chciała sprzedać, to daj znać A jak na Anię nie będzie pasowała to ja jestem druga w kolejce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 15.10.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 [ Ewka, do tańca koniecznie ta w grochy! A jak byś ją kiedyś chciała sprzedać, to daj znać A jak na Anię nie będzie pasowała to ja jestem druga w kolejce cha cha cha sleciała by z Was ...ja gruba jestem o jakieś 3 rozmiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 15.10.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Witaj Maxtorko!Jak Ci minął dzionek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 15.10.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 [ Ewka, do tańca koniecznie ta w grochy! A jak byś ją kiedyś chciała sprzedać, to daj znać A jak na Anię nie będzie pasowała to ja jestem druga w kolejce cha cha cha sleciała by z Was ...ja gruba jestem o jakieś 3 rozmiary Się złapie w pasie i zapoda push-upa Albo w ciążę zajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 15.10.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Witajcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 15.10.2006 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Witajcie! Witaj Joasiu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 15.10.2006 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 [ ewka, do tańca koniecznie ta w grochy! a jak byś ją kiedyś chciała sprzedać, to daj znać a jak na anię nie będzie pasowała to ja jestem druga w kolejce cha cha cha sleciała by z was ...ja gruba jestem o jakieś 3 rozmiary się złapie w pasie i zapoda push-upa Albo w ciążę zajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 15.10.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 tego to nikt nie przewidział ..... Aneta odpadła Telewidzowie jak wyborcy , są nieprzewidywalni o tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 15.10.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Albo w ciążę zajdzie oooo to to ...Ania super sukienka ciążowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts