Karolka 17.10.2006 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 i jestem sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 17.10.2006 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Zgłaszam się . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 17.10.2006 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Nie posiedzę dziś, bo mi plecy nawaliły . Chciałam tylko przenieść stół no i dopadły mnie dawno zapomniane dolegliwości, o ja głupia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 17.10.2006 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Nie posiedzę dziś, bo mi plecy nawaliły . Chciałam tylko przenieść stół no i dopadły mnie dawno zapomniane dolegliwości, a ja głupia . Przenosić stoł w twoim stanie Ciotka verunia grozi ci palcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.10.2006 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Nie posiedzę dziś, bo mi plecy nawaliły . Chciałam tylko przenieść stół no i dopadły mnie dawno zapomniane dolegliwości, o ja głupia . no glupia , to fakt !!!!!! jeszcze raz cos podniesiesz , to mnie poniesie nachlastam ci po golej d...... a tak w ogole to czesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 17.10.2006 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Nie posiedzę dziś, bo mi plecy nawaliły . Chciałam tylko przenieść stół no i dopadły mnie dawno zapomniane dolegliwości, a ja głupia . Przenosić stoł w twoim stanie Ciotka verunia grozi ci palcem obiecuję,że już więcej go nie ruszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.10.2006 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Nie posiedzę dziś, bo mi plecy nawaliły . Chciałam tylko przenieść stół no i dopadły mnie dawno zapomniane dolegliwości, a ja głupia . Przenosić stoł w twoim stanie Ciotka verunia grozi ci palcem obiecuję,że już więcej go nie ruszę i nic ciezszego od niego obiecuj !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.10.2006 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 wszystkim gratuluje rekordowych wpisow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 17.10.2006 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Nie posiedzę dziś, bo mi plecy nawaliły . Chciałam tylko przenieść stół no i dopadły mnie dawno zapomniane dolegliwości, o ja głupia . Olcia!!!! Tak nie można!!!! Rzaba wita wszytskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.10.2006 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 czesc verka i zabcia (z olka sie juz witalam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 17.10.2006 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Dobry wieczór Znowu pijemy http://bransoletka.blox.pl/resource/szampan.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 17.10.2006 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Nie posiedzę dziś, bo mi plecy nawaliły . Chciałam tylko przenieść stół no i dopadły mnie dawno zapomniane dolegliwości, a ja głupia . Przenosić stoł w twoim stanie Ciotka verunia grozi ci palcem obiecuję,że już więcej go nie ruszę i nic ciezszego od niego obiecuj !!!! oj to już muszę zostać tam gdzie jestem bo jestem od niego cięższa obiecuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 17.10.2006 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Cześć Żaby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.10.2006 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Nie posiedzę dziś, bo mi plecy nawaliły . Chciałam tylko przenieść stół no i dopadły mnie dawno zapomniane dolegliwości, a ja głupia . Przenosić stoł w twoim stanie Ciotka verunia grozi ci palcem obiecuję,że już więcej go nie ruszę i nic ciezszego od niego obiecuj !!!! oj to już muszę zostać tam gdzie jestem bo jestem od niego cięższa obiecuję siedz i pisz witaj andre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 17.10.2006 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Cześć Olka Cześć Verunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 17.10.2006 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Dobry wieczór Znowu pijemy http://bransoletka.blox.pl/resource/szampan.jpg OBOWIĄZKOWO miałam dzisiaj paskudny dzień...musze sie napić... Froszka pijemy???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 17.10.2006 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Witajcie Wszyscy . Żaba co do ZUSu i zasiłku po 182 dniach zwolnienia, to jest 100% średniej. Moja kadrowa wie o tym mniej niz ja . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 17.10.2006 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Witajcie Wszyscy . Żaba co do ZUSu i zasiłku po 182 dniach zwolnienia, to jest 100% średniej. Moja kadrowa wie o tym mniej niz ja . dzieki Powiem swojej ciężarówce z pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 17.10.2006 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Polewam, kto się przyłączy? http://gotowanie.onet.pl/_i/artykuly/2005/szampan_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 17.10.2006 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Witajcie Wszyscy . Żaba co do ZUSu i zasiłku po 182 dniach zwolnienia, to jest 100% średniej. Moja kadrowa wie o tym mniej niz ja . dzieki Powiem swojej ciężarówce z pracy jakie szybkie sprostowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts