Maxtorka 17.10.2006 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Andre skoro zostalismy sami tio powiedz, jak Wam sie układa...tzn. Tobie z Verunią Sami powiadasz Wiem że jestem mała ale bez przesady Żabcia , a mówiłam żebyś to piwko odstawiła In vino veritas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 17.10.2006 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Andre skoro zostalismy sami tio powiedz, jak Wam sie układa...tzn. Tobie z Verunią Sami powiadasz Wiem że jestem mała ale bez przesady Aga, a ile Ty masz wzrostu, że zapytam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.10.2006 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Andre skoro zostalismy sami tio powiedz, jak Wam sie układa...tzn. Tobie z Verunią Sami powiadasz Wiem że jestem mała ale bez przesady Aga, a ile Ty masz wzrostu, że zapytam? Ja ogólnie jestem bardzo mała i drobna kobietka Wzrostu mam mało a i wagi też nie za dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 17.10.2006 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Andre skoro zostalismy sami tio powiedz, jak Wam sie układa...tzn. Tobie z Verunią Sami powiadasz Wiem że jestem mała ale bez przesady Aga, a ile Ty masz wzrostu, że zapytam? Ja ogólnie jestem bardzo mała i drobna kobietka Wzrostu mam mało a i wagi też nie za dużo W sam raz do noszenia na rękach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 17.10.2006 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Żabcia , a mówiłam żebyś to piwko odstawiła In vino veritas Podobno od piwa brzuch rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 17.10.2006 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Żabcia , a mówiłam żebyś to piwko odstawiła In vino veritas Podobno od piwa brzuch rośnie Ale tylko panom Z paniami to zupełnie inna bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 17.10.2006 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Nie posiedzę dziś, bo mi plecy nawaliły . Chciałam tylko przenieść stół no i dopadły mnie dawno zapomniane dolegliwości, o ja głupia . My chyba mamy podobne charakterki Bo ja też wtedy stół targałam Ale mnie nic nie dopadło na całe szczęście. Trzymaj sie Ola! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 17.10.2006 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Żabcia , a mówiłam żebyś to piwko odstawiła In vino veritas Podobno od piwa brzuch rośnie Ale tylko panom Z paniami to zupełnie inna bajka Wiem, wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 17.10.2006 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Cześć Aniu z wietrznego zakątka północy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 17.10.2006 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Żabcia , a mówiłam żebyś to piwko odstawiła In vino veritas Podobno od piwa brzuch rośnie Ale tylko panom Z paniami to zupełnie inna bajka Wiem, wiem No w końcu ojcem jesteś Cześć Aniu Ja się już żegnam , miłego wieczoru i spokojnej nocy Do juterka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.10.2006 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Andre skoro zostalismy sami tio powiedz, jak Wam sie układa...tzn. Tobie z Verunią Sami powiadasz Wiem że jestem mała ale bez przesady Aga, a ile Ty masz wzrostu, że zapytam? Ja ogólnie jestem bardzo mała i drobna kobietka Wzrostu mam mało a i wagi też nie za dużo W sam raz do noszenia na rękach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.10.2006 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 hjka wieczorna tak jak myślałam ...nabzdryngoliłam się wiśniówką ,miętówką i czarnoporzeczkówką ...degustowaliśmy moje tegoroczne wyroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.10.2006 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Miłych snów Maxi Witaj Aniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 17.10.2006 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Do jutra Maxi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 17.10.2006 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 hjka wieczorna tak jak myślałam ...nabzdryngoliłam się wiśniówką ,miętówką i czarnoporzeczkówką ...degustowaliśmy moje tegoroczne wyroby Cześć Ewka Jak ino byda mógł, jada do Ciebie... podegustować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.10.2006 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Witaj Ewciu Zadroszczę Ci tych smakołyków U nas się robi malinówka zobaczymy co z tego wyjdzie i ile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.10.2006 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 ino wartko-chopok-bo branie majo te nalewki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.10.2006 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Witaj Ewciu Zadroszczę Ci tych smakołyków U nas się robi malinówka zobaczymy co z tego wyjdzie i ile ale malinówka to krótko -2 tyg...wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 17.10.2006 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Cześć dziewczyny i chłopaki! Chwilę mnie nie było a tu takie rzeczy się dzieją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 17.10.2006 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Ew-kaA robiłaś kiedyś pigwówkę? To najpyszniejsza nalewka jaką kiedykolwiek piłam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts