frosch 18.10.2006 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Witam wszystkich! Bardzo dziękuje za gratulacje. Bardzo miło mi, że tyle osób złożyło mi gratulacje... teraz ja bym chciał pogratulaować: GRATULUJĘ młodych, przyszłych żabek.. nie wiem za co ci gratuluja , ale skoro cie tak lubie .....przyjmij i moje gratulacje co do zabek .... to nie moje Gratulacje były z okazji 12tyś posta... Wczoraj postawiłem małego szampanka... aaaaaaaaaa....12tys. ty to jestes gosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.10.2006 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 jak bede konczyc budowac tez bede miala 12tys postow a narazie , bylismy wczoraj u architekta i........... jestem niezdecydowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 18.10.2006 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Cześć! Frosch - opowiadaj, pomożemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 18.10.2006 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Buenos dias Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.10.2006 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 witaj Aniu ,mam 2 koncencepce , musze sie z nimi przespac a potem spytam was jeszcze o zdanie ale ciesze sie ,ze mam juz jakas baze na ktorej moge sie oprzec dlugo myslalam rowniez nad twoim projektem , ale i tak duzo byloby przestawiania scianek , wiec w oparciu o ten projekt tworzy sie indywidualny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 18.10.2006 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Buenos dias Heloł Pani Władzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 18.10.2006 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Buenos Aires miłym Paniom i Panom Ja rozumiem że lato nie może trwać wiecznie ale 4C o 10 rano w połowie października to chyba lekka przesada Jedyne co mnie pociesza to to że w lesie pokażą się gąski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 18.10.2006 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 witaj Aniu ,mam 2 koncencepce , musze sie z nimi przespac a potem spytam was jeszcze o zdanie ale ciesze sie ,ze mam juz jakas baze na ktorej moge sie oprzec dlugo myslalam rowniez nad twoim projektem , ale i tak duzo byloby przestawiania scianek , wiec w oparciu o ten projekt tworzy sie indywidualny Bardzo jestem ciekawa efektu końcowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 18.10.2006 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Dzieńdoberek miłym Paniom i Panom Ja rozumiem że lato nie może trwać wiecznie ale 4C o 10 rano w połowie października to chyba lekka przesada Jedyne co mnie pociesza to to że w lesie pokażą się gąski Cześć Maxi! U nas też przezimno Ale słonecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.10.2006 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Witam wszystkich! Bardzo dziękuje za gratulacje. Bardzo miło mi, że tyle osób złożyło mi gratulacje... teraz ja bym chciał pogratulaować: GRATULUJĘ młodych, przyszłych żabek.. nie wiem za co ci gratuluja , ale skoro cie tak lubie .....przyjmij i moje gratulacje co do zabek .... to nie moje Gratulacje były z okazji 12tyś posta... Wczoraj postawiłem małego szampanka... aaaaaaaaaa....12tys. ty to jestes gosc Dziękuję .. Gościuwo.. Pewnie będziesz miałą więcej. A ilość postów nie zalezy od stanu budowy, tylko o ... czasu na ich pisanie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.10.2006 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 witaj Aniu ,mam 2 koncencepce , musze sie z nimi przespac a potem spytam was jeszcze o zdanie ale ciesze sie ,ze mam juz jakas baze na ktorej moge sie oprzec dlugo myslalam rowniez nad twoim projektem , ale i tak duzo byloby przestawiania scianek , wiec w oparciu o ten projekt tworzy sie indywidualny Bardzo jestem ciekawa efektu końcowego ja tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.10.2006 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Witam wszystkich! Bardzo dziękuje za gratulacje. Bardzo miło mi, że tyle osób złożyło mi gratulacje... teraz ja bym chciał pogratulaować: GRATULUJĘ młodych, przyszłych żabek.. nie wiem za co ci gratuluja , ale skoro cie tak lubie .....przyjmij i moje gratulacje co do zabek .... to nie moje Gratulacje były z okazji 12tyś posta... Wczoraj postawiłem małego szampanka... aaaaaaaaaa....12tys. ty to jestes gosc Dziękuję .. Gościuwo.. Pewnie będziesz miałą więcej. A ilość postów nie zalezy od stanu budowy, tylko o ... czasu na ich pisanie.. trzeba jeszcze miec o czym pisac mnie nie zalezy jednak na ilosci postow , lecz bardziej np. na waszej sympatii ,dobrych wszych radach , wsparciu itp.,itd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.10.2006 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Dzieńdoberek miłym Paniom i Panom Ja rozumiem że lato nie może trwać wiecznie ale 4C o 10 rano w połowie października to chyba lekka przesada Jedyne co mnie pociesza to to że w lesie pokażą się gąski Cześć Maxi! U nas też przezimno Ale słonecznie a u nas zamarzly roslinki i auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 18.10.2006 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Dzieńdoberek miłym Paniom i Panom Ja rozumiem że lato nie może trwać wiecznie ale 4C o 10 rano w połowie października to chyba lekka przesada Jedyne co mnie pociesza to to że w lesie pokażą się gąski Cześć Maxi! U nas też przezimno Ale słonecznie a u nas zamarzly roslinki i auta U nas też Miałam piękne nasturcje , które zakwitły po raz drugi we wrześniu , nawet ładniej niż wcześniej Na szczęście słoneczniki się ostały i przypominają że było pieknie i cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 18.10.2006 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Buenos Aires miłym Paniom i Panom Ja rozumiem że lato nie może trwać wiecznie ale 4C o 10 rano w połowie października to chyba lekka przesada Jedyne co mnie pociesza to to że w lesie pokażą się gąski jakie 4 a minus1,6 to co? Ps. Misiek garazu nie posprzątał i znów szyby skrobał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.10.2006 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 matko !!! jak ja nienawidze zimy jedynym jej plusem jest Boze Narodzenie i Sylwester , a reszta ...buuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 18.10.2006 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 matko !!! jak ja nienawidze zimy jedynym jej plusem jest Boze Narodzenie i Sylwester , a reszta ...buuuuu No i jeszcze narty Żałuję tylko że mam do gór tak daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.10.2006 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Witam wszystkich! Bardzo dziękuje za gratulacje. Bardzo miło mi, że tyle osób złożyło mi gratulacje... teraz ja bym chciał pogratulaować: GRATULUJĘ młodych, przyszłych żabek.. nie wiem za co ci gratuluja , ale skoro cie tak lubie .....przyjmij i moje gratulacje co do zabek .... to nie moje Gratulacje były z okazji 12tyś posta... Wczoraj postawiłem małego szampanka... aaaaaaaaaa....12tys. ty to jestes gosc Dziękuję .. Gościuwo.. Pewnie będziesz miałą więcej. A ilość postów nie zalezy od stanu budowy, tylko o ... czasu na ich pisanie.. trzeba jeszcze miec o czym pisac mnie nie zalezy jednak na ilosci postow , lecz bardziej np. na waszej sympatii ,dobrych wszych radach , wsparciu itp.,itd... Ależ każdemu z nas na tym zależy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.10.2006 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Witam wszystkich! Bardzo dziękuje za gratulacje. Bardzo miło mi, że tyle osób złożyło mi gratulacje... teraz ja bym chciał pogratulaować: GRATULUJĘ młodych, przyszłych żabek.. nie wiem za co ci gratuluja , ale skoro cie tak lubie .....przyjmij i moje gratulacje co do zabek .... to nie moje Gratulacje były z okazji 12tyś posta... Wczoraj postawiłem małego szampanka... aaaaaaaaaa....12tys. ty to jestes gosc Dziękuję .. Gościuwo.. Pewnie będziesz miałą więcej. A ilość postów nie zalezy od stanu budowy, tylko o ... czasu na ich pisanie.. trzeba jeszcze miec o czym pisac mnie nie zalezy jednak na ilosci postow , lecz bardziej np. na waszej sympatii ,dobrych wszych radach , wsparciu itp.,itd... Ależ każdemu z nas na tym zależy... ale tobie 12tys razy bardziej ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.10.2006 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 matko !!! jak ja nienawidze zimy jedynym jej plusem jest Boze Narodzenie i Sylwester , a reszta ...buuuuu No i jeszcze narty Żałuję tylko że mam do gór tak daleko do gor mam blisko , ale tam jest ziiiimno ...brrr wole morze albo jeziorko ale sie rozmarzylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts