forum_user 18.10.2006 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 To przekaż moje gratulacje dla Piotrka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 18.10.2006 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Coś Mamoń się nie odzywa Mam nadzieję, że nie zasłabł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 18.10.2006 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Brawo dla Piotrka super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 18.10.2006 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Stół z jedzeniem przyniosłam, ale targac go na ta strone to już nie dam rady. Ale jakąś butelczynę mogłaś przytargać pewnie pewnie, a potem znowu będzie,ze mi nie wolno dźwigać to może ja poleję http://waterintowino.typepad.com/water_into_wino/images/vny_peconic_franc_2002.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 18.10.2006 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Coś Mamoń się nie odzywa Mam nadzieję, że nie zasłabł no wiesz, taka wiadomość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 18.10.2006 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Cześć Mamoniu . Powiedz mi jak przyjąłeś wygrany mecz Polska-Portugalia? Albo to że właśnie zostałes ojcem Ale oo sssssso chodzi Verunia - gatki poczytaj tu i na następnej stronie Moje gratulacje http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=22585&postdays=0&postorder=asc&start=154500 O Jesoooo - taksówka na dworzec potrzebna natychmiast. Wyjeżdżam byle dalej - tylko dokąd? Bieszczady może? Zawsze chciałem zostać drwalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 18.10.2006 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Stół z jedzeniem przyniosłam, ale targac go na ta strone to już nie dam rady. Ale jakąś butelczynę mogłaś przytargać pewnie pewnie, a potem znowu będzie,ze mi nie wolno dźwigać to może ja poleję http://waterintowino.typepad.com/water_into_wino/images/vny_peconic_franc_2002.jpg lej więcej, nie żałuj w końcu jest okazja , a nawet dwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 18.10.2006 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Verunia, Olka, przekazałem gartulacje Piotrkowi Dziękuję w jego imieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 18.10.2006 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Cześć Mamoniu . Powiedz mi jak przyjąłeś wygrany mecz Polska-Portugalia? Albo to że właśnie zostałes ojcem Ale oo sssssso chodzi Verunia - gatki poczytaj tu i na następnej stronie Moje gratulacje http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=22585&postdays=0&postorder=asc&start=154500 O Jesoooo - taksówka na dworzec potrzebna natychmiast. Wyjeżdżam byle dalej - tylko dokąd? Bieszczady może? Zawsze chciałem zostać drwalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 18.10.2006 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Cześć Mamoniu . Powiedz mi jak przyjąłeś wygrany mecz Polska-Portugalia? Albo to że właśnie zostałes ojcem Ale oo sssssso chodzi Verunia - gatki poczytaj tu i na następnej stronie Moje gratulacje http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=22585&postdays=0&postorder=asc&start=154500 O Jesoooo - taksówka na dworzec potrzebna natychmiast. Wyjeżdżam byle dalej - tylko dokąd? Bieszczady może? Zawsze chciałem zostać drwalem nie panikuj, przyzwyczaisz się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 18.10.2006 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Hej hej! Witam wieczorkiem! Verunia, ale ślicznie klęłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 18.10.2006 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Cześć Mamoniu . Powiedz mi jak przyjąłeś wygrany mecz Polska-Portugalia? Albo to że właśnie zostałes ojcem Ale oo sssssso chodzi Verunia - gatki poczytaj tu i na następnej stronie Moje gratulacje http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=22585&postdays=0&postorder=asc&start=154500 O Jesoooo - taksówka na dworzec potrzebna natychmiast. Wyjeżdżam byle dalej - tylko dokąd? Bieszczady może? Zawsze chciałem zostać drwalem nie panikuj, przyzwyczaisz się nada sie już nawet na zielono pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 18.10.2006 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Cześć Aniu, bratnia duszo. Wiesz te pryskanie róż teraz ten stół . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 18.10.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Dłużej nie wytrzymam Muszę publicznie pochwalić Piotrka za zdobycie dzisiaj tytułu Mistrza Powiatu w Mistrzostwach Młodzieży Szkolnej W Informatyce organizowanych przez LOK pod patronatem MEN i S. Teraz etap wojewódzki a potem, jak dobrze pójdzie, ogólnopolski. Dwa lata temu w tych zawodach Piotrek zdobył tytuł II wicemistrza Polski. Ale jestem zadowolony Andre - to naprawdę powód do dumy. Widać komputer jest dla Piotrka czymś więcej niż dla przeciętnego młodzieńca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 18.10.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Właśnie przyniosłem z piwniczki http://www.beauversant.pl/wino0702.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 18.10.2006 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Anka z wietrznej północy pewnie zaraz tu wpadnie Trochę się spóźniłam Gacie Verunia! Ale streszczenie to zgapiłaś pefidnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 18.10.2006 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Anka z wietrznej północy pewnie zaraz tu wpadnie Trochę się spóźniłam Gacie Verunia! Ale streszczenie to zgapiłaś pefidnie! nic nie ujdzie twojej uwadze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 18.10.2006 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Cześć Aniu, bratnia duszo. Wiesz te pryskanie róż teraz ten stół . Nie życzę Ci źle ale ja jeszcze zaliczyłam zjazd na d... z pięciu schodków, bo nową filiżankę ratowałam. I tak się stłukła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 18.10.2006 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Dłużej nie wytrzymam Muszę publicznie pochwalić Piotrka za zdobycie dzisiaj tytułu Mistrza Powiatu w Mistrzostwach Młodzieży Szkolnej W Informatyce organizowanych przez LOK pod patronatem MEN i S. Teraz etap wojewódzki a potem, jak dobrze pójdzie, ogólnopolski. Dwa lata temu w tych zawodach Piotrek zdobył tytuł II wicemistrza Polski. Ale jestem zadowolony Andre - to naprawdę powód do dumy. Widać komputer jest dla Piotrka czymś więcej niż dla przeciętnego młodzieńca... Dziękuję Zapomniałem dodać, że na tamtych zawodach, razem z kolegą z innego gimnazjum, zdobyli tytuł drużynowego mistrza Polski. Puchar stoi u Piotrka w pokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 18.10.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Anka z wietrznej północy pewnie zaraz tu wpadnie Trochę się spóźniłam Gacie Verunia! Ale streszczenie to zgapiłaś pefidnie! nic nie ujdzie twojej uwadze Przeceniasz mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts