Karolka 19.10.2006 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Cześć Karolka Jak tam w Sieradzu? Nigdy nie byłem No to szykuj się Karolka na odwiedziny Witam ponownie Cześć Verunia Jak się czujesz po tej wizycie u stomatologa? Verunia byłaś u stomatologa ?????? problemy z ząbkami W pewnym sensie tak Wszystko mi się poprzękręcało. Pomyliłam ekstrakcję z separacją i myślałam, że będą mi wyrywać zęba a skończyło sie na gumkach w zębach. Jak się czuję? Ciągle się rozglądam za nicią dentystyczną a już się bałam że coś gorszego bo ja ostatnio przeszłam koszmar ale już jest dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 19.10.2006 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Andre- na zachętę do zwiedzania Puławhttp://images.google.pl/images?q=tbn:LtpcH9cbm0Q9mM:http://poland.as/_apache/upload/35/4/354.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 19.10.2006 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Andre- na zachętę do zwiedzania Puławhttp://poland.as/_apache/upload/35/4/354.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 19.10.2006 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 oki idę po szałer cosik mnie coś bierze bo zimno mi i gardziołko pobolewa poproszę o jakies lekarstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 19.10.2006 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Cześć Karolka Jak tam w Sieradzu? Nigdy nie byłem No to szykuj się Karolka na odwiedziny Witam ponownie Cześć Verunia Jak się czujesz po tej wizycie u stomatologa? Verunia byłaś u stomatologa ?????? problemy z ząbkami W pewnym sensie tak Wszystko mi się poprzękręcało. Pomyliłam ekstrakcję z separacją i myślałam, że będą mi wyrywać zęba a skończyło sie na gumkach w zębach. Jak się czuję? Ciągle się rozglądam za nicią dentystyczną Są takie malutkie szczoteczki do przestrzeni międzyzębowych. Na opakowaniu napis "TePe". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 19.10.2006 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 więc długo chyba z Wami nie posiedzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 19.10.2006 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Andre- na zachętę do zwiedzania Puław http://poland.as/_apache/upload/35/4/354.jpg Koniecznie muszę się do Ciebie jeszcze raz wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 19.10.2006 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Cześć Karolka Jak tam w Sieradzu? Nigdy nie byłem No to szykuj się Karolka na odwiedziny Witam ponownie Cześć Verunia Jak się czujesz po tej wizycie u stomatologa? Verunia byłaś u stomatologa ?????? problemy z ząbkami W pewnym sensie tak Wszystko mi się poprzękręcało. Pomyliłam ekstrakcję z separacją i myślałam, że będą mi wyrywać zęba a skończyło sie na gumkach w zębach. Jak się czuję? Ciągle się rozglądam za nicią dentystyczną Są takie malutkie szczoteczki do przestrzeni międzyzębowych. Na opakowaniu napis "TePe". Ale to te gumki siedą w tych przestrzeniach dlatego mam wrażenie jakby coś mi tam wlazło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 19.10.2006 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 oki idę po szałer cosik mnie coś bierze bo zimno mi i gardziołko pobolewa poproszę o jakies lekarstwo co to jest "szaler"? to taka nowa nazwa szalika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 19.10.2006 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Cześć Karolka Jak tam w Sieradzu? Nigdy nie byłem No to szykuj się Karolka na odwiedziny Witam ponownie Cześć Verunia Jak się czujesz po tej wizycie u stomatologa? Verunia byłaś u stomatologa ?????? problemy z ząbkami W pewnym sensie tak Wszystko mi się poprzękręcało. Pomyliłam ekstrakcję z separacją i myślałam, że będą mi wyrywać zęba a skończyło sie na gumkach w zębach. Jak się czuję? Ciągle się rozglądam za nicią dentystyczną Są takie malutkie szczoteczki do przestrzeni międzyzębowych. Na opakowaniu napis "TePe". Ale to te gumki siedą w tych przestrzeniach dlatego mam wrażenie jakby coś mi tam wlazło a nie można bez "gumek" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 19.10.2006 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 oki idę po szałer cosik mnie coś bierze bo zimno mi i gardziołko pobolewa poproszę o jakies lekarstwo http://www.polmos.bialystok.pl/produkty/nowa_wisniowa.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 19.10.2006 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Cześć Karolka Jak tam w Sieradzu? Nigdy nie byłem No to szykuj się Karolka na odwiedziny Witam ponownie Cześć Verunia Jak się czujesz po tej wizycie u stomatologa? Verunia byłaś u stomatologa ?????? problemy z ząbkami W pewnym sensie tak Wszystko mi się poprzękręcało. Pomyliłam ekstrakcję z separacją i myślałam, że będą mi wyrywać zęba a skończyło sie na gumkach w zębach. Jak się czuję? Ciągle się rozglądam za nicią dentystyczną Są takie malutkie szczoteczki do przestrzeni międzyzębowych. Na opakowaniu napis "TePe". Ale to te gumki siedą w tych przestrzeniach dlatego mam wrażenie jakby coś mi tam wlazło a nie można bez "gumek" To zbyt ryzykowne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.10.2006 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 witamy serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 19.10.2006 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 No tak Verunia "garnitur" czasem wskazany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 19.10.2006 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 witamy serdecznie Cześć Froschka Beczułkę opróżniliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 19.10.2006 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 19.10.2006 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Ale tu dziś tłoczno! Wszyscy chcą zobaczyć Verunię w garniturze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 19.10.2006 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 A teraz się czają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 19.10.2006 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 A teraz się czają ...czajniki jedne... Cześć Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 19.10.2006 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 I co, już? Komu gacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts