andre59 19.10.2006 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Andre zdążyłam przeczytać o tych gumkach ja tam lubiłam je zakładać. Szybka jesteś Ja w zasadzie ich nie używam, raczej tak dla zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 19.10.2006 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Dzięki za cudne gaciorki . Zawsze do usług Przynajmniej się napatrz Nosisz już takie śliczne w rozmiarze namiociku? w gatki przedciążowe sie mieszczę, gorzej z górą Ale to akurat nie jest powód do zmartwień, prawda? ja już to zaakceptowałam , ale Paweł nadal nie moze wyjść z podziwu , a to podobno się bedzie pogłębiać Apogeum będzie parę dni po porodzie. Bartek był w ciężkim szoku, ja też, bo normalnie to u mnie mizernie. Ale już mi się skończyło to dobre. Nadal karmię ale rozmiar już znów jak u dziesięciolatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 19.10.2006 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Jeśli syncio będzie terminowy to w sobotę obchodzimy studniówkę czyli ostra impreza a potem za sto dni na porodówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 19.10.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Dzięki za cudne gaciorki . Zawsze do usług Przynajmniej się napatrz Nosisz już takie śliczne w rozmiarze namiociku? w gatki przedciążowe sie mieszczę, gorzej z górą Ale to akurat nie jest powód do zmartwień, prawda? ja już to zaakceptowałam , ale Paweł nadal nie moze wyjść z podziwu , a to podobno się bedzie pogłębiać wcale mu się nie dziwię toż to sama przyjemność.... popieścić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 19.10.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Andre zdążyłam przeczytać o tych gumkach ja tam lubiłam je zakładać. Szybka jesteś Ja w zasadzie ich nie używam, raczej tak dla zabawy Lubisz z nich pstrykać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 19.10.2006 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Andre zdążyłam przeczytać o tych gumkach ja tam lubiłam je zakładać. Szybka jesteś Ja w zasadzie ich nie używam, raczej tak dla zabawy w lany poniedziałek napełniasz wodą i rzucasz w przechodniów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 19.10.2006 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Dzięki za cudne gaciorki . Zawsze do usług Przynajmniej się napatrz Nosisz już takie śliczne w rozmiarze namiociku? w gatki przedciążowe sie mieszczę, gorzej z górą Ale to akurat nie jest powód do zmartwień, prawda? ja już to zaakceptowałam , ale Paweł nadal nie moze wyjść z podziwu , a to podobno się bedzie pogłębiać wcale mu się nie dziwię toż to sama przyjemność.... popieścić... raczej popatrzeć, bo się takie delikatniusie zrobiły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 19.10.2006 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Andre zdążyłam przeczytać o tych gumkach ja tam lubiłam je zakładać. Szybka jesteś Ja w zasadzie ich nie używam, raczej tak dla zabawy Lubisz z nich pstrykać? albo zakładać na dłonie, rozczapierzać palce i udawać żabę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 19.10.2006 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Co jest poszliście jeść?Tak bez uprzedzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.10.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 czeeesc !!!!!!!!!!11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 19.10.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Jeśli syncio będzie terminowy to w sobotę obchodzimy studniówkę czyli ostra impreza a potem za sto dni na porodówkę. To poszalejecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 19.10.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 czeeesc !!!!!!!!!!!12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 19.10.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Dzięki za cudne gaciorki . Zawsze do usług Przynajmniej się napatrz Nosisz już takie śliczne w rozmiarze namiociku? w gatki przedciążowe sie mieszczę, gorzej z górą Ale to akurat nie jest powód do zmartwień, prawda? ja już to zaakceptowałam , ale Paweł nadal nie moze wyjść z podziwu , a to podobno się bedzie pogłębiać wcale mu się nie dziwię toż to sama przyjemność.... popieścić... raczej popatrzeć, bo się takie delikatniusie zrobiły Racja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 19.10.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Co jest poszliście jeść?Tak bez uprzedzenia? Śledzie mojej mamy na ostro. Pyyycha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 19.10.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Jeśli syncio będzie terminowy to w sobotę obchodzimy studniówkę czyli ostra impreza a potem za sto dni na porodówkę. To poszalejecie mega kac murowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.10.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 czeeesc !!!!!!!!!!!12 graba 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 19.10.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 czeeesc !!!!!!!!!!11 Cześć froschka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 19.10.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Andre zdążyłam przeczytać o tych gumkach ja tam lubiłam je zakładać. Szybka jesteś Ja w zasadzie ich nie używam, raczej tak dla zabawy w lany poniedziałek napełniasz wodą i rzucasz w przechodniów? nie da rady, mam parterówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 19.10.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Jeśli syncio będzie terminowy to w sobotę obchodzimy studniówkę czyli ostra impreza a potem za sto dni na porodówkę. To poszalejecie mega kac murowany No w końcu będzie okazja! Połowinki też oblewaliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.10.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Andre zdążyłam przeczytać o tych gumkach ja tam lubiłam je zakładać. Szybka jesteś Ja w zasadzie ich nie używam, raczej tak dla zabawy w lany poniedziałek napełniasz wodą i rzucasz w przechodniów? nie da rady, mam parterówkę przez plot znaczy sie w twoim przypadku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts