Olkalybowa 19.10.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Jeśli syncio będzie terminowy to w sobotę obchodzimy studniówkę czyli ostra impreza a potem za sto dni na porodówkę. To poszalejecie mega kac murowany No w końcu będzie okazja! Połowinki też oblewaliście? no własnie nie oblewaliśmy to musimy za te połowinki tez wypić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 19.10.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Andre zdążyłam przeczytać o tych gumkach ja tam lubiłam je zakładać. Szybka jesteś Ja w zasadzie ich nie używam, raczej tak dla zabawy w lany poniedziałek napełniasz wodą i rzucasz w przechodniów? nie da rady, mam parterówkę wdrap się na dach i udawaj,że czyścisz komin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 19.10.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Andre zdążyłam przeczytać o tych gumkach ja tam lubiłam je zakładać. Szybka jesteś Ja w zasadzie ich nie używam, raczej tak dla zabawy w lany poniedziałek napełniasz wodą i rzucasz w przechodniów? nie da rady, mam parterówkę przez plot znaczy sie w twoim przypadku musiałbym stosować damską technikę rzutu piłki do kosza inaczej trafiałbym w nadproże okienne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 19.10.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Olka Nadal Przemek czu już się zmieniło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 19.10.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Andre zdążyłam przeczytać o tych gumkach ja tam lubiłam je zakładać. Szybka jesteś Ja w zasadzie ich nie używam, raczej tak dla zabawy w lany poniedziałek napełniasz wodą i rzucasz w przechodniów? nie da rady, mam parterówkę wdrap się na dach i udawaj,że czyścisz komin balonikami??? i tak nikt nie uwierzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 19.10.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Andre zdążyłam przeczytać o tych gumkach ja tam lubiłam je zakładać. Szybka jesteś Ja w zasadzie ich nie używam, raczej tak dla zabawy w lany poniedziałek napełniasz wodą i rzucasz w przechodniów? nie da rady, mam parterówkę przez plot znaczy sie w twoim przypadku musiałbym stosować damską technikę rzutu piłki do kosza inaczej trafiałbym w nadproże okienne A jaka to niby jest? Z rozkroku i od kolan? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 19.10.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Andre zdążyłam przeczytać o tych gumkach ja tam lubiłam je zakładać. Szybka jesteś Ja w zasadzie ich nie używam, raczej tak dla zabawy w lany poniedziałek napełniasz wodą i rzucasz w przechodniów? nie da rady, mam parterówkę przez plot znaczy sie w twoim przypadku musiałbym stosować damską technikę rzutu piłki do kosza inaczej trafiałbym w nadproże okienne A jaka to niby jest? Z rozkroku i od kolan? w męskim towarzystwie mówi się "spod jajec" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 19.10.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Olka Nadal Przemek czu już się zmieniło? nadal Przemek, Paweł mi jednak tego nie ułatwia zwracając sie do brzucha Marian co i mnie sie zdarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 19.10.2006 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Andre zdążyłam przeczytać o tych gumkach ja tam lubiłam je zakładać. Szybka jesteś Ja w zasadzie ich nie używam, raczej tak dla zabawy w lany poniedziałek napełniasz wodą i rzucasz w przechodniów? nie da rady, mam parterówkę przez plot znaczy sie w twoim przypadku musiałbym stosować damską technikę rzutu piłki do kosza inaczej trafiałbym w nadproże okienne A jaka to niby jest? Z rozkroku i od kolan? w męskim towarzystwie mówi się "spod jajec" A to rzeczywiście stricte damska technika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 19.10.2006 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Olka Nadal Przemek czu już się zmieniło? nadal Przemek, Paweł mi jednak tego nie ułatwia zwracając sie do brzucha Marian co i mnie sie zdarza Ja głosuję na Przemka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 19.10.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Olka Nadal Przemek czu już się zmieniło? nadal Przemek, Paweł mi jednak tego nie ułatwia zwracając sie do brzucha Marian co i mnie sie zdarza Ja głosuję na Przemka Mnie się Bartek podobał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.10.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 mowimy dobranoc i idziemy......pipipipi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 19.10.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 mowimy dobranoc i idziemy......pipipipi To miłego pipipipie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 19.10.2006 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Olka Nadal Przemek czu już się zmieniło? nadal Przemek, Paweł mi jednak tego nie ułatwia zwracając sie do brzucha Marian co i mnie sie zdarza Ja głosuję na Przemka będę musiała upić Pawła, aby spał parę dni, w tym czasie urodzę, polecę do urzędu i nadam imię jakie bedę chchiała inne niż Marian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 19.10.2006 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 mowimy dobranoc i idziemy......pipipipi Miłej zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 19.10.2006 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Olka Nadal Przemek czu już się zmieniło? nadal Przemek, Paweł mi jednak tego nie ułatwia zwracając sie do brzucha Marian co i mnie sie zdarza Ja głosuję na Przemka Mnie się Bartek podobał mnie się także podoba, ale Paweł jest o takiego jednego Bartka strasznie zazdrosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 19.10.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Olka Nadal Przemek czu już się zmieniło? nadal Przemek, Paweł mi jednak tego nie ułatwia zwracając sie do brzucha Marian co i mnie sie zdarza Ja głosuję na Przemka będę musiała upić Pawła, aby spał parę dni, w tym czasie urodzę, polecę do urzędu i nadam imię jakie bedę chchiała inne niż Marian Jak się Przemek urodzi to Paweł sam się upije ze szczęścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 19.10.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Olka Nadal Przemek czu już się zmieniło? nadal Przemek, Paweł mi jednak tego nie ułatwia zwracając sie do brzucha Marian co i mnie sie zdarza Ja głosuję na Przemka będę musiała upić Pawła, aby spał parę dni, w tym czasie urodzę, polecę do urzędu i nadam imię jakie bedę chchiała inne niż Marian Spokojnie, jak Ty urodzisz to on sam się na parę dni skutecznie upije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 19.10.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Olka Nadal Przemek czu już się zmieniło? nadal Przemek, Paweł mi jednak tego nie ułatwia zwracając sie do brzucha Marian co i mnie sie zdarza Ja głosuję na Przemka Mnie się Bartek podobał mnie się także podoba, ale Paweł jest o takiego jednego Bartka strasznie zazdrosny Z podobnych względów mój Paweł nie ma na imię Szymon ani Mikołaj. A nasza córka nigdy nie będzie Małgosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 19.10.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 mowimy dobranoc i idziemy......pipipipi froschka jest Was dwie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts