andre59 20.10.2006 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 czesc andre powiedzial ,ze jak siedzi obok mam pisac w l.mn. jeju, a my tu czasem takie dziwne rzeczy wypisujemy... nooooo ( pytal wczoraj : a co to jest pipipipi ? ) dziwil sie , bo myslal , ze tu tylko o budowie pisza to teraz już wie co "pipipipi" oznaczało wie ,wie mowi ,ze to ciezka praca ,jak na budowie ciężka, to fakt, ale ile przy tym przyjemności... obustronnej... tylko, że to my musimy się wykazywać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.10.2006 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Ja też troszkę udaję, że pracuję Cześć Kochani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.10.2006 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 cześć ...po raz kolejny ...a ja jestem w trakcie sprzątania domku ...jutro odwiedza mnie .......Robert Maćkowiak .... z Rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betka 20.10.2006 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 witam .....Kasiorek jest w TVP 1 ..... a co twoja Kasia tam robi? Kasiorek ....to nasza forumowiczka zobacz w galerii -mieszkanie Kasiorka .....tylko trzymaj sie mocno krzesła Witam! W tvp2, pokazuje swoje śliczne ręcznie robione cudeńka. O rany, ale tego jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 20.10.2006 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 hejka piatkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.10.2006 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 cześć ...po raz kolejny ...a ja jestem w trakcie sprzątania domku ...jutro odwiedza mnie .......Robert Maćkowiak .... z Rodziną to sztafetę potrenujecie bieżnia przygotowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.10.2006 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 cześć ...po raz kolejny ...a ja jestem w trakcie sprzątania domku ...jutro odwiedza mnie .......Robert Maćkowiak .... z Rodziną to sztafetę potrenujecie bieżnia przygotowana cha cha .....a właśnie ,że nie biegamy tylko tańczymy Robert uświetni obchody 15-lecia naszego klubu piłkarskiego ...a wieczorem będzie Taniec z Gwiazdami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 20.10.2006 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 a ja jadę tam http://www.sandra.ta.pl/spa.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 20.10.2006 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 cześć ...po raz kolejny ...a ja jestem w trakcie sprzątania domku ...jutro odwiedza mnie .......Robert Maćkowiak .... z Rodziną to sztafetę potrenujecie bieżnia przygotowana cha cha .....a właśnie ,że nie biegamy tylko tańczymy Robert uświetni obchody 15-lecia naszego klubu piłkarskiego ...a wieczorem będzie Taniec z Gwiazdami o jak taniec z GWIAZDAMI to mnie brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.10.2006 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 a ja jadę tam http://www.sandra.ta.pl/spa.php na długo ??? zazdraszczam miłego odpoczynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.10.2006 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 cześć ...po raz kolejny ...a ja jestem w trakcie sprzątania domku ...jutro odwiedza mnie .......Robert Maćkowiak .... z Rodziną to sztafetę potrenujecie bieżnia przygotowana cha cha .....a właśnie ,że nie biegamy tylko tańczymy Robert uświetni obchody 15-lecia naszego klubu piłkarskiego ...a wieczorem będzie Taniec z Gwiazdami o jak taniec z GWIAZDAMI to mnie brakuje to zaproszenie nie dotarło ???? ach ta Poczta znów nawalili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 20.10.2006 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 to zaproszenie nie dotarło ???? ach ta Poczta znów nawalili będę od nich żądać satysfakcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.10.2006 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 czesc rekordzistom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.10.2006 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 cześć ...po raz kolejny ...a ja jestem w trakcie sprzątania domku ...jutro odwiedza mnie .......Robert Maćkowiak .... z Rodziną to sztafetę potrenujecie bieżnia przygotowana cha cha .....a właśnie ,że nie biegamy tylko tańczymy Robert uświetni obchody 15-lecia naszego klubu piłkarskiego ...a wieczorem będzie Taniec z Gwiazdami o jak taniec z GWIAZDAMI to mnie brakuje i mnie......ktoś musi pierwszy wylecieć nawet sms-y niebyłby potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.10.2006 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 cześć ...po raz kolejny ...a ja jestem w trakcie sprzątania domku ...jutro odwiedza mnie .......Robert Maćkowiak .... z Rodziną to po co siostra okna myje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.10.2006 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 cześć ...po raz kolejny ...a ja jestem w trakcie sprzątania domku ...jutro odwiedza mnie .......Robert Maćkowiak .... z Rodziną to sztafetę potrenujecie bieżnia przygotowana cha cha .....a właśnie ,że nie biegamy tylko tańczymy Robert uświetni obchody 15-lecia naszego klubu piłkarskiego ...a wieczorem będzie Taniec z Gwiazdami o jak taniec z GWIAZDAMI to mnie brakuje i mnie......ktoś musi pierwszy wylecieć nawet sms-y niebyłby potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 20.10.2006 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 cześć ...po raz kolejny ...a ja jestem w trakcie sprzątania domku ...jutro odwiedza mnie .......Robert Maćkowiak .... z Rodziną to po co siostra okna myje siostra ma nadzieję, że jak umyje, to może goście z Opola na podlasiu potańczą z gwiazdami Witam RW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.10.2006 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 cześć ...po raz kolejny ...a ja jestem w trakcie sprzątania domku ...jutro odwiedza mnie .......Robert Maćkowiak .... z Rodziną to po co siostra okna myje siostra ma nadzieję, że jak umyje, to może goście z Opola na podlasiu potańczą z gwiazdami Witam RW musisz myć, jutro będzie.........padać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 20.10.2006 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Witam Jak długo można męczyć jedną stronkę zapytowuję się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 20.10.2006 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 w końcu wezmę i ją wystawię komuś chętnemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts