Karolka 20.10.2006 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 dobry ciemno u mnie ....u Was też ? Bry u mnie też ciemno i zimno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 20.10.2006 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Cześć Ewcia U nas jasno , ale my głupie som i światło zapalamy W kominku napalone , w szklaneczce nalane , czegóż więcej trzeba w piątkowy wieczór ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 20.10.2006 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 a co stawia i z jakiej okazji oczy w słup ...bez okazji a to chyba że tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 20.10.2006 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Cześć Ewcia U nas jasno , ale my głupie som i światło zapalamy W kominku napalone , w szklaneczce nalane , czegóż więcej trzeba w piątkowy wieczór ? a ja głupia myślałam że chodzi jak jest na zewnątrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 20.10.2006 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Puk , puk ! Je tu kto ? ja jestem Przyszłam, bo podobno dzisiaj Mamoń stawia a co stawia i z jakiej okazji Oj, Karolka .... Świntuszek z Ciebie Alkohol oczywiście stawia z okazji........ .... no zgadnijcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 20.10.2006 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Puk , puk ! Je tu kto ? ja jestem Przyszłam, bo podobno dzisiaj Mamoń stawia a co stawia i z jakiej okazji Oj, Karolka .... Świntuszek z Ciebie Alkohol oczywiście stawia z okazji........ .... no zgadnijcie No z okazji takiej .............że ojcem został :wink: ( tylko czy on juz o tym wie ? :wink: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.10.2006 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Cześć Ewcia U nas jasno , ale my głupie som i światło zapalamy W kominku napalone , w szklaneczce nalane , czegóż więcej trzeba w piątkowy wieczór ? cześć Maxi u mnie w kominku ciemno ,bo sie nikomu nie chce palic ....gazowe chodziło 2 godz. i teraz jest cieplusieńko w szklance mam ino herbatke ,bo sama se siedzę i nie ma nikogo kto by mnie w d.... kopnął i do kuchni zagonił .....gości mam jutro od rana a tu jeszcze jestem w lesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 20.10.2006 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Puk , puk ! Je tu kto ? ja jestem Przyszłam, bo podobno dzisiaj Mamoń stawia a co stawia i z jakiej okazji Oj, Karolka .... Świntuszek z Ciebie Alkohol oczywiście stawia z okazji........ .... no zgadnijcie No z okazji takiej .............że ojcem został :wink: ( tylko czy on juz o tym wie ? :wink: ) ja Świntuszek to moje gratulacje kiedy mu powiesz ???? niech już się zjawi to go wyhuśtamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 20.10.2006 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Puk , puk ! Je tu kto ? ja jestem Przyszłam, bo podobno dzisiaj Mamoń stawia a co stawia i z jakiej okazji Oj, Karolka .... Świntuszek z Ciebie Alkohol oczywiście stawia z okazji........ .... no zgadnijcie No z okazji takiej .............że ojcem został :wink: ( tylko czy on juz o tym wie ? :wink: ) z tej okazji juz wypił jak był w Bieszczadach ale sie uchlał ... kombinuj dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 20.10.2006 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Puk , puk ! Je tu kto ? ja jestem Przyszłam, bo podobno dzisiaj Mamoń stawia a co stawia i z jakiej okazji Oj, Karolka .... Świntuszek z Ciebie Alkohol oczywiście stawia z okazji........ .... no zgadnijcie No z okazji takiej .............że ojcem został :wink: ( tylko czy on juz o tym wie ? :wink: ) z tej okazji juz wypił jak był w Bieszczadach ale sie uchlał ... kombinuj dalej... o rany Żabcia jest wieczór i ciężko mi zmusić umysł do tak dużego wysiłku plisss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 20.10.2006 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Cześć Ewcia U nas jasno , ale my głupie som i światło zapalamy W kominku napalone , w szklaneczce nalane , czegóż więcej trzeba w piątkowy wieczór ? cześć Maxi u mnie w kominku ciemno ,bo sie nikomu nie chce palic ....gazowe chodziło 2 godz. i teraz jest cieplusieńko w szklance mam ino herbatke ,bo sama se siedzę i nie ma nikogo kto by mnie w d.... kopnął i do kuchni zagonił .....gości mam jutro od rana a tu jeszcze jestem w lesie Ja też dziś sama siedzę . Maxtor pojechał na męską wyprawę na ryby Na szczęście jeszcze w kominku zdążył napalić Za to w niedzielę liczę na jakiegoś szczupaczka Ewcia , goście nie zając , nie uciekną Zreszta znając Cię na pewno masz już wszystko zapięte na przedostatni guzik . Jutro zapniesz ostatni i będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 20.10.2006 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Puk , puk ! Je tu kto ? ja jestem Przyszłam, bo podobno dzisiaj Mamoń stawia a co stawia i z jakiej okazji Oj, Karolka .... Świntuszek z Ciebie Alkohol oczywiście stawia z okazji........ .... no zgadnijcie No z okazji takiej .............że ojcem został :wink: ( tylko czy on juz o tym wie ? :wink: ) z tej okazji juz wypił jak był w Bieszczadach ale sie uchlał ... kombinuj dalej... o rany Żabcia jest wieczór i ciężko mi zmusić umysł do tak dużego wysiłku plisss no to podpowiem Zobacz ile Mamoń ma postów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 20.10.2006 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Dobry wieczór dziewczęta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 20.10.2006 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Tak se siedzę , a jak se tak siedzę to se myślę , że Mamoń , rasowy Tatromaniak wspina się na jakiś szczyt I nie mówimy tu o jakimś 2- , 3- , czy nawet 4-tysięczniku My tu rozmawiamy o 9-tysięczniku , mili państwo I to już zaraz natychmiast Za 4 posty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 20.10.2006 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Puk , puk ! Je tu kto ? ja jestem Przyszłam, bo podobno dzisiaj Mamoń stawia a co stawia i z jakiej okazji Oj, Karolka .... Świntuszek z Ciebie Alkohol oczywiście stawia z okazji........ .... no zgadnijcie No z okazji takiej .............że ojcem został :wink: ( tylko czy on juz o tym wie ? :wink: ) z tej okazji juz wypił jak był w Bieszczadach ale sie uchlał ... kombinuj dalej... o rany Żabcia jest wieczór i ciężko mi zmusić umysł do tak dużego wysiłku plisss no to podpowiem Zobacz ile Mamoń ma postów Dzięki Maxi a już myślałam że jakiś tajny kod no tak zbliża się 9000 wow a kiedy pojawi się z butelką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 20.10.2006 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Tak se siedzę , a jak se tak siedzę to se myślę , że Mamoń , rasowy Tatromaniak wspina się na jakiś szczyt I nie mówimy tu o jakimś 2- , 3- , czy nawet 4-tysięczniku My tu rozmawiamy o 9-tysięczniku , mili państwo I to już zaraz natychmiast Za 4 posty 9 tysięcy - 9 miesięcy..... jak to wszystko na tym świecie do siebie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 20.10.2006 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 a kiedy pojawi się z butelką no właśnie.....obiecał że będzie wcześniej i przygotuje browar jak nie przyjdzie, to chyba z nim zerwę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 20.10.2006 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Tak se siedzę , a jak se tak siedzę to se myślę , że Mamoń , rasowy Tatromaniak wspina się na jakiś szczyt I nie mówimy tu o jakimś 2- , 3- , czy nawet 4-tysięczniku My tu rozmawiamy o 9-tysięczniku , mili państwo I to już zaraz natychmiast Za 4 posty tez jestem podniecona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 20.10.2006 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 a kiedy pojawi się z butelką no właśnie.....obiecał że będzie wcześniej i przygotuje browar jak nie przyjdzie, to chyba z nim zerwę Żaba, jakie piwo lubisz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 20.10.2006 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 a kiedy pojawi się z butelką no właśnie.....obiecał że będzie wcześniej i przygotuje browar jak nie przyjdzie, to chyba z nim zerwę zaraz się zjawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts