Anna Wiśniewska 20.10.2006 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Łomatko Ewka gdzieś Ty tego kfiatka znalazła? Inżyniero - szacuneczek A kolacyjka pycha Catering pierwsza klasa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 20.10.2006 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Dobry wieczor Państwu Ale tu świntuszycie, fe, fe Cześc Verunia Nareszcie jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 20.10.2006 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 9000 - BUM TRATATA !!! no..no...można powiedzieć, że sie postarałeś No to sie bawimy Czy mogę Pana Inżyniera prosić.... ... Andre - dzięki Żabko - czy chodzi Ci o to? To nie będę się wcale opierał ~ do tańca Mamońku....do tańca.... muszę nauczyc Cię kilku kroków W takim razie muszę jeszcze wypić, po alkoholu bardziej elastyczny jestem byleby ni eza bardzo... Ale jak trzeba to bywam sztywny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 20.10.2006 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Desperado - gacie oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 20.10.2006 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 dzisiaj jemy i pijemy andre ....gatki ......albo kfiatki http://www.beka.pl/fotki/prawie_jak/pj12.jpg ...no prawie jak kfiatek Ewa, z której strony leżysz??? koło Vweruni w tych czerwonych majtkach??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 20.10.2006 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Dobry wieczor Państwu Ale tu świntuszycie, fe, fe Nie udawaj Verunia, że nie lubisz.. Verunia i Ania - zapraszam do stołów na żarcie i picie, a tam pod scianami kawalerowie stoją (wprawdzie na razie jeden ale za to Andre) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.10.2006 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Aniu -dla ćię też cosik sie znajdzie http://www.beka.pl/fotki/niemowlaki/ni01.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 20.10.2006 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 9000 - BUM TRATATA !!! no..no...można powiedzieć, że sie postarałeś No to sie bawimy Czy mogę Pana Inżyniera prosić.... ... Andre - dzięki Żabko - czy chodzi Ci o to? To nie będę się wcale opierał ~ do tańca Mamońku....do tańca.... muszę nauczyc Cię kilku kroków W takim razie muszę jeszcze wypić, po alkoholu bardziej elastyczny jestem byleby ni eza bardzo... Ale jak trzeba to bywam sztywny no przecież wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 20.10.2006 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Zaraz przyjdę, ino się ładniej ubiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 20.10.2006 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Ewka Skoro nie idziesz jeszcze do tej kuchni to opowiedz co tam będziesz jutro pysznego serwować. Jak ja uwielbiam jeść i słuchać o jedzeniu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.10.2006 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 żaba -z Ciebie to prawdziwy As wywiadu jakżeś Ty mnie wypatrzyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.10.2006 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Ewka Skoro nie idziesz jeszcze do tej kuchni to opowiedz co tam będziesz jutro pysznego serwować. Jak ja uwielbiam jeść i słuchać o jedzeniu! jak zwykle ...totalna improwizacja żurek .....poledwiczki ...karkowka .... a na śniadanie polewka z kwaśnego mleka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 20.10.2006 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Aniu -dla ćię też cosik sie znajdzie http://www.beka.pl/fotki/niemowlaki/ni01.jpg Dzięki Mój huncwot dziś stanął przy kanapie Proszę mi współczuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 20.10.2006 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Ewka Skoro nie idziesz jeszcze do tej kuchni to opowiedz co tam będziesz jutro pysznego serwować. Jak ja uwielbiam jeść i słuchać o jedzeniu! ja też ..zwłaszcza lodów.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 20.10.2006 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 inz a te babeczki to z czym są? Sylvia - z truflami - pasuje? pewno tak przyznam ze trufli nigdy nie jadłam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 20.10.2006 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Ewka Skoro nie idziesz jeszcze do tej kuchni to opowiedz co tam będziesz jutro pysznego serwować. Jak ja uwielbiam jeść i słuchać o jedzeniu! ja też ..zwłaszcza lodów.. Też lubię. Baaardzo Muszę kiedyś spróbowac sama zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 20.10.2006 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 inz a te babeczki to z czym są? Sylvia - z truflami - pasuje? pewno tak przyznam ze trufli nigdy nie jadłam ... Ja też nie Muszę się przyznać - wkręciłem Cię - te babeczki to ze słoniną są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 20.10.2006 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Proponuje właczyć listę przebojów Marka Niedźwieckiego pr3 ... Tez słuchaliście w młodości??? Będziemy mogli tańczyć przy tej samej muzyce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 20.10.2006 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Hej Sylvia! Gdzieś Ty była, jak Cię nie było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 20.10.2006 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Proponuje właczyć listę przebojów Marka Niedźwieckiego pr3 ... Tez słuchaliście w młodości??? Będziemy mogli tańczyć przy tej samej muzyce Słucham od samego początku. Tzn. listy dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts