Anna Wiśniewska 20.10.2006 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Andre ma rację. Taka okazja, w dodatku zaraz tańce będą - trzeba się ładnie ubrać. Ja dziś grzecznie, jak na studniówce http://www.dommody.pl/photo/b_f_1310.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 20.10.2006 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Heloł . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 20.10.2006 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Proponuje właczyć listę przebojów Marka Niedźwieckiego pr3 ... Tez słuchaliście w młodości??? Będziemy mogli tańczyć przy tej samej muzyce A listy od samego jej początku słuchaliście ? Słuchaliśmy I się przy niej bawiliście ? Bawiliśmy Oj Babciu , ale Wy pamięć macie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 20.10.2006 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Andre ma rację. Taka okazja, w dodatku zaraz tańce będą ja juz tańczę z Mamoniem i brak ubrania ( wyjściowego oczywiście ) wcale nam nie przeszkadza Prawda Panie Inżynierze??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 20.10.2006 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Heloł . Helołolka - alkoholu wprawdzie nie możesz, ale mamy też colę. Ewka przywiozła całą cysternę że tak powiem Dołącz do nas - zabawa trwa na całego. Panie stoją pod ścianami bo tylko dwóch facetów jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 20.10.2006 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Trochem się przyodział na sportowo http://www.fit.pl/g/str/moda/garnitur_sport1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 20.10.2006 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 ale pyszności Gratki Mamoniu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 20.10.2006 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Proponuje właczyć listę przebojów Marka Niedźwieckiego pr3 ... Tez słuchaliście w młodości??? Będziemy mogli tańczyć przy tej samej muzyce A listy od samego jej początku słuchaliście ? Słuchaliśmy I się przy niej bawiliście ? Bawiliśmy Oj Babciu , ale Wy pamięć macie Słyszycie ten kawałek Ano Dąbrowskiej??? Podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 20.10.2006 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Andre ma rację. Taka okazja, w dodatku zaraz tańce będą - trzeba się ładnie ubrać. Ja dziś grzecznie, jak na studniówce http://www.dommody.pl/photo/b_f_1310.jpg To też piknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 20.10.2006 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Andre ma rację. Taka okazja, w dodatku zaraz tańce będą ja juz tańczę z Mamoniem i brak ubrania ( wyjściowego oczywiście ) wcale nam nie przeszkadza Prawda Panie Inżynierze??? Tak Pani Profesor. Powiem więcej - ten brak ubrania nie tylko nie przeszkadza, ale nawet pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 20.10.2006 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Heloł . Helołolka - alkoholu wprawdzie nie możesz, ale mamy też colę. Ewka przywiozła całą cysternę że tak powiem Dołącz do nas - zabawa trwa na całego. Panie stoją pod ścianami bo tylko dwóch facetów jest a jeden z nich tańczy tylko ze mną...zostaje dla Was Andre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 20.10.2006 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Andre ma rację. Taka okazja, w dodatku zaraz tańce będą ja juz tańczę z Mamoniem i brak ubrania ( wyjściowego oczywiście ) wcale nam nie przeszkadza Prawda Panie Inżynierze??? Bo tańczyc to można i na golasa, ale jak się stoi pod ścianą to wieje po kolanach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 20.10.2006 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Gdzie się Verunia zapodziała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.10.2006 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 miło jest ale ja muszę niestety sie pożegnać zajrzę tu jeszcze .....miłej zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 20.10.2006 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Proponuje właczyć listę przebojów Marka Niedźwieckiego pr3 ... Tez słuchaliście w młodości??? Będziemy mogli tańczyć przy tej samej muzyce A listy od samego jej początku słuchaliście ? Słuchaliśmy I się przy niej bawiliście ? Bawiliśmy Oj Babciu , ale Wy pamięć macie Słyszycie ten kawałek Ano Dąbrowskiej??? Podoba mi się mi też, taki zyciowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 20.10.2006 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 heloł ola! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 20.10.2006 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Gdzie się Verunia zapodziała? corkę z wycieczki musiałam odebrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 20.10.2006 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Aniu , trochę Ci pozazdrościłam i się też przebrałam http://misterio.republika.pl/grafa/suknia.jpg I andre elegancki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 20.10.2006 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Papapa Ewka - Mistrzyni patelni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 20.10.2006 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Hej Sylvia! Gdzieś Ty była, jak Cię nie było? praca...dom buduje wiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts