gawel 21.10.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2006 dobrywieczór a ...bry, bry.. leniwy jesienny póóóźny wieczór wszyscy się przez cały tydzień napracowali i takie skutki mnie sie chyba odleżyny zrobiły od "roboty" A co robilas ze sie spracowalas??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 21.10.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2006 ja dzisiaj schody rozszalowałem, te co je wcześniej zrobiłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 21.10.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2006 Od samego rana buszowałam w ogródku Trochę pieliłam , cebulki w glebę wsadziłam a przede wszystkim kontemplowałam przyrodę i uskuteczniałam miłe sąsiedzkie pogawędki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 21.10.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2006 Cześć Maxi U Ciebie do przyrody bliziutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.10.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2006 dobrywieczór a ...bry, bry.. leniwy jesienny póóóźny wieczór wszyscy się przez cały tydzień napracowali i takie skutki mnie sie chyba odleżyny zrobiły od "roboty" A co robilas ze sie spracowalas??? Cały dzień na sofce :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 21.10.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2006 dobrywieczór a ...bry, bry.. leniwy jesienny póóóźny wieczór wszyscy się przez cały tydzień napracowali i takie skutki mnie sie chyba odleżyny zrobiły od "roboty" A co robilas ze sie spracowalas??? Cały dzień na sofce :) mój znajomy dodałby: - Wentylkiem do góry. no ale Ty nie masz wentylka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 21.10.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2006 Od samego rana buszowałam w ogródku Trochę pieliłam , cebulki w glebę wsadziłam a przede wszystkim kontemplowałam przyrodę i uskuteczniałam miłe sąsiedzkie pogawędki chyba zacznę się na serio uczyć ogrodnictwa - z pieleniem chyba sobie poradzę z sasiedzkimi pogawetkami.... ooo... tu mogę osiągnąć mistrzostwo z kontemplacją radzę sobie nieźle ale po co te cebulki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.10.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2006 dobrywieczór a ...bry, bry.. leniwy jesienny póóóźny wieczór wszyscy się przez cały tydzień napracowali i takie skutki mnie sie chyba odleżyny zrobiły od "roboty" A co robilas ze sie spracowalas??? Cały dzień na sofce :) mój znajomy dodałby: - Wentylkiem do góry. no ale Ty nie masz wentylka a moja koleżanka mówi : futerkiem do góry :) lub kołami do góry :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 21.10.2006 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2006 dobrywieczór a ...bry, bry.. leniwy jesienny póóóźny wieczór wszyscy się przez cały tydzień napracowali i takie skutki mnie sie chyba odleżyny zrobiły od "roboty" A co robilas ze sie spracowalas??? Cały dzień na sofce :) mój znajomy dodałby: - Wentylkiem do góry. no ale Ty nie masz wentylka a moja koleżanka mówi : futerkiem do góry :) lub kołami do góry :) też fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 21.10.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2006 Od samego rana buszowałam w ogródku Trochę pieliłam , cebulki w glebę wsadziłam a przede wszystkim kontemplowałam przyrodę i uskuteczniałam miłe sąsiedzkie pogawędki chyba zacznę się na serio uczyć ogrodnictwa - z pieleniem chyba sobie poradzę z sasiedzkimi pogawetkami.... ooo... tu mogę osiągnąć mistrzostwo z kontemplacją radzę sobie nieźle ale po co te cebulki? No jak to po co , na wiosnę będzie szczypiorek I jak się miło po ciężkiej zimie czeka na przebiśniegi , krokusy , żonkile , tulipanki .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 21.10.2006 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2006 dobrywieczór a ...bry, bry.. leniwy jesienny póóóźny wieczór wszyscy się przez cały tydzień napracowali i takie skutki mnie sie chyba odleżyny zrobiły od "roboty" A co robilas ze sie spracowalas??? Cały dzień na sofce :) mój znajomy dodałby: - Wentylkiem do góry. no ale Ty nie masz wentylka a moja koleżanka mówi : futerkiem do góry :) lub kołami do góry :) Wersja hardcorowa - świństwem do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 21.10.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2006 Od samego rana buszowałam w ogródku Trochę pieliłam , cebulki w glebę wsadziłam a przede wszystkim kontemplowałam przyrodę i uskuteczniałam miłe sąsiedzkie pogawędki chyba zacznę się na serio uczyć ogrodnictwa - z pieleniem chyba sobie poradzę z sasiedzkimi pogawetkami.... ooo... tu mogę osiągnąć mistrzostwo z kontemplacją radzę sobie nieźle ale po co te cebulki? No jak to po co , na wiosnę będzie szczypiorek I jak się miło po ciężkiej zimie czeka na przebiśniegi , krokusy , żonkile , tulipanki .... no właśnie się czeka model pracy Nefer jest jak najbardziej na miejscu kołami do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 21.10.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2006 Dobry wieczór! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 21.10.2006 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2006 Chodźcie, chodźcie, mnie Was tutaj potrzeba... andre! Jak zwykle rozśpiewany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 21.10.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2006 Dobry wieczór! Dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 21.10.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2006 Dobry wieczór! dobry wieczór z kołami nad klawiaturą (ciekawe, co nad klawiaturą mają Gaweł i Andre) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 21.10.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2006 Chodźcie, chodźcie, mnie Was tutaj potrzeba... andre! Jak zwykle rozśpiewany bo tak jakoś pustawo było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 21.10.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2006 jeszcze nie naprawdę przychodzi!!! Jutro o 7.00 rano!!!! z ekipą - dzis wieczorem potwierdzał !!! a u nas za miesiąc lub półtora...mam nadzieję, że zdąży przed zimą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 21.10.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2006 Dobry wieczór! dobry wieczór z kołami nad klawiaturą (ciekawe, co nad klawiaturą mają Gaweł i Andre) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 21.10.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2006 Dobry wieczór! dobry wieczór z kołami nad klawiaturą (ciekawe, co nad klawiaturą mają Gaweł i Andre) nie wiesz? ORDERY ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts