Maxtorka 23.10.2006 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Jak idziesz spać ? Widziałaś co verunia przytargała Ktoś to przecież musi rozpracować jaaaaaaa? od patrzenia juz mi slabo Ojojoj Czyżby wczoraj było wleczone ? Cześć Anuś nie bylam perzeciez u brata jestem padnieta , wrocona z podrozy A z jak daleka jesteś wrócona ? Cześć Olka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 23.10.2006 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 ciesze sie nie dzwigasz juz zadnych mebli? tak jak obiecalas? dotrzymuję na razie słowa, jestem dzielna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.10.2006 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Jak idziesz spać ? Widziałaś co verunia przytargała Ktoś to przecież musi rozpracować jaaaaaaa? od patrzenia juz mi slabo Ojojoj Czyżby wczoraj było wleczone ? Cześć Anuś nie bylam perzeciez u brata jestem padnieta , wrocona z podrozy A z jak daleka jesteś wrócona ? z 100okm na zachod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.10.2006 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 ciesze sie nie dzwigasz juz zadnych mebli? tak jak obiecalas? dotrzymuję na razie słowa, jestem dzielna badz dzielna , bo wiesz...... (oberwiesz) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 23.10.2006 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Jak idziesz spać ? Widziałaś co verunia przytargała Ktoś to przecież musi rozpracować jaaaaaaa? od patrzenia juz mi slabo Ojojoj Czyżby wczoraj było wleczone ? Cześć Anuś nie bylam perzeciez u brata jestem padnieta , wrocona z podrozy A z jak daleka jesteś wrócona ? z 100okm na zachod O matuniu , ale chyba nie szłaś pieszo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.10.2006 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Jak idziesz spać ? Widziałaś co verunia przytargała Ktoś to przecież musi rozpracować jaaaaaaa? od patrzenia juz mi slabo Ojojoj Czyżby wczoraj było wleczone ? Cześć Anuś nie bylam perzeciez u brata jestem padnieta , wrocona z podrozy A z jak daleka jesteś wrócona ? z 100okm na zachod O matuniu , ale chyba nie szłaś pieszo ? na szczescie nie ( choc w pielgrzymkach bylam kiedys dobra) jutro juz dojde do siebie , jak sie wyspie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 23.10.2006 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 ciesze sie nie dzwigasz juz zadnych mebli? tak jak obiecalas? dotrzymuję na razie słowa, jestem dzielna badz dzielna , bo wiesz...... (oberwiesz) wiem wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.10.2006 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 olunia , skarbie dbaj o siebie i malenstwo i nie przeginaj prosze ale zarowno w jedna jak i w druga strone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.10.2006 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 a teraz zegnam mile i niemile towarzystwo w lazience ktos na mnie czeka papappapapapapp a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 23.10.2006 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Cześć Ola! Coś zmęczona dziś jestem. Nie mogę się uporać z wiecznym katarem i upiorną alergią Froschka Pawełek super. Pięć zębów i stawanie przy kanapach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 23.10.2006 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Cześć Ola! Coś zmęczona dziś jestem. Nie mogę się uporać z wiecznym katarem i upiorną alergią Cześć bidulko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 23.10.2006 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Cześć Ola! Coś zmęczona dziś jestem. Nie mogę się uporać z wiecznym katarem i upiorną alergią Froschka Pawełek super. Pięć zębów i stawanie przy kanapach Super Teraz to się Mamuśka zacznie Oczy dookoła głowy Czekanie na pierwsze słowo Pierwszy samodzielny kroczek Pierwszy w życiu torcik z jedna świeczuszką I...ech Aniu , tyle pięknych chwil przed Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 23.10.2006 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Heloł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 23.10.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Heloł heloł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 23.10.2006 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Heloł heloł Allo , allo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 23.10.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Heloł heloł Allo , allo hej, hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 23.10.2006 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Heloł heloł Allo , allo hej, hej heloł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 23.10.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Heloł heloł Allo , allo hej, hej heloł powitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 23.10.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Heloł heloł Allo , allo hej, hej heloł powitać trala lala trala lala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 23.10.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Heloł heloł Allo , allo hej, hej heloł powitać bą słar! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts