Maxtorka 24.10.2006 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Witam przelotnie Nie cierpię takiej pogody Szaro-buro , mży , spać się chce A tu trzeba pupę z domu ruszyć . Brrrrr Lato wróóóóóóóć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.10.2006 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 matko co za tempo ja nie nadarzam juz za wami klikacze , gdzie jestescie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.10.2006 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Dzienobry.... Ale mam dziś zabiegany dzień.... Widzę, ze się pozmieniało na RW, wystarczy nie zaglądać tu 3-4 dni ale ty sie zlosliwa w ciazy zrobilas i....dzien dobry niemal w poludnie spioch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.10.2006 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Witam przelotnie Nie cierpię takiej pogody Szaro-buro , mży , spać się chce A tu trzeba pupę z domu ruszyć . Brrrrr Lato wróóóóóóóć Żegnaj, lato, na rok, stoi jesień za mgłą, czekamy wszyscy tu, pamiętaj, żeby wrócić znów. Żegnaj, lato, na rok, stoi jesień za mgłą, czekamy wszyscy tu, pamiętaj nas i wracaj znów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 24.10.2006 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 witam strułam się czymś wczoraj miałam bliskie spotkania z wc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.10.2006 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 witam strułam się czymś wczoraj miałam bliskie spotkania z wc o ew-unia, jak mi zal ciebie mietka , zaparz mietke szybkiego powrotu do formy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 24.10.2006 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Dzienobry.... Ale mam dziś zabiegany dzień.... Widzę, ze się pozmieniało na RW, wystarczy nie zaglądać tu 3-4 dni ale ty sie zlosliwa w ciazy zrobilas i....dzien dobry niemal w poludnie spioch No no, wcale nie złośliwa I nie wstałam w południe, bo czas do pracy na 8 mnie goni, więc wypraszam sobie posądzanie o lenistwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.10.2006 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 dzien dobry ale ladna zabcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.10.2006 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 witam strułam się czymś wczoraj miałam bliskie spotkania z wc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.10.2006 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 wieczorowo witam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 24.10.2006 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 wieczornie witam !!!! mam pytanie dnia dla południowców a mianowicie chcę wyjechać w góry na święta i sylwester i szukam pięknego i niedrogiego miejsca cała nadzieja w Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.10.2006 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 wieczornie witam !!!! mam pytanie dnia dla południowców a mianowicie chcę wyjechać w góry na święta i sylwester i szukam pięknego i niedrogiego miejsca cała nadzieja w Was wprawdzie nie jestem poludniowec ale kiedys bylam tam http://www.wojtasiowka.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 24.10.2006 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 wieczornie witam !!!! mam pytanie dnia dla południowców a mianowicie chcę wyjechać w góry na święta i sylwester i szukam pięknego i niedrogiego miejsca cała nadzieja w Was wprawdzie nie jestem poludniowec ale kiedys bylam tam http://www.wojtasiowka.pl Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 24.10.2006 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 witam strułam się czymś wczoraj miałam bliskie spotkania z wc o ew-unia, jak mi zal ciebie mietka , zaparz mietke szybkiego powrotu do formy dzieki za porade....ale nie to stosowałam otóż w aptece Pani poradziła mi abym łyżeczką wypiła ok.pół szklanki przegotowanej wrzącej wody oraz wzięła no-spa . Wode wypiłam aż poczułam ,że mi sie " odbiło " a po chwili poczułam ,że żołądek zaczął pracować .Zjadłam już mały posiłek ,ale leże w łóżku bo słaba jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.10.2006 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 witam strułam się czymś wczoraj miałam bliskie spotkania z wc o ew-unia, jak mi zal ciebie mietka , zaparz mietke szybkiego powrotu do formy dzieki za porade....ale nie to stosowałam otóż w aptece Pani poradziła mi abym łyżeczką wypiła ok.pół szklanki przegotowanej wrzącej wody oraz wzięła no-spa . Wode wypiłam aż poczułam ,że mi sie " odbiło " a po chwili poczułam ,że żołądek zaczął pracować .Zjadłam już mały posiłek ,ale leże w łóżku bo słaba jestem bidula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.10.2006 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 ide piec pizze bede pozniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 24.10.2006 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 witam strułam się czymś wczoraj miałam bliskie spotkania z wc o ew-unia, jak mi zal ciebie mietka , zaparz mietke szybkiego powrotu do formy dzieki za porade....ale nie to stosowałam otóż w aptece Pani poradziła mi abym łyżeczką wypiła ok.pół szklanki przegotowanej wrzącej wody oraz wzięła no-spa . Wode wypiłam aż poczułam ,że mi sie " odbiło " a po chwili poczułam ,że żołądek zaczął pracować .Zjadłam już mały posiłek ,ale leże w łóżku bo słaba jestem bidula o rany straszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 24.10.2006 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 no co Wy dziewczyny nie użalajcie sie tak nade mną zapamiętajcie tylko co pomaga na takie sprawy -może kiedyś będziecie w potrzebie pizza .... mniamm.....ale zapachy sa w Twoim domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.10.2006 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 sa zapachy , to fakt dzieciaki kreca sie niecierpliwie po kuchni (robie na 20.30 bo starszy syn wraca ze szxkoly) szkoda,ze niedomagasz ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.10.2006 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 hej!!!!!!!!!!! a gdzie sa wszyscy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts