Olkalybowa 25.10.2006 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Lecę do kuchni, narka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 25.10.2006 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 helołka jak brzusio ? duzy juz ? mały kopie czy sie przeciąga ? heloł brzusio rośnie i się rusza nie wiedziałam jak nazwać właśnie to przeciąganie, dzięki cha , cha...... musisz sie konsultować ze starymi matkami u mnie .......syn kopał ....córcia sie przeciągała -jak kotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.10.2006 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 helołka jak brzusio ? duzy juz ? mały kopie czy sie przeciąga ? heloł brzusio rośnie i się rusza nie wiedziałam jak nazwać właśnie to przeciąganie, dzięki cha , cha...... musisz sie konsultować ze starymi matkami u mnie .......syn kopał ....córcia sie przeciągała -jak kotka moja mnie zdecydowanie kopała Jestem po zebraniu rodzicow Teraz ja mam ochotę ją kopnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 25.10.2006 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 czesc Verunia az tak źle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 25.10.2006 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Powitać wieczornie verunia , spokojnie , dopiero połowa października , zdąży sie poprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 25.10.2006 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 my naszej Kasi ( jak się nie uczyła ) mówiliśmy...... nie ucz sie -jedna głupiutka w rodzinie musi być wtedy na złość -siadała do lekcji i poprawiała oceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.10.2006 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Powitać wieczornie verunia , spokojnie , dopiero połowa października , zdąży sie poprawić Nie chodzi o oceny, bardzo dobrze się uczy, wzorowe zachowanie i to właśnie uśpiło naszą czujność Karę juz dostała , mam nadzieję że wyciągnie z tego własciwe wnioski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 25.10.2006 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Powitać wieczornie verunia , spokojnie , dopiero połowa października , zdąży sie poprawić Nie chodzi o oceny, bardzo dobrze się uczy, wzorowe zachowanie i to właśnie uśpiło naszą czujność Karę juz dostała , mam nadzieję że wyciągnie z tego własciwe wnioski to co sie stało ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 25.10.2006 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Powitać wieczornie verunia , spokojnie , dopiero połowa października , zdąży sie poprawić Nie chodzi o oceny, bardzo dobrze się uczy, wzorowe zachowanie i to właśnie uśpiło naszą czujność Karę juz dostała , mam nadzieję że wyciągnie z tego własciwe wnioski Verunia, co ona takiego zrobiła???? Papieroski??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 25.10.2006 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Powitać wieczornie verunia , spokojnie , dopiero połowa października , zdąży sie poprawić Nie chodzi o oceny, bardzo dobrze się uczy, wzorowe zachowanie i to właśnie uśpiło naszą czujność Karę juz dostała , mam nadzieję że wyciągnie z tego własciwe wnioski Verunia, co ona takiego zrobiła???? Papieroski??? A w jakim wieku jest córcia veruni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 25.10.2006 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 25.10.2006 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Dobry wieczór dobry ? zależy dla kogo verunia ma zagwozdkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 25.10.2006 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Dobry wieczór dobry ? zależy dla kogo verunia ma zagwozdkę Czytałam. Też się zastanawiam o co chodzi A dla Ciebie też niedobry? Dla mnie ok, bo Paweł zasnął Świetny kociak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 25.10.2006 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Czytałam. Też się zastanawiam o co chodzi A dla Ciebie też niedobry? Dla mnie ok, bo Paweł zasnął może być .....bez ekscesów Świetny kociak! też mi się podoba .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 25.10.2006 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Czytałam. Też się zastanawiam o co chodzi A dla Ciebie też niedobry? Dla mnie ok, bo Paweł zasnął może być .....bez ekscesów Świetny kociak! też mi się podoba .... Mnie też , ma takie śliczne wierne oczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 25.10.2006 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Cześć Maxtorko! Cały pyszczek ma przesympatyczny. Taki lekko zadziorny Pochwalę się Wam, mogę? Macie synków to wiecie, co czuję http://www.naszdom.tu.org.pl/albums/Potomstwo/IM000083.thumb.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 25.10.2006 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Świetny kociak! też mi się podoba .... Mnie też , ma takie śliczne wierne oczka ale masz rację wierne oczka - to jest to !!! heniek .....takie imię ma na czapeczce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 25.10.2006 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 heniek .....takie imię ma na czapeczce No i to jest w nim najsłodsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 25.10.2006 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Pawełek - dawaj ,dawaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 25.10.2006 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Cześć Maxtorko! Cały pyszczek ma przesympatyczny. Taki lekko zadziorny Pochwalę się Wam, mogę? Macie synków to wiecie, co czuję http://www.naszdom.tu.org.pl/albums/Potomstwo/IM000083.thumb.jpg Brawo Pawciu Do boju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts