andre59 26.10.2006 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Cześć Maxi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 26.10.2006 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 heloł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 26.10.2006 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Witajcie z wieczora To gdzie się Żabcia z tym piwkiem podziała ? Żaba jak zwykle, połechce i znika... kusicielka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 26.10.2006 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Witajcie z wieczora To gdzie się Żabcia z tym piwkiem podziała ? Żaba jak zwykle, połechce i znika... kusicielka i co ja biedny mam robić? Cześć Olka jak zdrówko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 26.10.2006 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Witajcie z wieczora To gdzie się Żabcia z tym piwkiem podziała ? Żaba jak zwykle, połechce i znika... kusicielka i co ja biedny mam robić? Cześć Olka jak zdrówko? co robić, co robić...hmmmm, chyba pozostało nam przywyknąć ze zdrówkiem wszystko ok, mały waży już około kilograma a jak Twoje korzenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 26.10.2006 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 na razie hibernują, pewnie za rok się odezwą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 26.10.2006 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Cześć Maxi Cześć andre Heloł Olka Twój Mały to już Duży Ktoś się zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 26.10.2006 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Idę na kolację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 26.10.2006 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Cześć Maxi Cześć andre Heloł Olka Twój Mały to już Duży Ktoś się zrobił Cześć, według mądrych książek ma już około 30cm długości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 26.10.2006 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Idę na kolację Smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 26.10.2006 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Cześć Maxi Cześć andre Heloł Olka Twój Mały to już Duży Ktoś się zrobił Cześć, według mądrych książek ma już około 30cm długości. Ojejciu , to jeszcze trochę i zacznie pukać co by Go z tego oceanu wypuścić A propos oceanu to coś mi się jeszcze przypomniało . Kiedy byłam w ciąży naszego synka nazywaliśmy Kapitanem Wód Płodowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 26.10.2006 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Heloł! Ola - kilo chłopa, to już jest co nosić Żaba - letnia laska z Ciebie Ten avatarek to aktualny, czy z lipca? Tak naprawdę to bardzo fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 26.10.2006 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Kiedy byłam w ciąży naszego synka nazywaliśmy Kapitanem Wód Płodowych fajnie heloł Aniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 26.10.2006 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Chcąc sprawdzić reakcje Bezana na niemowlęce odgłosy, ściągnęłam parę z netu. Pies strzygł z zaciekawieniem uszami. Żywiołowo zareagował na pianie koguta (chciałam sprawdzić czy w ogóle na cos jakoś zareaguje) rozszczekał się niemiłosiernie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 26.10.2006 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Kiedy byłam w ciąży naszego synka nazywaliśmy Kapitanem Wód Płodowych Bardzo pomysłowo i sympatycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 26.10.2006 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 26.10.2006 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Ciekawe czy bestia Mamoń czai się już za krzakiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 26.10.2006 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Chcąc sprawdzić reakcje Bezana na niemowlęce odgłosy, ściągnęłam parę z netu. Pies strzygł z zaciekawieniem uszami. Żywiołowo zareagował na pianie koguta (chciałam sprawdzić czy w ogóle na cos jakoś zareaguje) rozszczekał się niemiłosiernie . Ola, dobrze byłoby, gdyby Bezan teraz dużo szczekał. Wtedy mały przyzwyczai się do tego odgłosu i nie będzie się bał szczekania psów. W mojej wsi wszyscy się dziwią, bo gdy pies zaszczeka albo zawyje nad głową Pawła ten wcale nie reaguje. Inne dzieci natomiast od razu uderzają w ryk jeszcze głośniejszy od szczekania tego psa A wszystko dlatego, że gdy byłam w ciąży często w nocy zamykaliśmy Korę w kojcu za niesubordynację (i tak nic nie dało ) a ona szczekała do rana Pafcio uznaje ten odgłos za zupoełnie normalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 26.10.2006 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Chcąc sprawdzić reakcje Bezana na niemowlęce odgłosy, ściągnęłam parę z netu. Pies strzygł z zaciekawieniem uszami. Żywiołowo zareagował na pianie koguta (chciałam sprawdzić czy w ogóle na cos jakoś zareaguje) rozszczekał się niemiłosiernie . Czy to Bezan będzie miał egzamin ? Na psa towarzyszącego pewnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 26.10.2006 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Witajcie z wieczora To gdzie się Żabcia z tym piwkiem podziała ? Żaba jak zwykle, połechce i znika... kusicielka :oops Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts