Olkalybowa 26.10.2006 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Czy to Bezan będzie miał egzamin ? Na psa towarzyszącego pewnie ? tak i to już w tą sobotę co??? nieprzygotowany???? eee.... chyba sobie poradzi... pani instruktor twierdzi,że Bezan jest najlepszy z grupy, ale ja tam wiem co mu strzeli do głowy, przecież to rozbrykany głupek jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 26.10.2006 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 No i oczywiście gaciorki Olka Bardzo dziękujemy za kciukasy i gaciorki na pewno sie przydadzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 26.10.2006 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Andre stawiaj coś , bo wszyscy pouciekali tak sobie myślę, czego stawianie masz na myśli na początek niech będzie to: http://www.ruska-vodka.cz/NIMGS/home.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 26.10.2006 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Aniu widziałam gacie, lepiej żeby Andre ich nie widział bo mu oczy zupełnie uciekną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 26.10.2006 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Andre stawiaj coś , bo wszyscy pouciekali tak sobie myślę, czego stawianie masz na myśli na początek niech będzie to: http://www.ruska-vodka.cz/NIMGS/home.png zrób mi jeszzce proszę jakiegoś drinka, skoro taki domyślny jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 26.10.2006 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Andre stawiaj coś , bo wszyscy pouciekali tak sobie myślę, czego stawianie masz na myśli na początek niech będzie to: http://www.ruska-vodka.cz/NIMGS/home.png http://images2.fotosik.pl/219/bbbab8ea3ea5809dm.jpg pozwoliłam sobie aordynować co nieco, bo koordynacja panów scpeców od budowy to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 26.10.2006 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Cześć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 26.10.2006 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Streszczenium. Mamoń- Przyczajony tygrys, ukryty smok co nie pisze streszczeń i rankingu. Ania zna stronkę co stawia na nogi i wywołuje kosmate myśli. PP weszła do elity. Żaba kusicielka leży, łechce, pojawia sie i znika. Świetne streszczenie Ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 26.10.2006 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Aniu widziałam gacie, lepiej żeby Andre ich nie widział bo mu oczy zupełnie uciekną Ale muszę dojść o co chodzi, bo tam jeszcze fajniejsze gacie były Króliczki, policjantki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 26.10.2006 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Żaba, czas na drinka http://www.haabaa.com/infopool/images/6/69/Drinki.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 26.10.2006 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 ave a ja nie rozumiem Twojego postu a dokładnie zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 26.10.2006 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 streszczenium. Mamoń- przyczajony tygrys, ukryty smok co nie pisze streszczeń i rankingu. Ania zna stronkę co stawia na nogi i wywołuje kosmate myśli. Pp weszła do elity. żaba kusicielka leży, łechce, pojawia sie i znika. świetne streszczenie ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 26.10.2006 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 ave a ja nie rozumiem Twojego postu a dokładnie zdjecia Ja też nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 26.10.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Aniu widziałam gacie, lepiej żeby Andre ich nie widział bo mu oczy zupełnie uciekną a czy te gacie były chociaż ciałem wypełnione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 26.10.2006 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Aniu widziałam gacie, lepiej żeby Andre ich nie widział bo mu oczy zupełnie uciekną a czy te gacie były chociaż ciałem wypełnione? Łooo, jeszcze jak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 26.10.2006 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 ave a ja nie rozumiem Twojego postu a dokładnie zdjecia no włąsnie! chyba mam dość budowy, skoro inni przestają mnie rozumieć emocjonalnie potraktowałam dzisiejszy dzień i brak postępów panów od... a na zdjęciu jest moja osobista nalewka cytrynowa, którą w chwili obecnej raczymy sie w domu zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 26.10.2006 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 ave a ja nie rozumiem Twojego postu a dokładnie zdjecia ave wkurzyła się na ekipę budowlaną i postanowiła się napić dobrze gadam??? Dzięki Andre zmykam..dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 26.10.2006 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 ave a ja nie rozumiem Twojego postu a dokładnie zdjecia no włąsnie! chyba mam dość budowy, skoro inni przestają mnie rozumieć emocjonalnie potraktowałam dzisiejszy dzień i brak postępów panów od... a na zdjęciu jest moja osobista nalewka cytrynowa, którą w chwili obecnej raczymy sie w domu zapraszam Ja sie dziś raczyłam nalewką cytrynową u sąsiadki. Pyycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 26.10.2006 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 [quote="zaba_gonia]ave a ja nie rozumiem Twojego postu a dokładnie zdjecia ave wkurzyła się na ekipę budowlaną i postanowiła się napić dobrze gadam??? w rzeczy samej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 26.10.2006 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 http://www.ufendi.pl/product_thumb.php?img=images/okulary/c6803/c6803czarne.jpg&w=300 nawet okulary z tej strony nie chcą sie wkleić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts