forum_user 27.10.2006 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 zdjęcia nie zrobię bo się wstydam Przed nami? Verunia, no co Ty, przecież my tu jak jedna wielka rodzina przestanę się podobac andre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 27.10.2006 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Ania ale bielizna dzieki Proszę uprzejmie. Niezła, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 27.10.2006 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 zdjęcia nie zrobię bo się wstydam Przed nami? Verunia, no co Ty, przecież my tu jak jedna wielka rodzina przestanę się podobac andre Jestem pewna, że NIGDY tak się nie stanie. Dla Andre liczy się hihi wnętrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 27.10.2006 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 zdjęcia nie zrobię bo się wstydam Przed nami? Verunia, no co Ty, przecież my tu jak jedna wielka rodzina przestanę się podobac andre Jestem pewna, że NIGDY tak się nie stanie. Dla Andre liczy się hihi wnętrze jamy ustnej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.10.2006 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 ale z tym zatrzymaniem pijanego kierowcy to była jazda o 9 rano dwa pasy ruchu były mu za mało .....więc zadzwonił na policję i sam zajechał gościowi drogę i zabrał kluczyki ....a facet oparł sie o kierownicę i ....zasnął Dawid mówił ,że serce waliło mu jak oszalałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.10.2006 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 zdjęcia nie zrobię bo się wstydam Przed nami? Verunia, no co Ty, przecież my tu jak jedna wielka rodzina przestanę się podobac andre Jestem pewna, że NIGDY tak się nie stanie. Dla Andre liczy się hihi wnętrze jamy ustnej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 27.10.2006 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 ale z tym zatrzymaniem pijanego kierowcy to była jazda o 9 rano dwa pasy ruchu były mu za mało .....więc zadzwonił na policję i sam zajechał gościowi drogę i zabrał kluczyki ....a facet oparł sie o kierownicę i ....zasnął Dawid mówił ,że serce waliło mu jak oszalałe Odważny, na policjanta się nadaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 27.10.2006 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 zdjęcia nie zrobię bo się wstydam Przed nami? Verunia, no co Ty, przecież my tu jak jedna wielka rodzina przestanę się podobac andre Jestem pewna, że NIGDY tak się nie stanie. Dla Andre liczy się hihi wnętrze jamy ustnej? a reszta w praaaaie policyjnym mundurku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 27.10.2006 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 ale z tym zatrzymaniem pijanego kierowcy to była jazda o 9 rano dwa pasy ruchu były mu za mało .....więc zadzwonił na policję i sam zajechał gościowi drogę i zabrał kluczyki ....a facet oparł sie o kierownicę i ....zasnął Dawid mówił ,że serce waliło mu jak oszalałe Odważny, na policjanta się nadaje oraz asertywny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 27.10.2006 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Dobra, idę poćwiczyć przed lustrem jak gadać żeby szczerby nie było widać I na jakiś czas uśmiecham sie tylko połgębkiem Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.10.2006 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 a ja mam chatę wolną .....puszczam wodę do wanny ( kupiłam dzisiaj olejek do kąpieli pomarańczowo-cynamonowy )...włączam moją ulubioną płytę ...i wtedy płynę .......płynę jak ja kocham piątki papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.10.2006 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Witam przelotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 27.10.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 zdjęcia nie zrobię bo się wstydam Przed nami? Verunia, no co Ty, przecież my tu jak jedna wielka rodzina przestanę się podobac andre co Ty gadasz dziewczyno, co Ty gadasz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 27.10.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 27.10.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 no szto dziełat, wsje kuda to paszli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.10.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 już jestem cudownie pachnie w całym domciu ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 27.10.2006 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Chwała Najwyższemu, nareszcie jest do kogo się uśmiechnąć Cześć Ewka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 27.10.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 już jestem cudownie pachnie w całym domciu ..... a co tak pięknie pachnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.10.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 już jestem cudownie pachnie w całym domciu ..... a co tak pięknie pachie? ja tyle olejków zapachowych w łazience ...musiały sie ulotnić na mieszkanie i jeszcze kadzidełko bosko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.10.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 a teraz sie pożegnam ...... ....dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts