andre59 28.10.2006 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 u mnie już lampa w ogrodzie cudnie świeci siedzę sobie przy kominku ( pali się ) na ulubionym fotelu ....a przede mną drzwi tarasowe i nowa lampa rozświetlająca rabatkę wcinam szarlotkę -nawet się udała Olka masz ochotę ? to jeszcze brakuje Ci drutów i wełny coby jakiś ciepły sweterek na zimę zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 28.10.2006 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 a to Was poczęstuję http://kuchnia.gazeta.pl/im/6/2873/z2873526A.jpg smacznego moje wygląda podobnie łaaa.... odlotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.10.2006 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 u mnie już lampa w ogrodzie cudnie świeci siedzę sobie przy kominku ( pali się ) na ulubionym fotelu ....a przede mną drzwi tarasowe i nowa lampa rozświetlająca rabatkę wcinam szarlotkę -nawet się udała Olka masz ochotę ? to jeszcze brakuje Ci drutów i wełny coby jakiś ciepły sweterek na zimę zrobić ten etap juz mam za sobą dziergałam sweterki dzieciakom ....sobie nawet długą sukienkę ale teraz już odpuściłam .....poczekam na wnuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 28.10.2006 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 A tu Bezan przed rozdaniem dyplomówhttp://www.olkalybowa.republika.pl/zwierzaki/bezek.JPGpięknie mu w krawacie, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.10.2006 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 a zapach pieczonej szarlotki mogliby zrobiś kiedyś w spreyu ten cudowny zapach otulił dzisiaj mój domek - uwielbiam to ...... taki zapach Rodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.10.2006 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 krawat -pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 28.10.2006 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 u mnie już lampa w ogrodzie cudnie świeci siedzę sobie przy kominku ( pali się ) na ulubionym fotelu ....a przede mną drzwi tarasowe i nowa lampa rozświetlająca rabatkę wcinam szarlotkę -nawet się udała Olka masz ochotę ? to jeszcze brakuje Ci drutów i wełny coby jakiś ciepły sweterek na zimę zrobić ten etap juz mam za sobą dziergałam sweterki dzieciakom ....sobie nawet długą sukienkę ale teraz już odpuściłam .....poczekam na wnuki o to to, kominek, bujany fotel i wnuki słuchające babcinych opowieści jak to na RW się gawędziło na razie muszę wyjść wpadnę później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.10.2006 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 fotel bujany też jest ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 28.10.2006 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 na razie muszę wyjść wpadnę później. Andre gdzie Ty będziesz się po nocy włóczył, zostań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 28.10.2006 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 A tu Bezan przed rozdaniem dyplomów http://www.olkalybowa.republika.pl/zwierzaki/bezek.JPG pięknie mu w krawacie, prawda? No to rozumiem Klient w krawacie jest mniej awanturujący się Gratulacje A jaki prezent dostał od Pańci ? Witam wszystkich Ewcia , pyszna ta Twoja szarlotka To jej zapach zwabił mnie na RW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 28.10.2006 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 No to rozumiem Klient w krawacie jest mniej awanturujący się Gratulacje A jaki prezent dostał od Pańci ? nic nie dostał zaraz dam mu całuska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 28.10.2006 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 Państwowy Szpital Kliniczny Nr. 4 . W izolatce rozlega się dzwonek telefonu komórkowego. Mężczyzna podnosi się z łóżka i sięga do szafki. - Czy pan Kowalski ? - rozlega się głos w słuchawce - Tak. - Mówi ordynator oddziału zakaźnego prof. Kwiatkowski. Drogi panie mam już wyniki pańskich badań. Jest pan chory na błonicę, boreliozę, brucelozę, cholerę, dur brzuszny, dżumę, czerwonkę bakteryjną, gruźlicę, kampylobakteriozę, kiłę, krwotoczne zapalenie jelit, ospę wietrzną, chlamydiozę, krztusiec, promienicę, pryszczycę, nosaciznę, odrę, tularemię, rzeżączkę, wąglik, włośnicę, wszawicę, wściekliznę i AIDS. - O Boże - krzyczy pacjent - ale chyba będziecie mnie leczyć ? - Aaa ? Tak, tak, oczywiście, będziemy. Już nawet wyznaczyliśmy panu specjalną dietę naleśnikową. - A ta dieta mi pomoże ? - Pomoże albo nie. Skąd k**** mam wiedzieć ? - odpowiada zły jak diabli profesor - Ale naleśniki to jedyna potrawa, która zmieści się w szparę pod drzwiami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.10.2006 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 suuuuper :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 28.10.2006 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 suuuuper :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 28.10.2006 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 Głód mnie zaczyna doganiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 28.10.2006 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 dokulam się wiec do końca stronki,abym wrzodów nie dostała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.10.2006 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 Głód mnie zaczyna doganiać. no to RAZ !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 28.10.2006 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 Głód mnie zaczyna doganiać. Smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.10.2006 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 a mnie się chce coś zjeść, ale coś takiego czego jeszcze nikt nie wymyślił - byle by czekoladowe było .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.10.2006 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 ale mam wymagania, cooooooooooo ? idę - może Murzynka skręcę ( takie ciasto...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts