gawel 29.10.2006 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 Ale sie wczoraj narąbałem .... drewno rąbalem drobne na podpalke, suche było i twarde i musialem ostrzyc siekiere co chwila, aż w koncu spadla z trzonka i uznałem ze wystarczy. narabales sie mowisz? ja sie tez dzisiaj narabie Czesc! A żebyś wiedziała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.10.2006 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 Ale sie wczoraj narąbałem .... drewno rąbalem drobne na podpalke, suche było i twarde i musialem ostrzyc siekiere co chwila, aż w koncu spadla z trzonka i uznałem ze wystarczy. narabales sie mowisz? ja sie tez dzisiaj narabie Czesc! A żebyś wiedziała. a zebys wiedzial , ze ja dzisiaj pojde w twoje slady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 29.10.2006 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 Ja kiedys mialem w pracy psy z sułkowic policyjne one są wyszkolone i samemeu ma sie 2 tyg kurs obsługi, taki pies kosztuje 2,5 tys i trzeba miec pozwolenie bo na hasło zabija ale za to jest posłuszny i nie trzeba 5 razy powtarzac jak cos sie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.10.2006 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 ale w sumie takie rabanie to niczym uprawianie sportu dla faceta , prawda ? ja kiedys rabalam drewno ( mieszkalam w familoku, w kuchni piec byl) , nie powiem , bo duza frajde mi to sprawialo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 29.10.2006 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 Ale sie wczoraj narąbałem .... drewno rąbalem drobne na podpalke, suche było i twarde i musialem ostrzyc siekiere co chwila, aż w koncu spadla z trzonka i uznałem ze wystarczy. narabales sie mowisz? ja sie tez dzisiaj narabie Czesc! A żebyś wiedziała. a zebys wiedzial , ze ja dzisiaj pojde w twoje slady U nas pada i jest zimno nie chce sie wychodzic na dwór . Pale w kominku i sie nie ruszam nigdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.10.2006 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 Ja kiedys mialem w pracy psy z sułkowic policyjne one są wyszkolone i samemeu ma sie 2 tyg kurs obsługi, taki pies kosztuje 2,5 tys i trzeba miec pozwolenie bo na hasło zabija ale za to jest posłuszny i nie trzeba 5 razy powtarzac jak cos sie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 29.10.2006 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 ale w sumie takie rabanie to niczym uprawianie sportu dla faceta , prawda ? ja kiedys rabalam drewno ( mieszkalam w familoku, w kuchni piec byl) , nie powiem , bo duza frajde mi to sprawialo Tak byle siekiera nie spadala z trzonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.10.2006 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 u nas leje niemilosiernie ale jest nie za zimno na szczescie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.10.2006 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 ale w sumie takie rabanie to niczym uprawianie sportu dla faceta , prawda ? ja kiedys rabalam drewno ( mieszkalam w familoku, w kuchni piec byl) , nie powiem , bo duza frajde mi to sprawialo Tak byle siekiera nie spadala z trzonka wtedy masz sporty extremalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 29.10.2006 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 Ja kiedys mialem w pracy psy z sułkowic policyjne one są wyszkolone i samemeu ma sie 2 tyg kurs obsługi, taki pies kosztuje 2,5 tys i trzeba miec pozwolenie bo na hasło zabija ale za to jest posłuszny i nie trzeba 5 razy powtarzac jak cos sie chce dlaczego ? Tam są same owczarki niem ale niektóre czarne jak wegiel (nie wiem czy niem???) piękne az strach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.10.2006 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 gawel , dla ciebie nowa siekierka ode mnie http://onephoto.net/uploads/ipy/1114457069_gal_siekiera_2cd.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.10.2006 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 Ja kiedys mialem w pracy psy z sułkowic policyjne one są wyszkolone i samemeu ma sie 2 tyg kurs obsługi, taki pies kosztuje 2,5 tys i trzeba miec pozwolenie bo na hasło zabija ale za to jest posłuszny i nie trzeba 5 razy powtarzac jak cos sie chce dlaczego ? Tam są same owczarki niem ale niektóre czarne jak wegiel (nie wiem czy niem???) piękne az strach to troche niebezpieczne niem to chyba blondyn z niebieskimi oczyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 29.10.2006 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 Dzieki za fajną siekiere , a psy nie są niebezpieczne one zabijaja/atakuja na hasło. podajesz zapowiedz wskazujesz reką cel i potem hasło i koniec z odbojem róznie bywa. wyglada to faktycznie grożnie klega mi pokazywał. A wygladało to tak postawił mnie pod garazem sam był ok 50 m ode mnie jak opusci reke i poda hasło psu mialem szybko schowac sie do garazu i zamkąc dzwi. I tak było jak podał komende i pis wystartował do mnie aż tuman kurzu lecial malo nie posikałem sie z wrazenia . A poza tym to pies był pieszczoch i lubił budyń zreszta tak sie wabił tzn pieszczoch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 29.10.2006 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 A są owczaeki niemieckie czarne czy jakos sie to nazywa inaczej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.10.2006 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 sama mam owczarka kudlatego wiesz , ale jednak to wielka odpowiedzialnosc byc opiekunem takiego Budynia a co jesli po akcji okaze sie , ze gosc byl niewinny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.10.2006 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 A są owczaeki niemieckie czarne czy jakos sie to nazywa inaczej? jesli niemiecki jest czarny to musi farbowany byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.10.2006 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 a co by sie stalo , gdybys nie zdazyl sie zamknac w tym garazu?bylo jakies haslo na odwolanie akcji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.10.2006 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 ide sniadanko przygotowac maluszkom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 29.10.2006 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 nie mam pojecia ale po tym pokazie to juz mialem opory zeby go poglaskac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 29.10.2006 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 sorry poszedlem na sniadanie i mnie na chwile nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts