andre59 30.10.2006 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 musze wiecej czytac , umysl jakis lotniejszy potem czytać po literkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 30.10.2006 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 czesc andre mam kilkaset hmm... to ciężko będzie wybrać ten jeden ale z Bożą i znajomych pomocą coś wybierzesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.10.2006 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 ale mnie sie juz od tego czytania w glowie kreci maxi , oczytana bylas wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 30.10.2006 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 musze wiecej czytac , umysl jakis lotniejszy potem Trzeba tylko uważać żeby się nie zaczytać bo strasznie na drugi dzień głowa boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.10.2006 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 czesc andre mam kilkaset hmm... to ciężko będzie wybrać ten jeden ale z Bożą i znajomych pomocą coś wybierzesz Bog mnie nie kocha , nie chce mnie oswiecic licze na was (Panu B. opieke zostawiam nade mna i Froschem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 30.10.2006 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 ale mnie sie juz od tego czytania w glowie kreci maxi , oczytana bylas wczoraj Oj , powiem więcej strasznie się wczoraj uczytałam , prawdziwa ze mnie erudytka i bibliofilka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.10.2006 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 musze wiecej czytac , umysl jakis lotniejszy potem Trzeba tylko uważać żeby się nie zaczytać bo strasznie na drugi dzień głowa boli wiem, wiem bylam wczoraj u brata na malej prasowce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.10.2006 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 ale mnie sie juz od tego czytania w glowie kreci maxi , oczytana bylas wczoraj Oj , powiem więcej strasznie się wczoraj uczytałam , prawdziwa ze mnie erudytka i bibliofilka i jaki czlowiek potem madry jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 30.10.2006 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 musze wiecej czytac , umysl jakis lotniejszy potem Trzeba tylko uważać żeby się nie zaczytać bo strasznie na drugi dzień głowa boli wiem, wiem bylam wczoraj u brata na malej prasowce A co czytałaś ? Prasę czarno-białą czy kolorową ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 30.10.2006 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 ale mnie sie juz od tego czytania w glowie kreci maxi , oczytana bylas wczoraj Oj , powiem więcej strasznie się wczoraj uczytałam , prawdziwa ze mnie erudytka i bibliofilka i jaki czlowiek potem madry jest Taaak , po szkodzie Ale tak widocznie musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.10.2006 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 musze wiecej czytac , umysl jakis lotniejszy potem Trzeba tylko uważać żeby się nie zaczytać bo strasznie na drugi dzień głowa boli wiem, wiem bylam wczoraj u brata na malej prasowce A co czytałaś ? Prasę czarno-białą czy kolorową ? kolorowa i dlatego oczy nadwyrezylam ( takie ostre te barwy byly ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 30.10.2006 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 No proszę jaki zaczytane towarzystwo, też bym coś poczytała Ostatnio jednak robię za kierowcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.10.2006 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 maxi , a jak ze zrozumieniem czytanego tekstu u ciebie bylo? ja nie czytalam za wiele , bo prasa byla nieaktualna (z zeszlego dnia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 30.10.2006 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Kurcze nic konkretnego ostatnio nie czytałem, tylko jakieś czytanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.10.2006 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 No proszę jaki zaczytane towarzystwo, też bym coś poczytała Ostatnio jednak robię za kierowcę no tak , w czasie jazdy i przede wszystkim przed nie wolno czytac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 30.10.2006 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 No proszę jaki zaczytane towarzystwo, też bym coś poczytała Ostatnio jednak robię za kierowcę no to masz pecha, ale do nadrobienia tzn. doczytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.10.2006 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Kurcze nic konkretnego ostatnio nie czytałem, tylko jakieś czytanki elementarne ksiazki tylko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 30.10.2006 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Niedługo was opuszczę na trochę, a wtedy to sobie poczytam do woli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 30.10.2006 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 maxi , a jak ze zrozumieniem czytanego tekstu u ciebie bylo? ja nie czytalam za wiele , bo prasa byla nieaktualna (z zeszlego dnia) Do pewnego momentu rozumiałam wszystko , potem z przyswajaniem było troszkę gorzej , tzn. przyswajałam ale jakoś tak mniej świadomie Na szczęście nie musieli mi reszty opowiadać więc się tak do spodu nie zaczytałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.10.2006 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 ja czytalam wczoraj cos o Irlandii interesujace wiadomosci , nie powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts