andre59 30.10.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 co ja tu czytam Froschka, to tylko czytanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 30.10.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Nie mam Żabko nic do picia Masz jakieś zapasy, na czarna godzinę? W mojej lodówce zawsze jest piwo Poczęstuję Cię Lechem A dla Olci jakiś soczek trzeba poszukać... Mam marchewkowo- jabłkowy.. Lubisz??? dawaj colę Nic z tego...niezdrowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.10.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 witam wsiech upiekłam szarlotkę dla Olci największy kawałek ( z płatkami migdałowymi i kokosem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.10.2006 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 witam wsiech upiekłam szarlotkę dla Olci największy kawałek ( z płatkami migdałowymi i kokosem ) czesc znowu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 30.10.2006 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 witam wsiech upiekłam szarlotkę dla Olci największy kawałek ( z płatkami migdałowymi i kokosem ) Kciało Ci sie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.10.2006 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 co ja tu czytam Froschka, to tylko czytanka tylko ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 30.10.2006 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 witam wsiech upiekłam szarlotkę dla Olci największy kawałek ( z płatkami migdałowymi i kokosem ) o rany! jak to się mówi: niebo w gębie Cześć Ewka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 30.10.2006 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Mamoń!!!!!Gdzie jesteś???? Andre mnie podrywa!!!!!! Co Ty na to??? Zbijesz go???? Żabko - toż Andre nie robi nic złego. Z tego co widzę to podrywa Ciebie SŁOWNIE tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 30.10.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Mamoń!!!!!Gdzie jesteś???? Andre mnie podrywa!!!!!! Co Ty na to??? Zbijesz go???? przecież Mamoń nawet komara nie skrzywdzi, a ja jestem trochę większy od komara Andre bu=iłes sie kiesdyś o dziewczynę???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 30.10.2006 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Nie mam Żabko nic do picia Masz jakieś zapasy, na czarna godzinę? W mojej lodówce zawsze jest piwo Poczęstuję Cię Lechem A dla Olci jakiś soczek trzeba poszukać... Mam marchewkowo- jabłkowy.. Lubisz??? dawaj colę Nic z tego...niezdrowa wypiłam dziś litr to moze faktycznie co za dużo to nie zdrowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 30.10.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 witam wsiech upiekłam szarlotkę dla Olci największy kawałek ( z płatkami migdałowymi i kokosem ) dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 30.10.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Mamoń!!!!!Gdzie jesteś???? Andre mnie podrywa!!!!!! Co Ty na to??? Zbijesz go???? Żabko - toż Andre nie robi nic złego. Z tego co widzę to podrywa Ciebie SŁOWNIE tylko Ale jeszcze n9kt sie omnie nie bił...yślałam, że w końcu to się stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.10.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 skleroza zapomniałam dołączyć http://img61.imageshack.us/img61/3226/szarlotka1xq7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 30.10.2006 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Mamoń!!!!!Gdzie jesteś???? Andre mnie podrywa!!!!!! Co Ty na to??? Zbijesz go???? przecież Mamoń nawet komara nie skrzywdzi, a ja jestem trochę większy od komara Andre bu=iłes sie kiesdyś o dziewczynę???? Jeden taki chciał mnie kiedyś bić, ale on też dostał kosza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.10.2006 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 witam wsiech upiekłam szarlotkę dla Olci największy kawałek ( z płatkami migdałowymi i kokosem ) Kciało Ci sie??? pewnie ,że tak mam tak prosty przepis ,że aż się chce piec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 30.10.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Mamoń!!!!!Gdzie jesteś???? Andre mnie podrywa!!!!!! Co Ty na to??? Zbijesz go???? Żabko - toż Andre nie robi nic złego. Z tego co widzę to podrywa Ciebie SŁOWNIE tylko Ale jeszcze n9kt sie omnie nie bił...yślałam, że w końcu to się stanie Rzabko - Ty lepiej wybierz sobie kandydata, z którym położysz się na tej ławeczce i o innych nie myśl ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 30.10.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 piszcie, piszcie ja poczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.10.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 ew-ka , ciacho wyglada pycha dobrze , ze dbam o linie , bo moglabym po swinsku Olce podiwanic ten kawalek Olka napisz czy dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 30.10.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Mamoń!!!!!Gdzie jesteś???? Andre mnie podrywa!!!!!! Co Ty na to??? Zbijesz go???? Żabko - toż Andre nie robi nic złego. Z tego co widzę to podrywa Ciebie SŁOWNIE tylko Ale jeszcze n9kt sie omnie nie bił...yślałam, że w końcu to się stanie Tak, zaraz tu Miras wpadnie i nas (Mamonia i mnie) na cztery wiatry przepędzi Ale, dla przyjaciół wszystko, stanę w konkury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 30.10.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts