Ew-ka 02.11.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 zasypało czy.......sjesta sjesta w pracy ? ledwo żyję .. tyle pracy aż tyle śniegu to nie nasypało ktoś mnie tu z Zenkiem pomylił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 02.11.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Zaraz Olka tu zajrzy tam zaraz zajrzy, przygladam sie od dłuższego czasu miło Cię widzieć, znaczy czytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 02.11.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Cześć Ewka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 02.11.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Cześć Ewka cześc andre u Ciebie bez śniegu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 02.11.2006 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Cześć Ewka cześc andre u Ciebie bez śniegu?? ni grama... coś tam pruszyło, ale to tylko drobnica po której śladu nie zostało, wszystko wiatr ze sobą zabrał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 02.11.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Cześć Ewka cześc andre u Ciebie bez śniegu?? ni grama... coś tam pruszyło, ale to tylko drobnica po której śladu nie zostało, wszystko wiatr ze sobą zabrał u mnie prawdziwy atak zimy ...............brrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 02.11.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Cześć Ewka cześc andre u Ciebie bez śniegu?? ni grama... coś tam pruszyło, ale to tylko drobnica po której śladu nie zostało, wszystko wiatr ze sobą zabrał i przedmuchał nad morze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 02.11.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 musze sie pożegnać dobrej nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 02.11.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Cześć Ewka cześc andre u Ciebie bez śniegu?? ni grama... coś tam pruszyło, ale to tylko drobnica po której śladu nie zostało, wszystko wiatr ze sobą zabrał u mnie prawdziwy atak zimy ...............brrrrr widziałem fotkę......brrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 02.11.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 musze sie pożegnać dobrej nocki dobranoc Ewka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 02.11.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Cześć Ewka cześc andre u Ciebie bez śniegu?? ni grama... coś tam pruszyło, ale to tylko drobnica po której śladu nie zostało, wszystko wiatr ze sobą zabrał i przedmuchał nad morze przez Wielkopolskę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 02.11.2006 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 musze sie pożegnać dobrej nocki Dobranoc Ewka i śnij o ciepłych krajach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 02.11.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Cześć Ewka cześc andre u Ciebie bez śniegu?? ni grama... coś tam pruszyło, ale to tylko drobnica po której śladu nie zostało, wszystko wiatr ze sobą zabrał i przedmuchał nad morze przez Wielkopolskę w Wielkpopolsce malusieńko, prawie nic w porównaniu z tym co widziałam nad morzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 02.11.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 tak nad morzem nieciekawie było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 02.11.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Cześć Ewka cześc andre u Ciebie bez śniegu?? ni grama... coś tam pruszyło, ale to tylko drobnica po której śladu nie zostało, wszystko wiatr ze sobą zabrał i przedmuchał nad morze przez Wielkopolskę w Wielkpopolsce malusieńko, prawie nic w porównaniu z tym co widziałam nad morzem To rzuć jeszcze okiem na góry trochę więcej niż prawie i to co nad morzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 02.11.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Cześć Ewka cześc andre u Ciebie bez śniegu?? ni grama... coś tam pruszyło, ale to tylko drobnica po której śladu nie zostało, wszystko wiatr ze sobą zabrał i przedmuchał nad morze przez Wielkopolskę w Wielkpopolsce malusieńko, prawie nic w porównaniu z tym co widziałam nad morzem To rzuć jeszcze okiem na góry trochę więcej niż prawie i to co nad morzem W górach nie byłam, nie widziałam. Dziś wróciliśmy z nad morza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 02.11.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 coś mi się oczy zamykają... papatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 02.11.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 coś mi się oczy zamykają... papatki i ja coś czuję,że odpadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 02.11.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 a śnijcie tylko radośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 02.11.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 a śnijcie tylko radośnie ooo tak ,ostatnio same koszmary mnie nawiedzają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts