Olkalybowa 03.11.2006 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Cześć Ola jak dzidziuś??? rozpycha się dziś cały dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 03.11.2006 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Żaba, Gonie Cię Witaj andre! Co u Ciebie??? Cześć Żabciu U mnie stara bida, znaczy się ciągnę do przodu ino mi to powoli idzie masz jakie piwko?? w lodówce jeszcze trzy nalewać???? nalewać później ja coś przyniosę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 03.11.2006 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Dzień dybry Zwiastuję rychły i definitywny upadek RW MAMONKU!!!!! dopóki żyję, ni edopuszczę do tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 03.11.2006 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Żaba a w kwietniu będziesz nadawać z domku? Będziecie mieli tam neta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 03.11.2006 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Cześć Ola jak dzidziuś??? rozpycha się dziś cały dzień fajnie to wyglada, taki ruszający się brzuch Paweł pewnie bardziej "górą" zainteresowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 03.11.2006 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Cześć Ola jak dzidziuś??? rozpycha się dziś cały dzień Ola witaj i pogłaskaj to sie uspokoji...amy sie tak dremy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 03.11.2006 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Cześć Ola jak dzidziuś??? rozpycha się dziś cały dzień fajnie to wyglada, taki ruszający się brzuch Paweł pewnie bardziej "górą" zainteresowany? on jest zakochany w moim wnętrzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 03.11.2006 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 tak sie składa, że mam właśnei takie w lodówce A Ty jestes chłopczyk czy dziewczynka??? Ja wchodze do WC tam gdzie trójkąt...sam nie wiem Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmm......sama nie wiem może jestes jakąś figurą?? z Pita...rasów jesteś przy czy przeciw... prostokatną???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 03.11.2006 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Cześć Ola jak dzidziuś??? rozpycha się dziś cały dzień Ola witaj i pogłaskaj to sie uspokoji...amy sie tak dremy obecnie śpi, ma twardy sen możemy sie drzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 03.11.2006 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Cześć Ola jak dzidziuś??? rozpycha się dziś cały dzień fajnie to wyglada, taki ruszający się brzuch Paweł pewnie bardziej "górą" zainteresowany? on jest zakochany w moim wnętrzu porządny gość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 03.11.2006 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Żaba a w kwietniu będziesz nadawać z domku? Będziecie mieli tam neta? Ja jeszcze nie wiem czy dożyję... kwietnia Wtedy to i na necie nie będzie mi zależec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 03.11.2006 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Żaba a w kwietniu będziesz nadawać z domku? Będziecie mieli tam neta? Ja jeszcze nie wiem czy dożyję... kwietnia Wtedy to i na necie nie będzie mi zależec dożyjesz, dasz radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 03.11.2006 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Cześć Ola jak dzidziuś??? rozpycha się dziś cały dzień fajnie to wyglada, taki ruszający się brzuch Paweł pewnie bardziej "górą" zainteresowany? on jest zakochany w moim wnętrzu napewno dobrze urządzone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 03.11.2006 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Żaba a w kwietniu będziesz nadawać z domku? Będziecie mieli tam neta? Ja jeszcze nie wiem czy dożyję... kwietnia Wtedy to i na necie nie będzie mi zależec no nie gadaj... tfu,tfu,tfu, przez lewe ramię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 03.11.2006 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Cześć Ola jak dzidziuś??? rozpycha się dziś cały dzień fajnie to wyglada, taki ruszający się brzuch Paweł pewnie bardziej "górą" zainteresowany? on jest zakochany w moim wnętrzu napewno dobrze urządzone urządził sobie po swojemu to i mu dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 03.11.2006 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Cześć Ola jak dzidziuś??? rozpycha się dziś cały dzień Ola witaj i pogłaskaj to sie uspokoji...amy sie tak dremy obecnie śpi, ma twardy sen możemy sie drzeć Z przyjemnością AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Słyszycie????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 03.11.2006 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 o matko ale sie posty porozciągały, chyba mam jakieś omamy Żaba mówiłas coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 03.11.2006 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Ale napsułam Więcej ni epiję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 03.11.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Ale napsułam AAAAAAA to Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 03.11.2006 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Żaba, Ty coś w sobie masz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts