Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

Na Zachodzie to chyba normalne, ze będąc w gościach prawie nic się nie je poza ciastem :wink:

Zresztą tam gospodarze wcale nie są wystawni i nie ugoszczą odwiedzających tak jak my.

Wieśka była kiedyś na przyjęciu we Francji i powiedziała, że następnym razem dobrze się w domu naje a potem pójdzie w odwiedziny :wink: :D

Jak my mieliśmy gości z Francji to się dziwili, że u nas (w Polsce) tak wyśmienicie się je.

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

moje Angielki sobie podjadły ( bardzo smakowała im śląska rolada i kluski oraz ciap kapusta ..... :D ) ale ja jak zwykle za dużo wszystkiego nagotowałam i miałam wrażenie ,że niczego nie zjadły :wink:

a ciasta upiekłam dwa ,ponieważ Cler jest uczulona na mąkę pszenną i dla niej był sernik wiedeński :D

Na Zachodzie to chyba normalne, ze będąc w gościach prawie nic się nie je poza ciastem :wink:

Zresztą tam gospodarze wcale nie są wystawni i nie ugoszczą odwiedzających tak jak my.

Wieśka była kiedyś na przyjęciu we Francji i powiedziała, że następnym razem dobrze się w domu naje a potem pójdzie w odwiedziny :wink: :D

Jak my mieliśmy gości z Francji to się dziwili, że u nas (w Polsce) tak wyśmienicie się je.

to prawda , ze oni nie goszcza tak , jak my

ale lubia byc goszczeni , a jakze (przynajmniej Niemcy) 8)